Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Úgy érzed, sok új ajtó nyílt meg előtted az elmúlt napokban, de talán tanácstalan is vagy, hogyan is élhetnél a legjobban a kínálkozó lehetőségekkel. Tájékozódj és kérj tanácsot - ez a kulcs a jelenlegei helyzethez.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Valóban vannak emberek, akik mindig csak utalnak a valós szándékaikra, azért neked nem kell minden mondat mögött valamilyen rejtett jelentést keresned. Vasárnap például a legvalószínűbb az, hogy minden egyszerűen az lesz, aminek elsőre látszik. Ne gondold túl a dolgokat!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap a magánéletben csak nyugalomra vágynál, mégis annyi minden történik, hogy szinte csak kapkodod a fejed. A viták nem értelmetlenek ugyan, de nem érdemes minden apróság miatt felkapni a vizet. Csak addig vitatkozz, amíg van megoldás is.

Ikrek havi horoszkóp

A vasárnap szépnek ígérkezik (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Igyekezz vasárnap ellazulni, és add át magad a remek hangulatnak, mely körülvesz. Ügyelj arra, hogy mindezt még az se tudja elrontani, ha ma valami esetleg balul sül el. Legyen ez a te hibád, vagy valaki másé, nevess egyet rajta!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Könnyen lehet, hogy ma nem te leszel a nap főszereplője, hanem valaki ellopja a showt előled, de ezt most nem fogod bánni! Nagyon jól fogsz ugyanis szórakozni azon, amit látsz, az illető ugyanis valami olyat tesz, vagy mond, amivel alaposan felborzolja maga körül a kedélyeket.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma egy kapcsolatodban eljuthatsz a bizalom egy új szintjére, és olyan információkat oszthatsz meg a másikkal, amelyeket eddig, ha nem is tudatosan, de mégiscsak titkoltál. Nincs okod a szégyenkezésre, és meg is könnyebbülsz majd attól, hogy megosztottad rejtett érzéseidet.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Mars a Skorpió jegyébe lép, és hatalmas energiákat ébreszt, amiktől főnixmadárként nyerjük vissza erőnket

2023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap válaszokat kereshetsz egy élethelyzetre vagy egy téged régóta foglalkoztató problémára. És sikerül is rátalálni a megfejtésekre, ha az intuíciódra figyelsz. Tudatossá válhatnak rég elfojtott érzések. Mindez a gyógyulást szolgálja, minden értelemben.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap előfordulhat, hogy ugyan egy vitában neked lesz igazad, de ez még nem jelenti azt automatikusan, hogy a másik fél téved. Csak talán számára az jelenti az igazságot, amit ő gondol. Talán pont ez a lecke ebből: mindenkinek mást jelent a valóság és ezt el kell fogadni így.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vasárnap szinte minden emberi kapcsolatod zökkenőmentesen alakul, remek lehet a hangulat s, így terítékre kerülhetnek kissé mélyebb kérdések is a környezetedben. Ha tisztázni szeretnél valakivel valamit, ma elérheted a célod.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerencsés péntek 13 - egy mesés fényszög jó fordulatokat ígér

Sokan tartanak a péntek 13-tól, és vannak, akik kinevetik a félelmet, sőt szerencséssé kiáltják ki. Idén a bolygók is a szerencsére "szavaznak". Egy mesés fényszög lesz az égen, ami minden rosszat jóra fordíthat.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ne törődj semmilyen fenntartásokkal és csakis a szívedre hallgass. Ha valakinek elmondanál valamit, vagy kezdeményeznél egy közös programot, akkor ma tedd ezt meg. Felejts el minden szégyenlősséget és egyszerűen mondd el, mit szeretnél, mit érzel.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap szinte minden és mindenki a te oldaladon áll majd, legyen az szinte bármi, amibe belekezdenél, például munka, vagy egy új magánéleti projekt. Körülötted a hangulat most pozitív, hát neked se legyenek kétségeid.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Izgalmas beszélgetéseid lehetnek, csak ne akard mindenáron meggyőzni a másikat - az most úgysem fog menni. Jobban jársz, ha egyszerűen tudatosan figyelsz arra, hogy nyitottan fogadd a másik véleményét, elvárásait.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!