Március 20-án a Nap belépett a Kos jegyébe, és elindítja a tavaszt, és vele az asztrológiai újévet a Nagy tavaszi horoszkóp 2024 szerint. Március 25-én félárnyékos holdfogyatkozás és telihold lesz. Ez arra késztet, hogy megszabaduljunk az elavult sémáktól, amelyek már nem igazodnak hozzánk.

Április 8-án napfogyatkozás lesz (amely az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban látható) a Kosban. A napfogyatkozások nagy változás mutatói, amelyek arra ösztönöznek bennünket, hogy új emberek és helyzetek felé haladjunk, amelyek jobban szinkronban vannak velünk.

A Merkúr retrográd mozgásba kezd április 1-től 25-ig. Ez az energia arra kér bennünket, hogy alaposan értékeljük át a dolgokat, és térjünk vissza a múltbeli projektekre vagy küzdelmekre.

Ennek a retrográdnak a vége felé, április 20-án, a Jupiter, a nagy szerencse bolygója és az Uránusz, a forradalmi változások bolygója együttállnak a Bika jegyében. Ez a tranzit hatalmas teremtő energiákat jelez, és lehetővé teszi számunkra, hogy olyan változtatásokba kezdjünk, amik boldoggá tesznek. Átértelmezhetjük a közösséghez való viszonyunkat is.

Mit jelez neked a Nagy tavaszi horoszkóp 2024? (fotó: Shutterstock)

Május 25-én a Jupiter belép az Ikrekbe, és elindít egy éven át tartó tranzitot, amelyben arra ösztönöz minket, hogy jobban megértsük szükségleteinket, kommunikáljuk azokat, és érzelmileg fejlődjünk. A Jupiter a nagy szerencse bolygója, így most a sorsszerű véletlenek is a kezünkre játszanak majd a tervek megvalósításában. Csupa jót hoz, amik segítenek bennünket.

Hirdetés

A szezon vége felé az Ikrek jegyében a Nap és a Vénusz áll majd együtt. Ez sokaknak elhozza a nagy szerelmet, és mindannyiunknak sok vidámságot, harmóniát jelez a kapcsolatainkban.

Kos tavaszi horoszkóp

Készülj, mert sorsfordító időszakot hoz neked a tavasz, ha a Kos jelében születtél! A retrográd Merkúr a jegyedben a tervek újragondolására késztet, és hatalmas felismeréseket hoz, amiket azonnal hasznosítani is tudsz. Május 25-ig ne dőlj hátra, addig üsd a vasat, amíg forró, a Jupiter most minden tervedben támogat! A szerelemben most kijut a kísértésből, vagy a próbálkozókból bőven - attól függ, hogy éled ezt meg, hogy foglalt vagy, vagy sem… De az biztos, hogy van az a hang, az a tekintet, amitől te is elgyengülsz. Legrázósabb időszak: március 11 és április 4 között lesz. A te kezedben a döntés, hogy ellen tudsz-e, akarsz-e állni… A pénzügyekben most kell tisztáznod, mi az, ami eddig visszatartott az előrelépésben. Ezt egész biztosan megmutatja a Merkúr retrográdja. Májusban már semmi sem állhat a fellendülés útjába.

Szerencsenapok: március 27, április 25, 30.

Bika tavaszi horoszkóp

Nem véletlenül te vagy az egyik legyszerencsésebb a tavaszi szerencsehoroszkóp szerint. Elképesztő jó időszak elé nézel! Ez a teremtés időszaka lehet számodra. És nemcsak anyagiakban, hanem tágabb értelemben az önmegvalósítás szintjén is: ráébredhetsz, hogy azok a tulajdonságok, amelyeket általában nem annyira szeretsz magadban, rendben vannak - akár el is kezdheted őket kedvelni…. Április végén a Jupiter és az Uránusz együtt jár a jegyedben: ez olyan szerencsés hatás, ami egyedülálló lehetőségeket kínál neked. Hogy miben, melyik területen? Abban, amire összpontosítasz! Május 25-ig beérik az elmúlt egy év gyümölcse, és olyan eredményeket tapasztalsz, amik felülmúlják a korábbi elképzeléseidet. Egy nagyon fontos tanulság viszont van: tökéletesség nincs, ne várd ezt magadtól. A szerelmi életed szenvedélyes lesz - ott azért előfordulhatnak hullámvölgyek… Amire figyelni kell, hogy ne menj bele rivalizálásba, ennek egy párkapcsolatban nincs helye!

Szerencsenapok: április 21, május 13, 18, 21, 31.

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb idén tavasszal

Március 20-án elstartol az asztrológiai újév, és ez a tavasz kezdőpontja is. Az ezt követő hónapokban nagyon kedvező energiák, sorsfordító erők hatnak mindannyiunkra. Lesz 4 csillagjegy, akik a legszerencsésebbek lesznek idén tavasszal. Lássuk, kik ők a tavaszi szerencsehoroszkóp szerint.

Tovább olvasom

Ikrek tavaszi horoszkóp

Egyáltalán nem indul könnyedén neked ez a periódus. A Merkúr retrográdja túlgondolásra késztet, folyton figyelmeztetned kell magad, hogy néha a kézenfekvbő megoldás a legjobb, és nem kell folyton B-, meg C-terveket gyártanod… Ezt az április végéig tartó szakaszt valahogy át kell vészelned, mert aztán azt fogod tapasztalni, hogy minden elrendeződik körülötted. Ahogy közeledünk a Jupiter jegyváltásához, úgy kezd megmutatkozni az életedben a szerencse, ami mindent elrendez, és olyan dolgokat hoz, amikre most még nem is gondolsz. A párkapcsolatban is a fejlődés ideje jön el. Döntenetek kell hamarosan. Május 25-ig mérlegelhettek, de utána az Ikrekbe lépő Jupiter döntésre és/vagy lépésre ösztönöz.

Szerencsenapok: április 4., 17., 25., május 26.

Rák tavaszi horoszkóp

Most megtapasztalod, hogy az idő neked dolgozik. Békés megoldásra, kompromisszumokra törekszel, de emaitt az utóbbi időben túlságosan is visszahúzódtál a csigaházadba. Az áprilisi retrográd Merkúr ideje alatt viszont komoly változások mennek végbe benned, és megerősödsz. Amikor április végén az Uránusz és a Jupiter együttállnak, rád irányítják a reflektorfényt, és neked lesz bátorságod kilépni a fényre. Csodás fejleményeket hoz majd neked ez az időszak. Májusban a pénzügyek rendeződnek. A szerelemi életedben megvan az összhang közöttetek. Félszavakból is megértitek egymást. Tavasszal ezt azzal fokozhatjátok, hogy minél több időt töltötök kettesben.

Szerencsenapok: március 27., 29., április 5., 13., május 12.

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban...

2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Oroszlán tavaszi horoszkóp

Most sok múlik azon, hogy mennyire vagy rugalmas. Te általában szereted egyedül megoldani a dolgokat, talán a gyengeség jelének érzed, ha segítséget kérsz, illetve nem kedveled azt sem, ha végül osztoznod kell a dicsőségen. Most viszont március 25. és április 8. között azt veszed észre, hogy úgy alakulnak a körülmények, hogy nehéz egyedül kezelned a helyzeteket. Ha rugalmas vagy, és tudsz osztozni mással, akkor viszont nyert ügyed van! És ennek pénzben is érezheted a hatását. A párkapcsolatod szuperül alakul. Ha viszont nincs párod, akkor most bizonytalankodsz: biztos, hogy el tudod, el akarod kötelezni magad? Vannak kérdések, amikre csak te tudhatod a választ, és ez éppen egy ilyen!

Szerencsenapok: április 8., 18., május 3., 7.

Szűz tavaszi horoszkóp

Bár lehet, hogy már most az foglalkoztat, hogy hol húzod meg a határaidat, a Merkúr retrográd szakasza segít megszilárdítani azokat. Megérted, hogy az igények előtérbe helyezése nem önzőség - ez a kritikus pontja annak, hogy mások is megérthessék a mozgatórugóidat, és célt érj. Lehetnek olyan kapcsolódások az életedben, amik nem a teljes kölcsönösségen alapulnak. Ezeket tisztáznod kell. Ne hagyd magad kihasználni! Idén tavasszal, ha kommunikálod, mit szeretnél, akkor nagyon hatékony segítőket találsz. Májusban ennek már komoly pénzben mérheted a hasznát. A szerelemben szeretnéd, ha a közös tervek kerülnének előtérbe. A párod veled tervez, ez nem kérdés, de neked az álmodozásnál többre van igényed: szeretnéd ha már szintet lépne a kapcsolat. Ez bármi lehet, ami most aktuális nálatok: összeköltözés, esküvő, családalapítás, akár közös vállalkozás. Az égi folyamatok szerint bármi is a közös álom, kezdjetek bele a megvalósításba!

Szerencsenapok: április 4., 17., 25., május 26.

Mérleg tavaszi horoszkóp

Sok mindent felforgat, átrendez benned a tavasz. Az égi folyamatok arra ösztönöznek, hogy gondolkodj el személyes kapcsolataidról, és arról, hogy ezek milyen érzéseket keltenek benned, hogyan látod, értékeled önmagad ezek viszonylatában. Hogyan néz ki a kölcsönösség a munkahelyi és baráti kapcsolataidban? Annyit kapsz, amennyit adsz, és fordítva? Április végéig meg kell adnod a válaszokat. Ha van párod, egyetlen hibát követhetsz el idén tavasszal: ha másokhoz hasonlítgatod a kapcsolatotokat. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit csinálnak! Kettőtökre koncentrálj! A szingli Mérleg idén tavasszal társra talál, és már be tudja építeni ezeket a felismeréseit az új szerelembe. A munkában ha kell, nyiss mások felé; ha meg arra van szükség, akkor kérdés nélkül húzd meg a határaidat. Ez fog segíteni abban ugyanis, hogy április második felében és májusban nagy pénzt kereshess.

Szerencsenapok: március 28, április 4., 17., május 26.

Ez is érdekelhet

Tavaszi pénzhoroszkóp 2024.: hatalmas fordulatot jeleznek az égi folyamatok

Március 20.: a tavasz és az asztrológiai újév kezdőpontja. Az ezt követő hónapokban komoly fordulatokkal számolhatunk. Április során a Merkúr retrográdja késztet minket a tervek újragondolására, majd májusban a nagy szerencse planétája, a Jupiter jegyet vált, és hatalmas fordulatot hoz az anyagiak területén. Tavaszi pénzhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Skorpió tavaszi horoszkóp

A Jupiter nagy dolgokat tesz érted idén tavasszal! Nem ismeretlen számodra az átalakulás, és az elkövetkező néhány hónapban lehetőséged nyílik nagyot fejlődni, megtörve azokat a ciklusokat, amelyek hátráltatnak téged szakmailag és a kapcsolataidban. Az áprilisi Jupiter-Uránusz együttállás és a Jupiter májusi jegyváltása hatalmas lehetőségek a fejlődésre, a szintlépésre. Ez most (ismét) egy átalakulási szakasz lehet számodra, amiből új tapasztalatokkal kerülsz ki. Bár nem nem kell félned megbeszélni az érzelmeidet, bölcsen válaszd meg konfliktusokat, amikbe belemész. Ha ezt szem előtt tartod, olyan lehetősége jönnek, amik beváltják az álmaidat. A szerelmi életedre, ha még nincs tartós kapcsolatod, akkor május 25-ig abszolút a bőség zavara a jellemző. Illetve vagy nem látod a nagy őt, vagy túl sok van belőle, hol senki sem tetszik, hol mindenki. Amíg nem egyértelmű, addig nem kell választanod.

Szerencsenapok: március 27, április 17., 21., május 25.

Nyilas tavaszi horoszkóp

A béke megőrzésének kísérlete tiszteletreméltó, de nem mindig az az érdeked, hogy lezárd a konfliktusokat. Idén tavasszal lesz ugyanis olyan helyzet, amikor igenis küzdened kell, akár pozícióért, akár kapcsolatért, kisebb-nagyobb célokért. Vedd fel a kesztyűt! Májusig mindenképp tisztáznod kell magadban az érzéseidet. Erre van pár heted, jó lenne, ha a prioritásaidat is sorra vennéd. Amikor a Jupiter május végén az Ikrek jegyébe költözik, teljesen készen kell állnod arra, hogy nyíltan és őszintén kifejezd ezeket az érzéseidet bárkivel, akinek hallania kell őket. Ekkor ugyanis komolyra fordulnak a dolgok, és itt az ideje szintet lépni: összeköltözés, eljegyzés, esküvő szóba kerülhet.

Szerencsenapok: április 2., 6., 17., május 3., 26.

Ez is érdekelhet

Tavaszi angyalhoroszkóp: mit üzen az őrangyalod a következő hónapokra?

Az őrangyalod egész életedben kísér az utadon, segít és elhárítja a negatív, ártó energiákat. Nyisd meg a szíved, és olvasd el figyelmesen az őrangyalod üzenetét tavaszra!

Tovább olvasom

Bak tavaszi horoszkóp

Erősséged, hogy fegyelmezett vagy, ez tesz téged sikeressé. Ugyanakkor az éremnek mindig két oldala van, és a túlzott kontrollvágy hátráltathat is bizonyos törekvéseidben. Szereted mindig kézben tartani az irányítást, de a tavaszi folyamatok azért jönnek, hogy kizökkentsenek ebből a késztetésből. Ha befogadod a káoszt - amennyire csak tudod -, teret adsz egy teljesebb életnek, amely mentes a korlátoktól, amiket eddig magad elé állítottál. Aztán, amikor a Jupiter május végén egy teljes évre belép az Ikrek jegyébe, az lesz a legnagyobb tanulság, hogy megvan a hatalmad olyan életet teremteni, amilyet csak szeretnél - kapcsolataidban és anyagiakban is. A párkapcsolatban is a tisztázás ideje jön el. Meg tudod fogalmazni, hogy kivel, mivel vagy elégedetlen? A pároddal? Önmagaddal? Az őszinteség most elengedhetetlen, és a közsö boldogságotokat szolgálja.

Szerencsenapok: április 10., 14., 19., május 26.

Vízöntő tavaszi horoszkóp

Amikor április végén a Jupiter és az Uránusz találkozik a Bikában, ne lepődj meg, ha komoly változások jönnek. A Jupiter arra kér, hogy terjeszkedj és növekedj, míg az Uránusz azt akarja, hogy légy szabad, és próbálj ki új dolgokat. Most "kinövöd" az idejétmúlt dolgokat, és ez teljesen rendben van! A magánéletben a család és az otthonteremtés a hangsúlyos. Ha szingli vagy, akkor pedig egész május végéig nem jön olyan személy, aki igazán megdobogtatná a szíved. Na de akkor viszont kárpótol az élet! Jön valaki, aki cseppet sem sablonos. Vele érdemes beszélgetni…

Szerencsenapok: április 10., 19., 21., május 26.

Halak tavaszi horoszkóp

A horoszkóp szerint érzékeny lelkedet eléggé megviselik a munka és karrier területén zajló folyamatok… Valószínűleg teljesen igazad van, de h amost nem tudsz mit tenni ellene, akkor legjobb, ha picit kiszakadsz a problémákból. Erre kínál jó lehetőséget az április 8 körüli időszak… Utána már könnyebben meglátod a fényt az alagút végén. A retrográd Merkúr szakasza egy érlelődési időszak, amikor kikristályosodnak a terveid, lehetőségeid. Sikerül elengedni a stressz jó részét, amivel végre utat adhatsz a teremtő energiáknak. Amikor május 25-én a Jupiter az Ikrek jegyébe lép át, egy sor olyan változást hoz, amik boldoggá és elégedetté tesznek. Nagyon népszerű leszel az ellenkező nemnél. Ez okozhat gondokat - na nem neked, hanem a párodnak! Hogy ne legyen féltékeny, sokkal figyelmesebbnek és kedvesebbnek kell lenned a szokásosnál is.

Szerencsenapok: április 3, 10, 29, május 8., 13.

Ez is érdekelhet

Tavaszi szerelmi mágia: varázslatos tippek Iszet boszorkánytól

Tavasszal sokan álmodoznak róla, hogy végre rájuk talál a szerelem. Iszet boszorkány abban segít, hogy ez valóra is váljon!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!