Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha választ vársz fontos kérdésekben valakitől, akkor legyél türelmes, mert nem biztos, hogy az illető ma jelentkezik nálad. Emiatt ne izgasd magad, az ügy szinte magától intéződik, bonyolódik, kár volna feleslegesen stresszelned.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Bármit tervezel is, nem maradsz egyedül: családod és barátaid is azon vannak, hogy segítsenek neked. Ne habozz hát, hanem vágj bele! Az idegfeszültség a feszített tempó természetes velejárója, enyhítsd kiadós mozgással!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Magadtól eszedbe sem jut, hogy érdekből cselekedj, de ha neked tesznek szívességet, rögtön azon agyalsz, hogyan háláld meg. Pedig csütörtökön számos példát láthatsz arra, hogy mások is tudnak önzetlenek lenni, és egyikőjük veled szemben mutatja meg, mire képes, ha valakit igaz szívvel szeretünk.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nagyon fontos, hogy bízz a megérzéseidben, és kövesd is azokat. Belső hangod most megsúgja, mikor merre menj! Ha félelmeid vannak a kapcsolatod miatt, vagy elbizonytalanodtál a jövőt illetően, ülj le a pároddal, és tisztázzátok a helyzetet.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 9. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Látszólag rendben mennek a dolgok, de te már érzed, hogy a felszín alatt ott bujkálnak a gondok. Rendkívül erős intuíciódnak köszönheted, hogy ezt felismered, és így megteheted a szükséges óvintézkedéseket. Nyugodj meg, időben cselekszel!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Mindenképp el akartad kerülni a vitát, most mégis nyakig ülsz benne. Állást kellene foglalnod, amihez egyáltalán nincs kedved. Ha már így alakult, a lehetőségekhez mérten vágj jó képet a dologhoz!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Mindent más színben látsz. Az ismertről kiderül, hogy ismeretlen és érdekes, az ismeretlenről, hogy szokványos és unalmas. Nem tudod, milyen ürüggyel mondj le egy találkozót? Inkább ess túl rajta! Elképzelhető, hogy még tartogat néhány kellemes meglepetést az illető.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A meglepetések és csodálkozások napja a mai. Ha vágysz valamire, koncentrálj rá erősen, magad is meg fogsz lepődni, hogy rövidesen realizálódik is az életedben. A Skorpiónak nagy pszichés energiái vannak, ne félj használni!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Eseménytelen nap elé nézel, mégis - vagy épp ezért - csendes boldogság tölt el. A meghatározó történések a keleti bölcsek szerint is belül zajlanak… Ha elkeserít, hogy nem értékelnek, tedd el az ötleteidet későbbre.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 csillagjegynek varázslatosan alakul a február

A februárra nem lehet ráfogni, hogy könnyű hónap lenne, ennek a 3 csillagjegynek mégis varázslatosan alakul. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Gyakran ér az a vád, hogy fordítva vagy összeszerelve. Amikor más lesi az alkalmat a pihenésre, ne adj isten a lógásra, te akkor is azt keresed, hogyan tehetnéd hasznossá magad. Így lesz ez ma is. De most a környezetedet is felvillanyozod, amiért nagyon hálásak.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vágyaid beteljesülőben vannak. Lehet, hogy más módon, mint vártad, de a lényeget illetően mégis az valósul meg, amit kértél. Kövesd lépésről lépésre az érzéseiden, álmaidon keresztül érkező útmutatást!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Egyszerűen nem tudsz haragudni a párodra. Lehet, hogy ez a gyengeség jele, de az is, hogy egyszerűen csak az igaz szereteté. Nem tudsz rá haragudni, ha valamit elront vagy elfelejt, sőt, talán épp a hóbortossága az, ami igazán vonz.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. február 6-12.: lecsillapodik a feszültség bennünk és körülöttünk

Túl vagyunk a teliholdon, ezzel fokozatosan lecsillapodnak a kedélyek, az égi folyamatok most az elengedést támogatják. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!