Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma a józan ész szava és a szíved között kellene választanod, mert mindkettő más irányba terelne téged. Ha nem vagy teljesen biztos magadban, inkább halaszd el a döntést! Lehet, hogy még nincs itt az ideje. Hamarosan talán új fejlemények tükrében vizsgálhatod a dolgokat ismét.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn ingadozó hangulatban telik a napod és a szokottnál is érzékenyebben reagálhatsz egy negatív hírre, vagy a negatív emberre, pedig ez rán nem jellemző amúgy. Jobban is tennéd, ha elkerülnéd azokat a szituációkat, melyek felesleges konfliktusokkal terhelnének.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés
Napi horoszkóp 2023. március 27. (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kikapcsolni néha nehéz, hiszen a gondolatainkat legnagyobb részben az előttünk álló feladatok töltik ki. Ne feledd azonban, hogy nem csak munkából áll az élet. Ma lehet egy szuper élményed, ha esélyt adsz neki!

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn egész nap nagyon elfoglalt leszel valamivel és talán néha még az is eszedbe jut, hogy a hátad közepére nem kívánod ezt az egészet. Ne erre gondolj, inkább azzal foglalkozz, hogy mennyire fogod élvezni a most elvégzett munkád eredményét később. Pihenni ráérsz akkor is, ha elérted a célod.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma egy érdekes, kalandos dolgot ajánlanak neked, méghozzá valaki olyan, akiben amúgy megbízol és adsz a véleményére is. Ez azonban ne jelentse azt, hogy gondolkodás nélkül rábólintasz a dologra. Könnyen lehet az is, hogy ami neki egy remek testhezálló lehetőség, az neked már nem felel meg annyira.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Minden pillanat új döntéshelyzet, s ezzel új jövő elé állít minket. Ez a mai napra fokozottan érvényes a Szűz jegyűeknek. Sok múlik azon, hogy meglátod-e a konfliktusokban rejlő lehetőségeket. Higgy a jóban!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Úgy érzed, szükséged lenne valami változásra, újításra. Csak arra nem tudsz még rájönni, hogy miben is kellene változtatni. Az utóbbi időben túl sokfelé kapkodtál, de valahogy semmit sem fejeztél be. Kezdd egy félbehagyott dologgal.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Felszabadultságra, önfeledtségre számíthatsz a mai napon, amiben már régen nem volt részed. Úgy érzed, mintha sikerült volna visszaforgatni az idő kerekét, mintha a múlt nyugalma visszatért volna beléd. Folytasd így tovább!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Elismerésre számíthatsz, méghozzá olyantól, akitől a legkevésbé vártad volna. A sok éven át tartó, önzetlen munkálkodást valamilyen téren végre észreveszik, és megjutalmazzák. Megértheted, hogy semmi sem volt hiábavaló.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Emberségből vizsgázunk, amikor a Mars a Rákba lép, és a Szaturnusszal trigonba kerül

Március 25-én Mars belép a Rákba, és 30-án a legszebb fényszöget alkotja a Halakban járó Szaturnusszal. Ez egy szép bizonyítéka lesz, lehet annak, hogy emberségesek, jószívűek, empatikusak vagyunk. Mivel a fényszög kedvező, biztos, hogy kedvező tapasztalataid lesznek ilyen téren.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma, ha egy furcsa hírt kapsz, vagy egy különleges ajánlattal keresnek meg, fontold meg, hogyan viszonyulsz hozzá. Nagy az esélye annak ugyanis, hogy mindez egy új időszak előszele, ami érintheti a magánéletedet, vagy akár a karrieredet is.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma ösztönzően hathat rád egy hír, vagy egy ismerősöd által elmesélt történet és könnyen lehet, hogy mindez arra bátorít, hogy lépj végre egy régóta húzódó ügyben. Talán egy régi szokásodtól szabadulnál, de az is elképzelhető, hogy itt lenne az ideje újakat felvenned, valami újba fognod.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kétfélére vágysz, de ez igazából ugyanannak a dolognak a két oldala. De amíg a legcsekélyebb kételyed van, valóban nem jó belemenni. Csak ha biztos vagy a dolgodban.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek

Ez a hét talán az egész év legfordulatosabb és legjelentősebb hete lesz. A Nap a Kosba lép, és kezdődik a csillagászati tavasz, majd újhold lesz a Kos jegyében. Aztán a legfelkavaróbb változásokat a Plútó jegyváltása jelzi, és még mindig nincs vége, mert a hétvége felé közeledve a Mars is jegyet vált, és hét hosszú hónap után a Rákban folytatja égi útját. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket. És akkor még óraátállítás is lesz...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!