Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön meglehetősen idegesít a lassúság, ami körbevesz. Te a szíved szerint rohannál, mások meg feltartanak a körülményeskedésükkel. Ráadásul van valaki a környezetedben, aki megmakacsolja magát egy döntésben. Legyél vele nagyvonalú akkor is, ha nem értetek egyet!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Különleges felismeréseket tartogat a csütörtöki nap a Bikának! Lehetséges, hogy elsőre nem ébredsz rá ennek a jelentőségére, hanem kell pár nap, amíg megemészted a dolgokat. Nem baj, csütörtökön remek napod lesz!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön egy bombasztikus ajánlat érkezhet egy megbízhatónak tűnő helyről, amelytől alaposan megindulhat a fantáziád. De mielőtt nagyon beleélnéd magadat a dologba, figyelj és számolj! Néha az olcsó valójában a drágább… Tudod! Az ördög a részletekben rejlik…

Ikrek havi horoszkóp

Csütörtökön minden a maga idejében történik a horoszkóp szerint (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma olyan emberrel találkozhatsz, aki erős hatással lesz rád, de érezni fogod, hogy közben óvatosnak is kell lenned vele. Mielőtt bármibe is bele mennél vele kapcsolatban, próbáld kicsit kiismerni az illetőt, Amikor már biztosan tudod, hogy mire számíthatsz, csak akkor dönts a kapcsolat sorsáról.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagyon jó formában vagy, de vigyázz, ne feszítsd túl a húrt! Akkor vagy ugyanis a leghatékonyabb, ha az aktivitás-pihenés arányba kerülnek egymással a mindennapokban is. Munkahelyeden határozott és elegáns a fellépésed, amellyel sikert aratsz.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csütörtökön még föld-elemű jegyben jár a Hold, ami nagyon kedvező számodra. Természetednek a gyakorlatias oldala most igazán előnyös, s közben olyan helyzetek adódnak, amikben szükség is van a racionális megközelítésre. Ha van egy kis időd, kertészkedj, az most különösen megnyugtatja az idegeket.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma egy információt követve nyomozásba, ismeretszerzésbe kezdhetsz, és megtudhat valami érdekeset, ami talán komoly hatással lehet a mindennapokra is. Lehet az is, hogy mindehhez tanulnod kell valami újat, vagy tovább kell képezned magadat valamilyen területen, de ez ne szegje a kedvedet.

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szaturnusz retrográd 2023: karmikus változásokat hoz a nagy sorsbolygó

A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó, a Tanító, a karma planétája március 7 óta a Halak jegyében jár, és június 17-én elkezd hátrálni. Lássuk, mit jelent a Szaturnusz retrográd 2023 az egyes csillagjegyek számára.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Bár lassan indul a nap, és a Bika Hold azért ad egy nyugodt hangulatot, most szükséged is lehet a higgadtságra, mert adódik pár megoldásra váró gond. Próbáld lazán venni ezeket, és sodródj nyugodtan. A nap végére úgyis a helyére kerül minden.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma energikus vagy és az önbizalmad is a helyén lesz, ami jó alapot ad arra, hogy a középpontba kerülj. Ha van egy ötleted vagy egy elképzelésed, ez legyen az a nap, amikor mindezt felvázolod és megpróbálod meggyőzni a hallgatóságot az elképzelésedről. Talán valami nagy dolog születik meg éppen ma.

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Valaki a nagylelkűségedre számít, arra, hogy segítséget nyújtasz neki egy ügyben, méghozzá önzetlenül. Talán nem véletlenül, hiszen ismert vagy arról, hogy nehezen mondasz nemet egy ilyen jellegű kérésre. Van viszont egy fontos dolog, amely ma előbbre való lehet, ezt sem szabad elhanyagolni…

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ha rendszert viszel a mindennapokba azzal, hogy még alaposabban megtervezed a dolgokat magad körül, azzal sokat javulhat a hatékonyságod. Csütörtökön például egy okosan összeállított feladatlistával sok időt és talán egy kis pénzt is megspórolhatsz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma olyan dologban kell lépnie, vagy döntést kell hoznod, amelyből ki kell zárnod az érzelmeket, és csakis a szigorú racionalitás szerint gondolkozhatsz. Nem könnyű feladat, hiszen nálad érzőbb lényt keveset találni. Ennek ellenére mindenképpen tedd meg, és meglátod, a végén csöppet sem fogod bánni.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. június 12-18.: az újhold új periódus kezdetét jelzi

Kos Holddal indítjuk a hetet, ami nagy lendületet ad, a hétvégén pedig újhold lesz az Ikrekben, ami nagyon kedvez minden új tervnek. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!