Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A legmerészebb álmaid válhatnak ma valóra a szerelemben Valentin-napján. Aki eddig hűvösnek mutatkozott, ma olvadni látszik, és egyáltalán nem tűnik olyan megközelíthetetlennek, mint eddig. Használd ki az alkalmat, és ha csak finom eszközökkel is, de kezdeményezz!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szép nap vár ma rád, és attól sem kell félned, hogy hiába megy el. Sok mindent elintézhetsz, amire eddig reményed sem volt. Pénzügyekben, üzleti ügyekben egyaránt sikerrel járhatsz. És ráadásul közben kellemes emberekkel találkozhatsz. Ha szingli vagy, akkor valakit különösen segítőkésznek találhatsz.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma mintha egyenesen késztetést éreznél arra, hogy másokkal konfliktusba keveredj. Ha azonban képes vagy most termőre fogni ezt a hatalmas energiát, ami benned lakozik, és elkerülöd a perlekedő hangulatot, akkor nagy lépéseket tehetsz előre. Szellemileg és fizikailag fáradhatatlan leszel!

Ikrek havi horoszkóp

Ezt jelzik a bolygók Valentin-napjára (Fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Jól teszed, ha belevágsz az elképzeléseid megvalósításába. Egyelőre azonban ne adj fel semmit jelenlegi életmódodból, munkádból. Ha az új bejön, akkor is kell idő, hogy kiváltsa a régit. Lassan haladj, de biztosan érj célba!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Te lehetsz a mai nap nagy hódítója, csábítója. Minden szempontból ellenállhatatlannak bizonyulsz, nem csak a szerelemben. Munkahelyeden, üzletben egyaránt te diktálsz. Ma mindent keresztülvihetsz, mindenkit az ujjaid köré csavarhatsz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Túlságosan lelkiismeretes vagy, ami még jó is lehetne. A bajt az okozza, hogy annyi mindent veszel a válladra, s még mások is megfejelik ezt, látva a munkabírásodat. Ha nem vigyázol, a stressz lassan felemészti a jó kedvedet. Pedig az mindennél fontosabb.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Bármikor képes vagy belemenni egy kapcsolatba, mert az életedet nem tudod elképzelni tartósan társ nélkül. Mivel nyitott, jókedvű személyiség vagy, az ismerkedésre sokszor van lehetőséged, mint például ma is. Nem biztos, hogy holnap is ugyanezt a személyt gondolod alkalmasnak, de ma nagyon izgalmasnak találod az illetőt!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Skorpió mindenkor képes leszállni a saját mélységeibe, és nem retten meg attól, amit ott talál, ebből kifolyólag igencsak jól ismeri az emberi természetet. Ne lepődj meg tehát, ha a barátaid a legszívesebben hozzád fordulnak segítségért, tanácsért. Ma is fontos ügyben kell tanácsot adnod.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Valaki, aki amúgy szereti téged, túlságosan is befolyásolni akar. Ez addig jó, amíg nincs teljesen ellentétben a te elvárásaiddal, reményeiddel. De ha mindent másként teszel, mint ahogy magadtól szeretnéd, akkor el kell gondolkodnod, hogy jól van-e ez így…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. február 13-19.: Valentin-nap és minden más jön a héten

Ezt a hetet egészen bizonyosan a Valentin-nap határozza meg. Minden a szerelemről, a szeretetről, a szerelmesekről szól. S ez épp így van jól. Mi mindent jelez még a heti horoszkóp erre a februári hétre? Minden fontos információt megtudhatsz.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Mostanában talán egyedül érzed magad: akkor is, ha nagy társaság vagy család vesz körül, mert még sincs senki, akivel nagyon személyes, belső dolgaidról beszélni tudnál. Egy régi barát viszont segíthet. Keresd fel!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Többet kellene törődnöd saját magaddal! Túl sokan vesznek körül, túl sok külsődleges akarat tüzében állsz: ezek kioltják egymást, de ami még nagyobb baj, a saját utadat takarják el előled… Egy kis elcsendesülés nem ártana. Estére viszont szervezz programot a pároddal!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Igen finom érzésű vagy, és nagyon gyorsan és jól megérzed, hogy mi van a levegőben. Ma is tökéletesen rá tudsz hangolódni mások lelkivilágára, és főleg a szeretteid felé mutatsz nagy figyelmességet. Öröm ma a közeledben lenni!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. február 13-19.: a Nyilas Hold fellelkesít, a Vízöntő Hold változásokat hoz

Hét közben a Nyilas Hold új ötleteket ébreszt, a Bak Hold fegyelmezetté tesz, majd hétvégére a Vízöntő Hold hoz fellélegzést és szelet: a szél pedig a változás szimbóluma... Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!