Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A vasárnap jól indul, de aztán egy kedvezőtlen esemény megzavarja az idillt - már ha hagyod, hogy valakinek a bosszantó arroganciája kihozzon a sodrodból. Lehet azt úgy is, hogy meghúzod a határaidat, és nem törődsz vele…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lehet, hogy most hétvégén ünnepled a születésnapodat? Ha igen, minden csodásan sikerül, sőt még egy olyan extra meglepetést is kaphatsz, amire igazán nem számítottál. Lehet, hogy nem is tárgy, hanem személy az illető…

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagyszerű ez a vasárnap neked, és igencsak jó híreket kapsz egy baráttól. Ez ráadásul téged is érint. Ha szingli vagy, egy olyan ismeretséget hoz a vasárnap, ami szuper dolgok beindítója lehet. Járj nyitott szemmel, vedd észre az illetőt!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. május 14. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Van mit kipihenned ez után a hét után, így jól teszed, ha vasárnap minél tovább maradsz az ágyban! Tényleg pihenned kell, ma eszedbe se jusson dolgozni. Sőt, jó lenne, ha a főzést/házimunkát is átadnád másnak.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Érdemes ma úgy tervezni a napot, hogy minél nagyobb társaságban töltsd az időt. A rossz kedvet mintha elfújnák, ha a barátaiddal lehetsz. Ráadásként főzz valami finomat, valamit, amit még nem próbáltál. A siker garantált!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma egy picit tedd félre a szurkálódó hajlamodat, különben valakit tényleg megbánthatsz - még ha nem is szánt szándékkal teszed. Most mindenkire hat a Halak jegyében járó Hold, ami különös érzékenységet jelez.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A vasárnap hozhat néhány érdekes fejleményt a Mérleg jegy szülötteinek. Egy barát mesélhet olyan dolgokat, amik egészen megdöbbentenek. Mielőtt ítélkeznél, hallgasd meg a másik felet is, mert lehet, hogy egész más megvilágításba kerül a történet.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Víz-elemű jegyben, a Halakban járó Hold nagyon felerősíti az intuíciódat. Most olyan dolgokat is érzékelsz, amiket máskor nem szoktál, szinte olvasni tudsz mások gondolataiban. De vigyázz, mások hangulatát éppoly könnyen átveszed.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A vasárnap kissé nehézkesen indul, de végül jóra fordul minden. Lehet egy-két vitád a családdal, főleg annak egy bizonyos tagjával, de végül győz a belátási képesség, és békét kötsz az illetővel. Értelmetlen is lenne vitázni.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ilyen színű az aurád a csillagjegyed szerint

Az aura a fizikai testünk energetikai másolata. Csillagjegyünk meghatározza az alapvető habitusunkat, és azt is, milyen színben ragyog az auránk.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Egy nagy beszélgetésre lenne szükséged, hogy kimondd, ami az elmúlt időszakban nyomasztott. Melyik barátod az, akiben a legeslegjobban bízol? Keresd fel, és mondd el neki őszintén az érzéseidet!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A vasárnap igazán jól alakul, és végre lesznek új, közös élményeitek a pároddal, ami úgy hiányzott mostanában az életetekből! A szingli Vízöntőnek a barátok mutathatnak be valakit, akit igazán vonzónak találsz. Még bármi lehet ebből a kapcsolatból!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon kedvező ez a nap neked, igazán elemedben érzed magad a Halakban járó Hold és Szaturnusz hatására. Olyan felismeréseket is hozhat ez a nap, amik igazán időtállóak lesznek, és egy olyan találkozás is lehetséges, ami hosszú távra szól majd.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerelmi cigánykártya jóslás: a lapok ősi üzenete megmutatja a sorsodat

A cigánykártya nem véletlenül az egyik legnépszerűbb jóslási módszer: a kártya lapjai megmutatják, mi fog történni a közeljövőben!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!