Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szombat igazán sürgölődősre, készülődősre sikerül, de minden percét élvezed. És talán váratlan látogató is bekopogtathat ma hozzád. Fogadd őt nyitott szívvel-lélekkel. Érdekes híreket is hozhat egy közös ismerősről.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A szombat valódi boldogságot hozhat a Bikák szívébe. Nemcsak azért, mert alapból is mindig boldog vagy, amikor a családdal ünnepelhetsz, hanem mert valami extra jutalomban is részesíthetnek a csillagaid. A meglepetés az otthonodban vár attól, akitől a legkevésbé reméled…

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Már szombaton családi látogatásra indulhatsz. Az olyan ismeretséget azonban jobb elkerülnöd, ahol valamilyen konfliktus áll fenn a rokonok között. A veszekedések, viták megkeserítheti a húsvéti ünnepet. Nem érdemes kockáztatni.

Ikrek havi horoszkóp

Szombaton bármi jó megtörténhet a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha párkapcsolatban élsz, akkor az ünnep igen jó alkalmat adhat, hogy ha netán valamilyen összezördülés, nézeteltérés volt köztetek mostanában, azt végre higgadtan tisztázzátok. Nem kell nagy dologra gondolni. Lehet, hogy egy pohár bor is elég.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az élet csupa rejtély, és te valahogy folytonosan ezekbe ütközöl. Ne lepődj meg semmin, és ne akard ítéletekkel sújtani az érintetteket. A sors veled kapcsolatban is tartogathat meglepetéseket a húsvéti hosszú hétvégén…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton kisebb házastársi vagy családi összezördülésre számíthatsz. Talán a közelgő ünnep, a készülődés, a sok tennivaló billent ki a nyugalmadból. Szerencsére estére már elmúlnak a fellegek, és könnyebb lélekkel várhatod a húsvéti nyulat…

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A munkahelyi gondokat legalább a húsvéti hosszú hétvégén a el kellene felejtened. Bármennyi is a tennivaló, most mégis a maradandóval kellene foglalkoznod. A mindennapi rohanás, stressz lemerít, az ünnep feltölt. Szóval inkább az utóbbira koncentrálj!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton a szokottnál is nagyobb önuralomra lehet szükséged, ha meg akarod őrizni a nyugalmadat, híres hidegvéredet. Szerencsére, bár a napod nyugtalanul indul, a végére mégis csak csodálatosan alakul. Valami olyan élményben is részed lehet, ami megemeli a lelkedet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton a szokottnál is céltudatosabb és összeszedettebb leszel. Bár nem látszik mindig így, nagyon is törekvő tudsz lenni, ha akarsz. Persze, ez mélyen belül most lehetséges, hogy inkább frusztrálhat, hiszen szíves szerint lazítanál egész nap. Néha az egyensúlyt megtalálni a legnehezebb.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. április 8-14.: Élményekben bővelkedik a húsvét és az újabb hét

Nagyon változatos napok állnak előttünk. Húsvétkor számos program és rokonlátogatás, találkozás várhat mindenkire a bolygók szerint. Az újabb rövid munkahét is meglehetősen változatosnak ígérkezik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Elég zavaros helyzetbe kerülhetsz szombaton. Olyan emberekkel találkozhatsz, akiknek a társaságát nem igazán élvezed. Valamiért mégis szembesülnöd kell azzal, akitől eddig tartottál valamiért. Talán épp azért, hogy legyőzd a félelmeidet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Olyan feladattal lep meg a szombati nap, amiben szinte csak örömet találsz. A végrehajtásához ráadásul jócskán szükséged lesz a fantáziádra és a kreativitásodra is. És végül mindenkit meglephetsz és boldoggá tehetsz az eredménnyel.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton végre teljesülhet egy régi vágyad. Ehhez ugyanakkor lazítanod kéne, és feltételek nélkül rábízni magad a felsőbb erőkre. Kezdd például mosollyal a napot, és bízz a pozitív folytatásban! Minden perc meglepetést tartogat…

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A húsvéti hosszú hétvége horoszkópja: Nagypéntek szép pillanatokat, Húsvét hétfő különleges élményeket hoz

Pénteken és szombaton Víz-elemű jegyben járó bolygók miatt igazán emelkedett hangulatban leszünk, és a folytatás is sok örömöt tartogat. A húsvéti hosszú hétvége horoszkópja következik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!