Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az év utolsó napját félbevágja a Hold jegyváltása: délelőtt még a lendületes Oroszlánban, délután pedig a precíz Szűzben jár. Ez délelőtt aktívvá és vidámmá, délután pedig pontosabbá tesz téged is. Ha vendégeket vársz, mindennel időben végzel, hogy aztán igazán emlékezetes legyen szilveszteri éjszaka.

Kos éves horoszkóp 2024

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ez is eljött, itt van az év utolsó napja! Szedd pontokba azokat a dolgokat az életedben, amelyeken változtatni szeretnél. Ezzel pedig máris megteszed a legfontosabb lépést, hiszen nevén nevezed a problémákat! Ne csak ezeket vedd persze sorra, hanem a lehetőségeket, az új ajtókat, amelyek most nyílnak meg előtted.

Hirdetés

Bika éves horoszkóp 2024

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Tedd felejthetetlenné az év utolsó napját! Vasárnap igazán jó alkalmad nyílik megmutatni személyes varázsodat, és megcsillantani humorodat is a környezetednek. Lelkesen indulsz neki a szilveszter éjszakának, és most valóban különleges élményekben lesz részed…

Ikrek éves horoszkóp 2024

Szuper hangulatú óév búcsúztatót jeleznek a bolygók (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy esemény folytán tökéletes lehet minden körülmény arra, hogy a régóta húzódó dolgok megoldásában végre lépj. Nem kell nagy dolgokra gondolni, a változás gyakran egészen kis részletkérdésben kezdődik el. Figyelj a jelekre!

Rák éves horoszkóp 2024

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Benned szinte mindig erős az akarat, hogy másoknak segíts a környezetedben. Szilveszter napján valaki segítségért, támogatásért fordul hozzád, és te nem tudsz ellenállni a kísértésnek még akkor sem, ha most bőven lekötnek a saját dolgaid. Az év utolsó napja szuper hangulatot ígér!

Oroszlán éves horoszkóp 2024

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A napot mindenképp használd ki és lazíts! Szervezz közös programot a szeretteiddel, de előtte töltődj fel energiával, lelkesedéssel, ami talán az utóbbi napokban kezdett megcsappanni benned. Hamarosan ismét nagy szükséged lehet rá!

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Nagy éves szerelmi és párkapcsolat horoszkóp 2024

Izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók 2024-re a szerelemben. Vajon mi minden vár az egyes csillagjegyre? Nagy éves szerelmi és párkapcsolati horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap olyan erő áradhat belőled, hogy a többieket könnyedén alatt az ujjad köré csavarhatod. Erre pedig még rá is tehetsz egy lapáttal, ha gondosan megválasztod, mit vesz fel, és milyen illatot használsz az esti bulin. Jaj annak, akit kiszemelsz, hiszen esélye sem lesz!

Mérleg éves horoszkóp 2024

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Délelőtt még az Oroszlánban jár a Hold, ami nagy lendületet ad, délután pedig a Szűzbe lép, és segít, hogy jó stratégiákat készíts az újévre! Igazán jó hangulatban köszöntheted így a 2024-es esztendőt!

Skorpió éves horoszkóp 2024

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Néha érdemes hagyni, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek körülötted, hiszen a váratlannak különös varázsa van az életben. Az év utolsó napján az életnek ezt a spontán oldalát élvezd ki, és sok örömben lesz részed. Te alapból is szereted, ha minden pörög körülötted.

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 30-2024. január 5.: Boldog újévet és sok boldogságot!

Nagyon boldog új évet, és nagyon sok boldogságot kívánunk mindenkinek. Párban, társsal élőknek és párt keresőknek egyaránt nagyszerű lehetőségeket jelez a horoszkóp 2023 utolsó és 2024 első napjaira.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Az év utolsó napja valóban az önfeledtségé legyen! Ne akarj problémákat megoldani, inkább figyelj a körülötted lévőkre. Igazán szép élményekben lesz részed, ha barátokkal, a szeretteiddel töltöd a szilveszter estét.

Bak éves horoszkóp 2024

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szilveszter éjszakájára nagyszerű szórakozást jeleznek a csillagok. Az a pozitív hangulat és optimizmus, ami lelkileg-szellemileg áthat, csupa jó dolgokat vonz az életedbe fizikai szinten is…

Vízöntő éves horoszkóp 2024

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Valaki azt próbálja bizonyítani, hogy nagyon fontos vagy neki. Lehetséges, hogy váratlan és őszinte vallomást tesz, de az is lehet, hogy jól eső gesztust tesz feléd. Bárhogyan is történjen, legyél nyitott és befogadó!

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!