Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ha eddig sikerült is halogatnod, tovább már nem teheted meg: amit nem szeretsz, azt ma el kell végezned, nincs további időkérésre lehetőség. Szerencsére kellően ihletett állapotban talál téged a hétfői nap, simán megtalálod a kézenfekvő megoldást.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn fény derül egy titokra. Ennek te egyáltalán nem örülsz. Vagy azért, mert rád nézve kellemetlen, vagy éppen azért, mert olyan titokról van szó, amivel te jobban jártál volna, ha rejtve marad mások szeme előtt. Ettől függetlenül még jó is lehet ebből.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A csillagaid ma is a túlzásra való hajlamodat hozzák sajnos előtérbe. Ma leginkább a munkában vetheted el a sulykot, aminek a következtében teljesen túlvállalod magad. Vállalj kevesebbet, és készíts pontos időbeosztást!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. június 5. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A hétfői horoszkóp szerint valaki előszeretettel kavarja meg a szálakat az ismerősi körödben. Mielőtt lelkesen belevetnéd magad a vélemények és indulatok forgatagába, gondold végig: nem lenne jobb ebből kimaradni?

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nehéz nap lehet neked a mai: szinte belefulladsz a munkába, ki sem látsz a teendőkből. Kesergés helyett inkább mégis arra gondolj, hogy mennyire örülhetsz, hogy egyáltalán van dolgod. Ez ügyben ma módod lesz valaki másnak is segíteni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Sikerül hétfőn nagyon felbosszantanod magad. Valakinek a kicsinyessége, vagy értetlensége már annyira bánt, hogy nem tudod tovább türtőztetni magad, és kifakadsz. Ne vidd haza a bosszúságot! A párodda ne vessz össze!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Irigylésre méltó helyzetben vagy, nem csoda, ha szép számmal akadnak is irigyeid. Persze lehet, hogy ugyanakkor mégis elégedetlen vagy a jelenlegi állapottal. Nem kellene! Vedd észre a jó dolgokat! A tegnapi tízmilliószoros napnak is ez a tanítása.

Mérleg havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. június 5-11.: Ez az ellentétek hete

Nagyszerű lehetőségeket és komoly problémákat is jeleznek a hétre a bolygók. A heti horoszkóp javaslatait most fontosabb megfogadni, mint eddig bármikor.

Tovább olvasom

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Új barátság veheti kezdetét az életedben. Valaki megnyílik neked, és olyan dolgokat mond el, amiket csak barátnak szokás. Sokat fog még adni neked ez a kapcsolat. Ha szingli vagy, akkor ez szerelem is lehet.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma minden humorérzékedre szükséged lehet, ha túl akarod lendíteni magad egy nehéz konfliktuson. Minél inkább magadra veszed a dolgokat, annál jobban belegabalyodsz ugyanis. Tartsd meg a távolságot!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma különleges "ajándékot" kapsz a sorstól. A nap folyamán nemcsak az elképzeléseid szerint alakul az életed, de még valamiben felül is múlja. Ma ezt természetesnek veheted. Ami jár, az jár, ne utasítsd vissza!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pároddal most változóban van a kapcsolatod. Ez éppúgy történhet jó, mint rossz értelemben. Hogy milyen módon zajlik ez épp nálatok, az sokban múlik azon, te hogyan állsz hozzá. Kicsit fel kellene fedeznetek egymást újra!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Jó érzéssel tölt el, ha letudhatsz egy olyan feladatot, ami már régen esedékes lett volna, de más teendők miatt képtelen voltál belefogni. Minden úgy alakul, ahogy remélted, és hamar túl leszelrajta.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Júniusi horoszkóp 2023: nagyszerűen indul a nyár

Nemcsak a forróság köszönt be az első nyári hónapban, hanem különleges meglepetéseket is tartogatnak a bolygók. Vajon mi mindenre számíthatnak a jegyek júniusban? Kiderül a horoszkópból.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!