Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön is nagyon energikussá tesz a Kos Hold, de nagyon türelmetlenné is. Most igazán nehezen viseled el, ha valaki nálad picit is lassabban reagál. Ennek ellenére mégis a legokosabban akkor cselekednél, ha megpróbálnál minél higgadtabb és türelmesebb lenni a környezeteddel.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Egész nap feszélyezi hogy mindenki sürget vagy legalábbis te úgy érzed, hogy folyton noszogatnak a többiek. Nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítanod nekik, te csak haladj nyugodtan a saját tempódban. Ha nekik az a jó, rohanjanak, amennyire csak akarnak.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Valaki rosszul ítél meg téged, ami kellemetlen perceket okozhat neked, hiszen rajtad nem igazán látszik elsőre, milyen határozott is tudsz lenni. Csütörtökön valaki leckét is kap ebből, amikor egyszer csak leemeled az álarcot magadról.

Pörgős napot jeleznek a bolygók csütörtökre (Shutterstock)

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha el szeretnél érni valamit, ne gondold, hogy célzásokból érteni fogja vagy kitalálja a másik fél, hogy mire is vágysz valójában. Legyél igenis egyértelmű és határozott, mondd ki konkrétan, mit szeretnél. A Kos Hold segít ebben.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön kimondottan nagy hatással leszel az emberekre, sokan hallgatnak rád és végre is hajtják a javaslataidat. Bánj ennek megfelelően felelősen az erőddel, és használd jóra. Most ráadásul nagylelkűen segíthetsz is egy rászorulón.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön próbál meg valahogyan függetleníteni magadat a feszültségektől, amelyek körbe vesznek. Ne vegyél rész felesleges vitákban, és ne próbáld meg a többieket a saját igazadról meggyőzni. Majd, ha lemegy a nagy pörgés, ami most eluralkodik mindenkin, eljön ismét az érvek ideje.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Vízöntő éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

Fordulatos évre számíthat mindenki, aki a Vízöntő jegyében született. A Plútó, mely folyamatosan a Bak és a Vízöntő jegy határán imbolyog, igencsak megnehezíti a dolgod. S hogy minderre időben felkészülhess, olvasd el, mit javasol számodra az éves horoszkóp 2024-re.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyszerű nap vár rád, remélhetőleg karácsony előtt már nem nagyon kell dolgoznod. Csütörtökön felteheted a pontot az i-re és a fontos feladatokra. Épp itt az ideje, most mostantól már csak és kizárólag a közelgő karácsonyra és a családodra figyelj.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha csütörtökön nagyobb a mozgásigényed, az nem a véletlen műve. Bármi jó lehet, amivel levezetheted a feszültséget, de neked talán a legjobb az úszás vagy a fürdőzés lenne. Persze séta egy karácsonyi vásárban sem rossz ötlet…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Az a lendület és erő, amely árad belőled, hatással lehet a környezetedre is. Így ha el akarsz érni valami fontosat a többieknél, akkor a csütörtök ideális nap erre. Most talán még eddig nem moccanó ügyeket is átlendíthetsz a holtponton.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Bak éves horoszkóp 2024: szerelem, karrier, egészség

A Bak jegyűek élete végérvényesen és visszavonhatatlanul változik meg 2024-ben. S hogy ez tetszeni fog-e vagy sem, rajtad múlik. Érdemes inkább az előbbit választani, s szintet lépni az életedben. Bak éves horoszkóp 2024. Vajon mit tartogat számodra?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az igazságérzeted arra buzdít, hogy megtegyél valami, amit általában nem szoktál, vagy kiállj valami mellett. Valószínűleg kicsit ki is kell lépned a komfortzónából. Ha így is van, később örülni fogsz, hogy volt bátorságod megtenni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön úgy érezheted, mintha picit ellened dolgoznának a körülmények, de higgy magadban, mert hamar túljutsz ezen is, és legyőzöd az akadályokat. Ne térj le az útról akkor sem, ha valaki mindenképpen meg próbál letolni onnan.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az életben sok a vita, a veszekedés, de szerencsére te dönthetsz róla, hogy mibe mész bele. Ha ki akarsz maradni, akkor csak annyit kell tenned, hogy hátrébb lépsz egyet és nem nyilvánítasz véleményt.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!