Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön egy fontos figyelmeztetés érkezhet hozzád valamilyen ügyben, ráadásul mindez olyan helyről, ahonnan nem is igazán számítasz erre. Vedd komolyan a jelzést és gondolkodj el, miért csak most és miért csak onnan kaptad meg.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Csütörtökön a vonzerőd olyan erős lehet, hogy még ismeretlen emberektől is kapod a bókokat, vagy bepróbálkoznak csak úgy. Ami pedig a romantikát illeti, nos, ott ma igazán tiéd lehet a pálya. Ha a partnereddel töltöd az időt, akkor egy nagyon kellemes és izgalmas estére számíthatsz.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Csütörtökön egy szituációban úgy érzed, mintha a félreértések vígjátékának egy szereplője lennél, mivel nem igazán sikerül valakivel szót értened bizonyos ügyekben. Persze előfordulhat az is, hogy valójában ezek nem is igazi félreértések. Könnyen lehet ugyanis, hogy az illető nem is igazán akar megérteni.

Ikrek havi horoszkóp

Csütörtökön szerencsés napja lesz a Vízöntőnek, a Bak legyen óvatos (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Csütörtökön az önfegyelmed kissé erőtlenné válik, így könnyedén elterelődhet a gondolatod arról, ami igazán fontos. Nehezen kezdesz bele dolgokba és gyakran szakítod meg a munkád apró-cseprő indokokkal, hogy addig se kelljen a robottal foglalkoznod. Ez persze érthető, de mégiscsak jobb lenne, ha túlesnél a nemszeretem feladatokon!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az őszinteség valóban nagyon fontos erényed, de azért maradj kíméletes és érzékeny is! Lehet, hogy y néha talán túlságosan is szigorú szempontjaid riasztóan hatnak azokra, akik közel állnak hozzád és talán néha meg is bántódnak emiatt. Ma különösen figyelj a megfogalmazásra!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vannak napok, amikor győz a fásultság, és nehéz motivációt szerezni - a mai nap számodra valószínűleg ilyen lesz. Kicsit talán lehangolt vagy, fáradt és talán sokkal sötétebben látsz dolgokat, mint máskor. Épp ezért kerüld ma a döntéseket!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben felelősségteljesen kellene döntened, cselekedned. Ez számodra általában nem túl nehéz, hiszen mindig is érzékeny voltál más emberek problémáira, gondjaira. Ma azonban egyszerre több személy érdekeit is nézned kell.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Csütörtökön szinte kiélesednek az érzékszerveid, ragadnak rád az információk és minden apró részletet észreveszel, így ha mostanában kezdenél bele egy nagyobb szabású projektbe, akkor eljött a megfelelő pillanat. Indítsd be a motorokat, és taposs a gázba!

Skorpió havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

2024, a számmisztika szerint: megvilágosító erejű események jönnek

A számmisztika szerint gyors energiákra, hatalmas változásokra számíthatunk kollektív szinten a következő esztendőben, és ezek természetesen egyéni szinten is hatnak. Nagy sikereket, de a bukás lehetőségét is hozhatja 2024. A numerológiai képlet kiemelten jelzi az összefogás, együttérzés fontosságát. Egy biztos, sok tekintetben megvilágosító erejű események következnek.

Tovább olvasom

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha valaki tesz ellened, akkor jogod van ez ellen fellépni és egyáltalán nem kell hagynod magadat. Ne legyen hát bűntudatod, ha a saját, vagy akár a családod érdekeit véded olyan ellen, aki ártó szándékkal közeledik. Légy kemény és határozott, húzd meg a vonalat, ha arra van szükség!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Őszinte ember vagy, ez az egyenesség pedig ad egyfajta magabiztosságot is számodra az életedben. Ma azonban valaki megpróbálhat visszaélni a bizalmaddal és olyasmire használni a tőled kapott információkat, amellyel nem értesz egyet.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A horoszkóp szerint csütörtökön az égiek áldása kísér. Úgy érezheted, hogy a tetteidet egy titkos erő segíti, mivel mindennek, amihez nyúlsz, az valamilyen módon pozitív végkifejlete lesz. Légy hálás érte!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön egy téves információ, vagy félreértés okozhat némi kommunikációs zavart a környezetedben és előfordulhat az is, hogy régóta a szőnyeg alá söpört problémák kerülnek elő. Ha azt látod, hogy növekszik a feszültség, igyekezz mielőbb eltávolodni a csatamezőtől.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2023. november 13-19.: a Skorpió újhold testi-lelki gyógyulást hozhat

A hétfői újhold a regenerációt segíti, keddtől pedig már a Nyilasban jár, ami lelkessé és optimistává tesz. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!