Kos napi horoszkóp (03.a21.-04.20.)

Szombaton egy hír, vagy esemény arra késztet, hogy gondold át egy kicsit az életedet és a körülötted levő világhoz, emberekhez való viszonyodat. Különösen azt gondold át, hogy mi az, ami nem szolgálja már a fejlődésedet, viszont romboló, vagy egyszerűen csak rabolja a drága idődet…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ha van valami, amire már régóta vágysz, akkor ma ideje pótolni! Mindig is kipróbáltál volna valamit, de sohasem volt bátorságod megtenni? Hajrá, a mai pont jó nap hozzá! Persze azért a racinalitás határain belül maradj.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton végre minden a kedvező irányba áll ahhoz, hogy kihasználj egy lehetőséget, vagy végre dönts egy változtatásról és cselekedj is. Ne várj senki jóváhagyására, vagy véleményére! Ha valamit akarsz, kezdj bele végre, ez a te életed és neked kell menedzselned!

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint a szombati napon segítenek minket a bolygók az ellazulásban (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A horoszkóp jelzése szerint vannak élethelyzetek, amelyekben mostanság nem érzed magadat túlzottan komfortosan. Talán van valaki, akinek a társaságában mintha elhagyna mindne önbizalmad. Talán itt az ideje, hogy kilépj ezekből a szituációkból és olyan helyzetbe navigáld önmagad, ami jobban megfelel a te elvárásaidnak.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Lehet, hogy eljött az idő egy kis átalakításra. Akkor érzed igazán jól magad, ha sikerül felépítened egy olyan viszonyrendszert magad körül, ahol a saját és a környezet érdekei összhangban vannak. Ha viszont azt érzed, hogy túl sokat kell alkalmazkodnod, akkor előbb-utóbb változtatnod kell.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Úgy érzed, hogy lassítanod kell, és bizony nem is tévedsz. Szombaton végre sikerül is relaxálnod, kikapcsolnod. Azt nem is lehet, hogy folyton mások ügye után futsz! Ma végre téged kényeztet egy picit a környezeted.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja 2023. október 7-8.: szombat éjjelre vitát, vasárnapra békét hoznak a bolygók

Szombaton napközben jó lesz a hangulat, de este lehetnek konfliktusok, amiket jobb lenne elkerülni. Vaárnapra már teljesen eloszlanak a "viharfelhők". A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma vedd komolyan az ösztöneidet, megérzéseidet! Különösen akkor figyelj a belső hangra, ha egy másik emberrel kapcsolatosan jelez neked. Valaki ugyanis egy ajánlattal, vagy egy lehetőséggel fog megkeresni és nem biztos, hogy megbízhatsz benne.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma valakivel heves vitába bonyolódhatsz, mert egy sokakat érintő kérdésben nem értetek egyet. Mielőtt belemélyednél a vitába, jól gondold meg, vajon érdemes-e egy amúgy jó emberi kapcsolatot feláldozni ilyen ügyek miatt.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Te nyitott, érdeklődő személyiség vagy, és mindig is fogékony voltál az újdonságokra, ilyesmivel könnyű téged lázba hozni. Ma ráadásul híreket kaphatsz újításokról, vagy felfedezésekről és ezek nagyon erősen felkeltik az érdeklődésedet. Lehet, hogy ez a dolog most nem csak érdekes, hanem pozitívan befolyásolhatja az életedet is!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi pénzhoroszkóp 2023.: megérkezik a régóta várt fordulat

Komoly változásokat hoz az október. A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy ambíciókat ébreszt bennünk. A Vénusz, a pénz bolygója október 9-én lép a megfontolt Szűz jegybe. Ez a két hatás együtt meghozza a rég várt fordulatot az életünkbe.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma megismerkedhetsz valakivel, aki egész mást gondol az életről, mint te, de éppen ez benne számodra az érdekes. Lehet, hogy ennek a kapcsolatnak pusztán baráti jellege lesz, de nincs kizárva az sem, hogy ennél valami mélyebb viszony kerekedik belőle.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A harmónia és a vidámság a mai napod kulcsszavai, ráadásul remek beszélgetések és kitűnő hangulat vár rád egy rendezvényen. Ma ráadásul esély van arra is, hogy szorosabbra fűzd a kapcsolatod valakivel, aki nem közömbös a szívednek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Légy ma nyugodtan egy kicsit önzőbb, mint a szokásos. Törődj többet önmagaddal, kényeztesd a testedet, lelkedet, pihenj. Ha pedig ez valakinek nem tetszik a környezetedben, akkor az magára vessen. Ne hagyd magad befolyásolni! Neked is lehet egy napod önmagadra.

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!