Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Remek nap lesz számodra a kedd, remek energiákkal. Az évkezdés stresszén már túl vagy, és lelkesen vágsz bele az új tervek megvalósításába. Siker és szerencse kíséri a lépteidet.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hagyatkozz belső iránytűdre, és ne a jóakarók tanácsaira. Most a másoktól érkező tanács kissé félrevihet. Sokkal többre mész, ha a megérzéseidre hagyatkozol, ha döntened kell.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az Ikrek Hold többek közt új barátokat is hozhat az életedbe, akik egy kicsit átformálják a világhoz való viszonyodat, értékrendedet. De leginkább az érzelmekről, a szerelemről vallott eddigi nézeteidben következhet be gyökeres változás.

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 3. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha eddig nem tetted volna meg, beszéld meg végre a pároddal, hogy milyen terveid vannak a jövőt illetően. A megvalósításához ugyanis elengedhetetlen az ő segítsége, odaadása, és az ötletei is. Kérd ki a véleményét!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Valaki folyton egy olyan témával hozakodik elő, amit te inkább kerülnél, és nem érti, miért probléma ez neked. Állítsd le az illetőt egy-két erélyesebb mondattal, és ne hagyd, hogy az egész napodra rányomja bélyegét az ingerültség.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy bizonyos feladathoz nagyobb türelemre lesz szükséges, elképzelhetően ugyanis többszöri nekifutásra sem sikerül majd megugranod a dolgot. Mivel azonban nagyon is vágysz a sikerre, érdemes lesz majd újból nekifutnod, hatalmas lendületet véve.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Igazán nagyon igyekeztél, hogy megfelelj mások elvárásainak… Most azonban úgy tűnik, eljött az a pont, amikor el kell határolódnod azoktól az emberektől, akik ezt a nyomást rád helyezik és végre a saját utadon kell járnod.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma különösen hagyd figyelmen kívül a pletykákat! Akár rólad, akár a közeli barátaidról terjesztenek rosszindulatú dolgokat, annak semmi köze a valósághoz, és ez idővel úgyis ki fog derülni, csak türelemmel várd ki.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szinte kötelességednek érzed, hogy segíts annak, aki bajban van - a probléma csak az, hogy akkor is, ha az az illető egyáltalán nem kéri. Ezért előfordulhat, hogy tolakodásnak veszi az illető, ami meg neked esik rosszul. Csak baj lehet belőle…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Számmisztika 2023: ezt jelzik a számok az új évre

A számmisztikát az asztrológia kistestvéreként tartják számon. Segítségével is belepillanthatunk picit a jövőbe. Ebben a cikkben éppen ezt tettük. Nézzük, vajon mit jeleznek a számok 2023-ra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Van valaki a közvetlen környezetedben, akivel a legkevésbé sem egyezik az értékrended, ez pedig megakadályoz abban, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessetek. Egyszerűen nem tudsz azonosulni azzal, amit képvisel. Ma ismét ezzel szembesülsz. A vitát azért kerüld el!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csúnyán összekaphatsz az egyik kollégáddal, ami miatt nagyon rosszul érezheted magad. Csak azért viszont ne kérj bocsánatot, hogy békesség legyen, főleg ha úgy érzed, neked volt igazad!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Felbukkanhat a múltadból valaki. Vegyes emlékeket ébreszt az illető benned, de jó, hogy ezek újból a felszínre kerülnek, mert így újból lehetőséged lesz lezárni magadban a dolgot. Délután egy ismerős egy szerencsés hírrel keres meg.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!