Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap nem lehet okod panaszra: a sors várakozáson felül támogat most téged. Van egy konfliktus, ami sokat nyomasztott az utóbbi időben, és amit nem tudtál eddig meg- és/vagy feloldani. Vasárnap váratlan megoldást találhatsz rá.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Változtatni akarsz, vagy elkezdeni valamit, esetleg újrakezdeni, tedd meg, itt az ideje! A hétvége második napja ugyanis tökéletes alkalom, hogy ne csak gondolkodj, de cselekedj is végre!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha szereted a váratlant, akkor vasárnap igazán boldog napod lesz, mert valamelyik történetszál az életedben igencsak kalandosra sikeredik. Csak aztán tartsd kézben az irányítást!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Olyan helyzet adódhat ma, hogy sikerül megjavítanod egy megromlott viszonyt. Beláthatod végre, hogy semmi sem reménytelen. Lehet, hogy ennek az az ára, hogy te magad sebet szerezz. Mert ez tesz nyitottá és érzékennyé.

Rák havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. január 8. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Rendkívül kíváncsi ember vagy, de nem kellene ma mégsem mindenbe beleütnöd az orrod. Olyasmit tudhatsz meg ugyanis, ami komoly dilemma elé állít. Valamilyen okos megoldást kell találnod. Vagy ami még jobb, ha eleve bele sem mész a dologba.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy múltbéli változás borzolja fel a kedélyeket a mai napon a családodban. Ez az esemény, vagy beszélgetés mindent megmozgat, de a felkavarodás most az egyszer jót tesz. Ne félj tőle, mert ez csak tisztázza a helyzetet!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap az új fordulatok napja. Valaki a közvetlen környezetedben olyat tesz vagy mond, amire aztán abszolút nem számítottál. De ne gondolj rosszra, lehet ez teljesen pozitív meglepetés is! Gondolkodj pozitívan!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Alaposan megváltozik a mai napon a lelkiállapotod. Bizony régen érezted már magad olyan kiegyensúlyozottnak, mint a mai napon. Semmi sem indokolja, hogy ne próbálj hatással lenni a környezetedre. Most sokakat megnyugtathatsz a puszta jelenléteddel.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nagyon szenvedélyes nap következik, mintha minden érzékszerved kiéleződne, ma valahogy teljesebbnek érzel mindet: ízeket, illatokat, érintéseket. Csodás nap ez a szerelemre, használd ki!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Számmisztika 2023: ezt jelzik a számok az új évre

A számmisztikát az asztrológia kistestvéreként tartják számon. Segítségével is belepillanthatunk picit a jövőbe. Ebben a cikkben éppen ezt tettük. Nézzük, vajon mit jeleznek a számok 2023-ra!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha egy ismerősöd tanácsért keres, nem szabad őt elutasítanod. És kezeld nagyon körültekintően és bizalmasan az ügyet, mert ha bármi kitudódna, abból neked személyesen is bajod lehetne. És fontold meg úgy a tanácsodat, mintha saját magadról lenne szó!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha szingli vagy, a mai napot nehogy tétlenkedéssel töltsd! A Mars és a Vénusz is kedvez neked, és most igazán bárhol megismerkedhetsz valakivel, és ebben bizony a véletlen is a kezedre játszik majd.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem kellene megtorpannod az első nehézségek láttán. Ha meg akarod valósítani az álmaidat, akkor tovább ki kell tartanod, a lehetségesen is túl. Ha megőrzöd szokott konokságodat, akkor most bármit jóra fordíthatsz.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!