Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma inkább kerülnöd kellene a szokatlan helyzeteket. Inkább ne vágj bele új dologba, és a régieket is a régi módszerekkel végezd. Valaki nagyon kerülget, úgy tűnik, szeretne közelebb kerülni hozzád. A döntés teljesen a te kezedben van!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szem előtt kell tartanod a mondást: kettőn áll a vásár. Te hiába akarsz valamit elérni, ha a másik még egy másik szinten stagnál, és nem kész arra, hogy előre lépjen. Légy még egy picit türelmes!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma minden jó. Szombaton végre jól érezheted magad. A háztartási teendőidet is könnyebben elvégzed, és marad bőven időd arra is, hogy egy kicsit végre magaddal foglalkozz. A párkapcsolati gondok is egy varázsütésre tűnnek el.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Komoly változások indulnak el a lelkedben a mai napon. Egy egészen jelentéktelennek tűnő esemény is képes ezt most beindítani. Örülj neki, ne félj tőle! Minden rendben lesz.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2022. február 11.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Amit a mai napon megélsz konfliktusként, valójában már egy régi beidegződés, sérelem lenyomata a lelkedben. Ha képes vagy még arra, hogy tisztán lásd, és helyesen értékeld a konkrét helyzetet, akkor ezt belátod. Akkor végre te is másként fogsz reagálni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Úgy érzed, egyesek csupán érdekből barátkoznak veled, pusztán ki akarják használni az általad nyújtott lehetőségeket. Ha eleve ilyen feltételezésekkel vágsz bele, akkor sajnos esélye sincs annak, hogy igaz barátokra lelj. Pedig egyébként nagyon is lenne, ha valódi bizalommal tudnád fogadni őket.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Igazán nemes gesztusra számíthatsz ma egy olyan ember részéről, akit eddig még tán nem is ismertél. Jó alkalom ez a nap a kapcsolatteremtésre, a külvilág felé való nyitásra. Most nagyon pozitív élményeid lehetnek.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ha valaki iránt barátságot érzel, akkor itt az ideje, hogy ki is állj mellette. Ne sajnáld az időt arra, hogy ápold a kapcsolataidat, mert azokat a ráfordított idő és energia működteti. Szervezz baráti találkozót!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Az jó, hogy ma komoly témák is szóba kerülnek, de egyáltalán nem mindegy, ezeket hogyan tálalod. Próbáld meg előhozni híres humorérzékedet! Neked ez az egyik legnagyobb fegyvered.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Az idő az úr - Nap-Szaturnusz együttállás a Vízöntőben

2023. február 16-án együttáll a Nap és a Szaturnusz a Vízöntőben, és sorsfordító felismeréseket hoz mindannyiunknak. Az idő fogalma új értelmet nyer. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton igazán csak azokat tudod elviselni magad mellett, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te, akikkel közös az érdeklődés, akikkel egy hullámhosszon vagy. Például a pároddal jól érzed magad, s a legközelebbi barátaid lehetnek még ilyenek. Nagy bölcs beszélgetésekre számíthatsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A harmónia kívül-belül kezd meglátszani önön. Valahogy kezdenek elsimulni a belső viharok. Ma olyan beszélgetésekben, élményekben lehet része, amik tovább segítik ezen az úton.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A mai napon minden eddiginél fontosabbá válhat neked, hogy szabadon ki tudd fejezni az érzéseidet. A szokásosnál is nagyobb mértékben igényled a lelki támogatást, gyengédséget, romantikát. Lesz is részed benne!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 kínai csillagjegynek nagy változásokat hoz a Tigris hónapja

A kínai horoszkóp nemcsak a holdéveket osztja fel a 12 jegy szerint, hanem a hónapokat is hozzárendeli egy-egy csillagjegyhez. Februárban a Tigris hónapjában járunk a kínai asztrológia szerint.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!