Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma 3 csodás fényszög is segít minket. Ha az elmúlt két napban voltak is komor gondolataid, ezeket most mintha elfújná a szél. Végre újra pozitív színben látod a világot, és a rád jellemző lelkesedéssel vágsz bele mindenbe.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Jó lenne, ha végre tudnál egy kicsit lazítani. A hétvége erre nagyszerű lehetőséget kínál. Néha egész apróságok is elégnek bizonyulnak: ma ülj ki egy nagy árnyas fa alá egy hideg itallal, este meg sétálj egyet a holdfényben. Három csodás fényszög segít a harmónia megtalálásában.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sok kritizálni valót találsz mostanában a párodban. Talán túlzott elvárásaid voltak vele szemben, amit lehetetlen teljesíteni. Legyél belátóbb, és ne ítélkezz elhamarkodottan! Szerencsére a mai nap enyhülést hoz ebben is.

Ikrek havi horoszkóp

Segítő fényszögek hatnak ránk vasárnap (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap három kedvező hatású fényszög is látható az égen. Ez ma apróságokban, és nagyobb dolgokban is megnyilvánul. Igazán nemes gesztusra számíthatsz például egy olyan ember részéről, akit eddig még tán nem is ismertél. Jó alkalom ez a nap a kapcsolatteremtésre.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vannak irigyeid, ezzel biztosan tisztában vagy. Ha valamilyen sérelem ér egy ellensége, vagy riválisod részéről, azzal veheted el leginkább a támadás élét, ha egyszerűen nem veszel róla tudomást. Ha belemész a harcba, akkor valószínűleg te húzod a rövidebbet.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Néhányan talán túlságosan tartózkodónak vélnek, pedig te érzékeny vagy, csak az érzéseidet igyekszel elzárva tartani a kíváncsiskodók elől. Ma viszont mintha veszítenél ebből a tartózkodásból - amivel viszont tényleg mindenki csak nyer, te is, meg a párod is.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. július 15-16.: három csodás fényszög gondoskodik a jó hangulatról

Szombaton még lehet néhány súrlódás, de vasárnapra teljes békét, nyári feltöltődést, harmóniát jeleznek a bolygók. A hétvége horoszkópja Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A bolygók ma végre elkergetik a viharfelhőket a fejed fölül. Nagyon jól érzed ma magad: minden gördülékeny és nyugodt, minden sikerül. Semminek sem kell kétszer nekifutni. Élvezd ki!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A vasárnap igazi pihenőnapnak ígérkezik! Most tényleg minden együttáll ahhoz, hogy sikerüljön ellazulni és kikapcsolódni. A bolygók békés hangulatot, elégedettséget, új terveket jeleznek neked.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A bolygók szerencsét, jókedvet, áldást hoznak a mai napon. Ma igazán boldog vagy a pároddal, családoddal, zavartalanul tudsz pihenni, töltődni, kikapcsolódni. Igazán megérdemelted már a pihenést!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. július 10-16.: Annyi a változás, hogy csak kapkodjuk a fejünket

A nyár kellős közepe a kikapcsolódás, a pihenés, szabadság időszaka. Ennek ellenére az égi folyamatok igencsak sok változást jeleznek a következő napokban. Jegyet vált a héten a Mars és a Merkúr bolygó, melyek hatását bizonyosan érezni fogod. Mire érdemes a leginkább felkészülni? A horoszkópból kiderül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Végre alkalmad adódhat arra, hogy tisztázz egy félreértést. A párod ma jó passzban van, értékelni fogja az igyekezetedet. És talán az is kiderül végre, min ment félre a kommunikáció, és azon hogyan tudnátok javítani.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Úgy érzed, mintha megint elfelejtettek volna megkérdezni valamiről, és nélküled döntött a család. Ez azért eléggé feldühít, és tulajdonképpen jogosan. De azért ne hagyd, hogy az egész napodat elrontsa ez a puffogás.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vigyázz, ma egy kicsit elúszhatsz a pénzzel. A plázában, vagy a piacon valami különösen neked valót találhatsz, amit képtelen vagy otthagyni. Ne sajnálkozz azért túlságosan már utólag, akkor inkább örülj a szerzeményednek.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!