Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az, hogy határozottan képviseled a véleményedet a munkahelyeden, hajlamossá tesz arra, hogy az otthonodban is valamiféle főnöki szerepet vigyél. Ezzel nem fogsz tetszést aratni kedden a párodnál, az tuti.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szem előtt kell tartanod a mondást: kettőn áll a vásár. Te hiába akarsz bármit is eladni, amit jónak találsz, ha nincs rá vevő, akkor tovább kell menned, máshol kell keresgélned. Vagy mással kell kereskedned legvégső esetben - elvontabb értelemben is.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

El kellene végre kerülnöd a hamis barátokat, a rossz tanácsadókat. A nyílt konfrontációt is kerülni kellene kedden. Nem látható ugyanis előre tisztán, hogy melyik fél húzza a rövidebbet. Törekedj a megegyezésre!

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. március 21. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne kritizálj olyan könnyedén másokat! Valakit magadra haragíthatsz ugyanis, akit nagyon nem kellene. Esetleg éppen azt, akitől anyagi helyzetednek a javulását várnád. Pedig most szükséged van egy kis segítségre, csak amíg beindulnak az ügyeid.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne félj attól, hogy kimutasd az érzéseidet. Az elfojtás akkor sem helyes, ha jó, de akkor sem, ha negatív érzelmekről van szó. A pároddal ezek miatt ugyan vitád támadhat, de ezen is túl kell esnetek egyszer. Holnap úgyis újrakezditek.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A szigorúbb oldalaladat mutatod kedden a családtagjaidnak, amivel nem kis meglepetést okozhatsz nekik. Hozzá vannak szokva mostanában, hogy olyan engedékeny vagy, és mindent megcsinálsz a másik helyett. Na de ma ennek vége. Jól is teszed, hogy kicsit erősebben meghúzod a határaidat.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nem kellene folyamatosan két malomban őrölnöd. A kettős játszma egy idő után éppen téged fog felőrölni. Ha úgy érzed, hogy már saját magadnak is ártasz vele, valamiről le kell mondanod. Meg fogsz lepődni, mennyire megkönnyebbülsz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ne kapkodj! Ha folyton sietsz, a végén éppen azért fogsz elkésni, mert a rohanásban elfelejtettél valamit. Legjobban tennéd, ha a napjaidat meditációval, vagy legalább nyugalomban, szemlélődéssel kezdenéd. Az önmagadban való elmerülés segíthet a tisztánlátásban, megújulásban.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nem kellene feladnod minden elvedet csak azért, hogy a béke látszatát fenntartsd. A családi vita még nem baj, főleg, ha az a célja, hogy végül valódi közös nevezőre találjatok. Csak a célt ne téveszd soha szem elől!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. március 20-26.: a Kos újhold szenvedélyes érzéseket hoz

Kedden újhold lesz a Kos jegyében, ami megnyitja a szívünket, és igazán tavaszi, új energiákat jelez. Heti holdhoroszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ne rágódj kedden sem a jelen, sem a múlt sérelmein. Nem jól értékeled ugyanis a helyzetet. Egy picit borúsabban látod a dolgokat, és ott is ellenséget sejtesz, ahonnan nem is várható semmilyen támadás.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Te általában is több magányt, a világtól való félrevonulást igényelsz. A mai napon legszívesebben ki sem tennéd a lábad az otthonodból. Ha teheted, tegyél így! Ha nem, akkor legalább egy magányos órát teremts ma magadnak.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Te filozofikus alkat vagy, ezért úgy látod, minden úgy van jól, ahogy van. Sajnos a környezetedben nem mindenki osztja ezt a véleményt. Nem hunyhatsz szemet az ő véleményük felett sem! Keresd a kompromisszumos megoldásokat!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

El sem tudjuk képzelni, hogy mi jön: a Plútó a Vízöntőbe lép 2023.03.23-án

Sokan tartanak attól a forradalomtól, amit Plútó hoz magával, amikor belép a Vízöntőbe. Emberemlékezet óta nem volt olyan óriási ugrás, amit Plútó szimbolizál a jegyváltásakor. Új világkorszak veszi kezdetét.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!