Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden valaminek a szem- vagy fültanúja leszel, ami igencsak felkavar. Ha tudsz segíteni azzal, hogy közbelépsz, feltétlen tedd meg! Te nagyon segítőkész ember vagy, és határozott is, ezek a tulajdonságok most mind nagyon jól jönnek.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Vannak napok, amikor bármi is történik körülöttünk, mi mindig mindenben csak a negatívumot látjuk meg. A pohár ma félig üres számodra, de tudod, hogy ze csak nézőpont kérdése. Mi lenne, ha kimozdítanád magadat ebből az állapotból?

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Te érdeklődő vagy és ha egy téma igazán izgatni kezd, akkor gyakran előfordul, hogy akár hosszú időt is képes lehetsz eltölteni azzal, hogy érdemi információkat szerezz. Ma viszont légy óvatos, mert egy ilyen helyzetben elképzelhető, hogy az eléd kerülő források nagy része egyszerűen hamis.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint intenzív nap lesz a kedd (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Mindenkinek vannak olyan viszonyai az életében, amelyekben, úgy érzi, sokkal többet ad bele, mint amennyit visszakap és ez az aránytalanság folyamatosan mérgezi a kapcsolatot. A bolygók jelzése szerint ez a probléma ma a te életedben is megnyilvánul. Állítsd vissza az arányokat!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szívesen segítenél valakinek, de az illető elhárítja. Ha így van, ne próbálj segíteni neki, tanácsot adni és ne is kérdezd arról, mi a baj. Hamarosan ő maga fog megkeresni, ha segítségre van szüksége.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden valamiért magányosnak érzed magadat, talán még úgy is, hogy közben vannak körülötted emberek, akik törődnek veled. Ha emellett te még is úgy érzed, hogy falak közé vagy zárva, annak valami más oka lehet. Talán bánt valami, amit meg kellene osztanod másokkal!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szakítás veszély égen és földön - a bolygószembenállások miatt nehéz megőrizni az egyensúlyt

2023 a fordulatok éve, bizonyára te is tapasztaltad már. Az augusztus újabb kihívás elé állít. Olyan bolygószembenállások lesznek az égen, amelyek minden kapcsolatodat próbára teszik. Ne csak párkapcsolatra és emberi kapcsolatra gondolj! A pénzzel, a karriereddel, vagy pl. a tanulással való kapcsolatod is "veszélybe" kerülhet. Óriási energiák feszülnek egymásnak, amelyek szakításhoz vezethetnek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Eleinte kissé borúsan alakulhat a hangulatod, amin egyáltalán nem kell csodálkozni, hiszen körülötted szinte mindenkinek valamilyen gondja, problémája van és mivel empatikus vagy, ezeket el is mondják neked. Várhatsz azonban a felmentő seregre is, nap közben te ugyanis egy jó hírt kaphatsz!

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Mostanában több jutott neked a sikerből, jobb hírekből és elismerésből. Ma pedig egy felmerülő probléma, vagy egy feladat miatt kénytelen leszel a következő lépéseden gondolkodni, de ezt is szuperül megoldod!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagy benned a tettvágy és mostanában szinte mindig úgy érzed, hogy neked valami hasznosat kell tenned.. Ez egyáltalán nincs így! A lustálkodás, semmittevés éppen hogy hasznos eleme az életnek. Ez az időszak alkalmas arra, hogy felkészülj a következő kihívásokra.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. augusztus 21-27.: Nagyon sok változást és izgalmat tartogat a hét

Ezen a héten igencsak sok változás lesz az égen. A Nap belép a Szűzbe, majd a Mars lép ki ugyanebből a jegyből. Kemény bolygószembenállások is lesznek, ugyanakkor csodálatosan pozitív és kedvező fényszögekkel is támogatnak bennünket a bolygók. Eseménydúsnak ígérkezik a horoszkóp szerint az utolsó augusztusi hét.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Időnként annyira lefoglal, hogy eleget tegyél a kötelezettségeidnek, hogy gyakran teljesen elfeledkezel önmagadról. Ma törődj elsősorban a saját ügyeiddel. Használd ki a mai napot arra, hogy külsőleg és belsőleg is megújulj.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma egy picit elbizonytalanodsz, de ha úgy érzed, hogy tudod, mit kell tenned, akkor csináld és ne kérdezd, hogy valaki más hogyan véleményezi mindezt. Cselekedj határozottan és kellő önbizalommal és meglátod, egyszerre mások is támogatni fognak törekvésedben.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha túlságosan gyakori a kapcsolatodban, hogy a te akaratod nem érvényesül, akkor talán túlságosan alárendelődsz a másiknak, ami hosszú távon nem egészséges. Ne becsüld alá a saját belső erődet és küzdj meg azért, hogy egy egészséges egyensúlyi helyzet alakuljon ki.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!