Mindazonáltal a tél, a korai sötétedés, a zimankós idő arra jó, hogy összebújj a pároddal, vagy végre kinyisd a szívedet, és bizalmat adj valakinek.
Természetesen nem mindegy, hogy melyik jegy szülöttje vagy.

KOS téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Január 4-ig bolygód, a Mars a Nyilasban jár, ami felvillanyoz, és a párod iránt érzett szeretetedet az ünnepek alatt nem fogod rejtegetni. Ettől év végén izzik a levegő körülöttetek. Január 4 és február 13 között nyomott lesz a hangulatod munkahelyi ügyek miatt. Február 13 után jót tenne a kapcsolatoknak a környezetváltozás, egy kisebb utazás.
Szingli: Január 4 és február 13 között nem a párkeresésen lesz a fókuszod. Annyi munka szakad a nyakadba pl. főnök váltás, vagy helyettesítés miatt, ami alkalmatlanná tesz az ismerkedésre. Ebből kifolyólag jól teszed, ha decemberben minden lehetőséget megragadsz: menj társaságba, buliba, tanfolyamra, stb.! Majd február 13 után megint jön egy kedvezőbb időszak.
Hirdetés

BIKA téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Nem tudsz betelni a kedvesed illatával, látványával, érintésével. Ne fukarkodj a szerelmes szavakkal! Ettől lesz igazán bensőséges a karácsonyotok. A Bikában járó Jupiter december 31-én, Uránusz január 27-én indul el előre, ami jó hatással lesz rád és kapcsolatotokra is. Egész februárban munkahelyi gondok nyomasztanak, amit nem szabad haza vinned.
Szingli: Szerelmes hangulatban leszel december 29-ig. Nyisd ki a szemedet, a szívedet és az ajtódat a szerelem előtt, ami kopogtat, és szeretne belépni az életedbe! A Bikában járó Jupiter december 31-én, Uránusz január 27-én indul el előre, és te végre képes vagy lezárni a múltat, és befejezed a nosztalgiázást. A februárod munkás lesz. Nem sok időd marad ismerkedni.
Mit jelez a nagy téli horoszkóp az egyes csillagjegyeknek? (fotó: Shutterstock)

IKREK téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A szerelmed szeretné, ha lenne időd és türelmed végighallgatni őt. Akkor is, ha szerinted már megbeszéltétek, és nincs új infó. Január 14-ig add neki a figyelmedet! Ez az igazi ajándék. Január 20-tól mehetnéked lesz. Szíved szerint azonnal csomagolnál, és kimennél a reptérre. Egyeztess a szerelmeddel, és együtt tervezzétek meg az utazást!
Szingli: December 13 és január 14 között régi szerelmeid akarnak visszatérni. Lehet, hogy megkeresnek, lehet, hogy álmodsz róluk. Az biztos, hogy még nem enged a múltad továbblépni. Kérdés, hogy életképes-e egy kapcsolat újraélesztés után. Január 14 után minden adott arra, hogy már előre nézz. Január 20-tól fellélegezhetsz, és mosolyod ellenállhatatlanul vonzóvá tesz.

RÁK téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A párod a korábbinál intenzívebb figyelmet és törődést vár el tőled. Ha bárki vagy bármi eltereli róla a figyelmedet, megsértődik. Olyan lesz, mint egy gyerek, aki képes lebetegedni, csak hogy csak vele foglalkozz. Ez hullámokban hol erősebb, hol gyengébb formában kíséri a kapcsolatotokat február végéig. Ha szereted, kényeztesd viszonzás várása nélkül!
Szingli: Attól, hogy valakivel jól elbeszélgetsz, vagy érdekes témákról váltasz üzeneteket, még nem feltétlenül jelent szerelmet és/vagy kapcsolatot. Idén télen hajlamos leszel összekeverni ezt a kettőt, és azt hiheted, hogy beleszerettél valakibe. Holott csupán a közös hang megtalálásáról van szó. Amikor kinyílik a szemed, neheztelni kezdesz önmagadra. Pedig ez nem jó…

Ez is érdekelhet

Decemberi horoszkóp 2023: különleges égi folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában

A Vénusz sok szenvedélyt, sőt, egyeseknek érzelmi hullámvasutat jelez, a Mars a Nyilasban szintén extra energiákat hoz. Az biztos, hogy az év utolsó hónapja sem lesz eseménytelen, de az ünnepekre szívben, lélekben is készen állunk majd az elcsendesedésre. Decemberi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

OROSZLÁN téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Amilyen békés hangulatban telnek az év végi ünnepek, olyan nehéz napok jönnek. Legnehezebbek: január 25, 27, február 8, 10, 17, 25, 27. A bolygók szerint mindketten rohantok, és nincs megállás, amikor leültök, és csak lazítotok kettesben. Hiányoznak a régi idők, amikor erre is több időtök volt. Nincs tragédia. Bármikor csinálhattok meghitt estéket.
Szingli: Decemberben a családod és a munkád teljes embert követel meg. Emellett némi kapacitásod marad párkapcsolat építésére. Nem baj, mert nem sok jelentkező lesz. Ezzel szemben január 20-tól megsokszorozódik azoknak a száma, akik felkeltik az érdeklődésedet. De a bolygók szerint nem indul zökkenőmentesen az ismerkedés. Nehéz napok: január 25, 27, február 8, 10, 17, 25, 27.

SZŰZ téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A közös jelenetek és jövőtök idén télen attól függ, hogy meghalljátok-e, amit a másik mond. Te belecsúszhatsz abba a hibába, hogy egy elkezdett mondatot magadban befejezel, és becsukod a füledet, mert unod. Holott lehet, hogy a párod mást mondana, kérne, kérdezne. Csak január 4-től mutatnak a bolygók javulást, enyhülést. És csak konkrét témákban.
Szingli: Ez a tél számodra őrületes hullámzást hoz szerelmi téren. Hol úgy érzed, hogy készen állsz egy tartós kapcsolatra, hol elmegy a kedved, mert se magadban, se az igényeidben nem vagy biztos. Képtelen vagy eldönteni, hogy egy szoros együttéléses vagy egy laza, szabadidős kapcsolatra vágysz-e. Egy önismereti tanfolyam sokat segítene, hogy átbillenj a holtponton.

MÉRLEG téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Bolygód, a Vénusz december 29-ig mélyrepülést mutat. Nem leszel elégedett magaddal és a karácsonyi teljesítményeddel sem. Kérdezd meg a szerelmedet, hogy ő elégedett-e! Csak ő számít. A szilveszteretek jobban fog sikerülni. Az újévet kezdhetitek közös célok pontosításával. Ám egészen február végéig a pénzügyeiteket kell mederben tartanotok.
Szingli: Nem leszel topon december 29-ig. Szinte semmivel sem leszel elégedett. Se önmagaddal, se a felhozatallal. Nem csoda, ha semmi kedved sem lesz ismerkedni. Úgy érzed, jobb egyedül. Természetesen a sors ilyenkor (is) tréfát űz veled, és olyan új embert küld február vége előtt, aki megdobogtatja a szívedet, és miatta újra kell gondolnod, hogy mit akarsz, mit akarhatsz…

Ez is érdekelhet

Tízmilliószoros napok 2024-ben: ezek a legfontosabb tudnivalók

A tízmilliószoros, teremtő napokon a jócselekedetek, pozitív gondolatok, szeretet ereje visszaszáll ránk - méghozzá tízmilliószoros erővel. Érdemes máris feljegyezni, mikor lesznek 2024-ben ezek a különleges, szent dátumok.

Tovább olvasom

SKORPIÓ téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Valld be, ha unod, hogy a kedvesed folyton a múltat emlegeti! Téged frusztrál, sőt demotivál ez. Mivel úgy érzed, hogy nem vagy neki elég jó. Ez végzetes elhidegülést eredményezhet január 27-ig. Utána otthonteremtéssel, ingatlan ügyekkel, felújítással kapcsolatos ügyek okozhatnak fejtörést. Muszáj lenne kikapcsolódnotok, ha nem akartok szakítani.
Szingli: "Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak!" súgja a sors a füledbe január 27-ig. Vagyis addig még nyitva van a múlt ajtaja, amin visszajöhet valaki a múltadból. Utána bezáródik ez az ajtó, és már csak a jelen és a jövő játszik. Sajnos a február tele lesz feszült konstellációkkal, amelyek nehezítik egy új kapcsolat indulását. Lehet, hogy még nehezen engeded el a múltat.

NYILAS téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Decemberben sürgeted a szerelmedet. Úgy érzed, hogy te már fényévekkel előrébb jársz, míg ő leült az út szélén. Ebből bármikor vita pattanhat ki köztetek. A környezetetek nem érti, mi történt veletek. Most kiderül, hogy milyen erős a szerelmetek. Januártól összehoz titeket családi és/vagy egészségügyi probléma. A szövetségetek megerősödik a bajban.
Szingli: A tél ingerültséggel indul nálad. Szerinted mindenki csigalassú, míg te ezerrel száguldozol. Semmi türelmed sem lesz ahhoz, hogy bevárd, amíg felfogja azt, amit kérdezel, mesélsz. Vagyis nem sok értelme lesz ismerkedned, mert látszani fog rajtad a fanyalgás. Január végétől javulnak az esélyek. De csodát ekkor sem várhatsz. Talán, ha le tudnál lassulni, jobb lenne…

BAK téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A párod már megszokta, hogy te egy szigorú és következetes ember vagy. Nem csodálkozik, ha kritikusan nyilatkozol. De, amit január 21-ig csinálsz, az igencsak megtépázhatja az önbizalmát és a szövetségetekkel kapcsolatos hitét. Semmiképp se gázolj bele a lelkébe! Kritizálás helyett dicsérd minél többet! Máskülönben máshol kapja meg ezt, és te nézhetsz.
Szingli: Nem akarsz, és nem tudsz engedni az elvárásaidból. Te egy szigorú és következetes ember vagy. Magasan van a léc a másikkal kapcsolatosan. Ebből nem kell leadnod, de nem szabad csodálkoznod, ha a jelentkezők január 21-ig hamar lelécelnek. Utána lassan javulnak az esélyeid, és az égi folyamatok végre egy értelmes és értékes embert "jósolnak" neked.

VÍZÖNTŐ téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Vihar előtti csendet tapasztalhattok január 21-ig. Eddig engeded vezetni magadat. A kedvesed azt hiheti, hogy megszelídített. Ám január 21-én a Plútó belép a Vízöntőbe, és megrázod magadat, mint a kutya, ami kijött a vízből, és megrázza a bundáját. Erre rámehet a kapcsolatotok, ha nem kontrollálod magadat. Az alkohol kifejezetten hátrányos most!
Szingli: Simán félre vezeted azokat, akik január 21-ig keresik a társaságodat. Ugyanis kedvesnek és együttműködőnek, sőt együtt érzőnek mutatod magadat. Majd január 21-én a Plútó belép a Vízöntőbe, és neked elmegy a kedved a jó viselkedéstől. Eleged lesz a képmutatásból és a társadalmi szabályokból. Mégis marad 1 ember, aki hozzád hasonlóan szembe megy az elvárásokkal.

HALAK téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Te rendben vagy önmagaddal és a kapcsolatotokkal. A párod kevésbé elkötelezett. Ne bántódj meg ezen! Inkább segíts neki! Nem veled van baja, hanem az önbizalmával. A féltékenykedése is ezt igazolja. Beszélgess vele régi időkről, ha igényli! Január 2-től véget ér nála a nosztalgiázás. És elkezdhetitek tervezni, építeni a közös jövőtöket…
Szingli: Kísért a múltad január 2-ig. Régi emberek akarnak visszatérni. Vagy te akarod felvenni velük a kapcsolatot. Nem biztos, hogy többes szám a helyt álló. Lehet, hogy egyetlen személyről van szó. Lehet, hogy van még rendezetlen ügyetek. Ha ez megvan, akkor oka fogyottá válik a közös életetek, és tovább kell lépnetek. Neki is és neked is. Ez megviselhet…

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!