Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Sok még a feladat karácsony előtt, és a Halak Hold finoman szólva sem segít ezeket talpraesetten intézni. Készülj fel a feszültségekre, a türelmetlenségre és arra, hogy mindez könnyedén rád is átragadhat. Ne engedd meg senkinek!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Koncentrálj a feladatokra, és ne foglalkozz semmi mással, még akkor sem, ha kritikákat kapsz. Kedden kulcsfontosságú, hogy maradj megfontolt, és ne reagálj ingerülten semmire sem. Fölösleges energiapazarlás összeveszni bárkivel.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A hátráló Merkúr miatt igazán nosztalgikus hangulatba kerülsz kedden. Régi emlékek, érzések törnek fel a lelkedből. Nagyon jó, ha a pároddal, a gyermekeiddel is megosztod a múlt pillanatait, a régi karácsonyok hangulatát.

Ikrek havi horoszkóp

Nosztalgikus hangulatot hoz a keddi nap a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Halakban járó Hold szentimentálissá teszi a napot. Most nehezedre esik új emberekkel tárgyalni, akár munkaügyben is. Fontos, hogy minden konfliktus elől térj ki, mivel a Halak inkább "elúszik", mintsem vitáznia kelljen.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden nemcsak neked okoz fejfájást egy probléma vagy elvarratlan szál. Így magadra maradhatsz a problémáiddal, hiszen mindenki más is a saját ügyeit intézi. Fogadd el a helyzetet, hogy most csak magadra számíthatsz, és azzal gazdálkodj, amid van. Hidd el, az sem kevés…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha az új feladatok egyre csak gyűlnek, miközben a régiek közül még nincs minden készen, akkor nem csoda, ha úgy érzed, hogy a nyomás is csak nő rajtad. Mielőtt végképp összeroppannál a terhek alatt, tekintsd át, mi az, ami fontos, és mi az, ami esetleg nem is a te dolgod lenne…

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Bak éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

A Bak jegyűek élete végérvényesen és visszavonhatatlanul változik meg 2024-ben. S hogy ez tetszeni fog-e vagy sem, rajtad múlik. Érdemes inkább az előbbit választani, s szintet lépni az életedben. Bak éves horoszkóp 2024. Vajon mit tartogat számodra?

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden elérzékenyülhetsz a Halak Hold szerint, de közben nagy a hajtás, és nem engedheted meg magadnak az érzelmeket. Ha megteheted, este kényeztesd magad egy kicsit. Kortyolgass finom teát vagy kávét valakivel, akivel szívesen töltöd az időt. Éppen elég feszültség lesz körülötted egész nap.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden sérülékenyebb és érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, és előfordulhat, hogy könnyebben elfárasztanak egyesek, mint ahogyan azt megszoktad. Tarts hát távolságot az olyan emberektől, akik elszívják az életerődet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden konfliktusba kerülhetsz a kötelezettséged vagy munkád és a család elvárásai miatt. Mivel azonban két helyen nem te sem tudsz egyidejűleg lenni, választanod kell. Ebben a helyzetben a kisebbik rossz irányába kellene elmozdulnod.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. december 18-24.: Egyre izgalmasabb minden...

Szélsebesen közelít a karácsony, hiszen ezen a hétvégén már nemcsak advent negyedik vasárnapján ünnepeljük, de szenteste is lesz egyben. Egyre izgalmasabb napok várnak rád, s minden adott, hogy igazán meghitt és szeretetben gazdag ünneped legyen...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A hátráló Merkúr miatt kissé szentimentális hangulatba kerülsz, még ha erősen titkolod is. Kedden többször is elábrándozol a régmúlt időkről, és nehezen fókuszálsz a jelenre. A közeledő ünnepek csak tovább erősítik a nosztalgiára való hajlamodat. Ne szégyelld, hogy nincs kőből a szíved!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha késésben vagy a feladatokkal, vagy véletlenül hibáztál valamiben, akkor a felgyülemlő feszültséget hajlamos leszel a környezeteden levezetni. Kedden különösen figyelj erre, mert egyrészt nem ők tehetnek róla, másrészt senkit sem kéne ok nélkül megbántani.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha tudatos és felkészült vagy, könnyedén áttáncolhatsz a jégen anélkül, hogy beszakadna alattad. A Halak Hold most egyébként is segít átlavírozni a problémákon. Legyél azért óvatos, és ne tegyél egyetlen fölöslegese mozdulatot sem!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!