Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az elmúlt időszakban kissé túlzásba vitted a másokkal való kapcsolattartást, csevegést, szinte már fáj a fejed a sok elolvasott hírtől, üzenettől, levéltől. Mi lenne, ha csak ma egy kis időre lehúznád a rólót, és nem vennél tudomást a körülötted zajló eseményekről?

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Ma bizony könnyen elszakad benned a cérna, főleg, ha valaki a környezetedben nem viselkedik megfelelően, vagy valami olyat tesz, amivel neked is kárt okozhat. Pedig mégis jobb lenne, ha türtőztetnéd magad. Könnyen kiderülhet ugyanis, hogy nem minden az, aminek látszik.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken különösen erősen szólal meg az a bizonyos belső hang, és ennek talán jó hasznát is veszed egy döntési helyzetben. Az szinte biztos, hogy ennek a szituációnak fontos eleme lesz a meglepetés.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma te lehetsz az, akit követnek a többiek, aki jó példával jár elől. Ma ráadásul a tetteid és a szavaid az átlagosnál is sokkal nagyobb hatással vannak a szeretteidre és a környezetedre, így különleges felelőssége van annak, amit mondasz, vagy teszel.

Rák havi horoszkóp

A pénteki napon lehetnek feszültségek (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken komoly erőfeszítésedbe telhet, hogy megőrizd a lelki nyugalmadat egy helyzetben, melyet egy a környezetedben élő viselkedése okoz. Végy hát egy nagy levegőt és légy bármennyire is feszült, hagyd ezt most elmenni szó nélkül.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken valaki olyat tehet, vagy mond, hogy úgy érzed, itt a határ, te ennél tovább nem vagy képes eltűrni a viselkedését. De talán nem kellene törődnöd vele! Az a legjobb válasz ebben a helyzetben.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 csillagjegynek szerencsés fordulatot hoz a Szűz újhold

A Hold és a Nap egyensúlyba hozza a férfi és a női pozitív energiákat. Az intuíciónk most remekül működik, és megmutatja, merre vezet az utunk a közeljövőben. A szeptember 15-i újhold egy új ciklus kezdetét jelzi. Három csillagjegynek szerencsés fordulatot hoz. Nézd meg, te közéjük tartozol-e!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kicsit bizonytalan vagy valamiben. Nem csoda, mert számodra ezek a napok nem a cselekvés, hanem a tervezés idejét jelentik. Vedd számításba a realitásokat és azokat az információkat, melyeket már tudsz. Ennek fényében elé tudod készíteni azt a cselekvési tervet.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken felfedezést tehetsz, vagy egy titkot tudhatsz meg, melynek során érdekes információról szerezhetsz tudomást. A nagy kérdés az, hogy mit kezdesz vele. felhasználod, vagy tartogatod még egy ideig?

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vannak tulajdonságaid, képességeid, melyek alkalmassá tesznek arra, hogy véghez vidd a terveidet, megvalósítsd az álmaidat. Ahhoz azonban, hogy el is indulj egy olyan úton, ahol használni is tudod ezeket, talán még hiányzik egy szikra. Ma elképzelhető, hogy megkapod mindezt!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. szeptember 11-17.: Csodás új lehetőségek jönnek

Ez a hét igazán nagyszerűen alakul a bolygók jelzése szerint. A pénteki Szűz újhold számos újdonságot, a megújulás, az újítás lehetőségét jelzi. Éljetek vele mindenképpen!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma szinte a semmiből egy ötlet, egy elképzelés pattanhat ki az agyadból. Ne hagyd elsikkadni a dolgot, mert ha nem is most azonnal, de a közeljövőben nagyon is érdekessé válhat mindez a kezedben.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken olyan erős kisugárzásod lehet, hogy ez alól csak nagyon kevesen tudják igazán kivonni magukat. Használd jól ezt a képességedet, és csalj mosolyt a körülötted lévőknek az arcára.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Igazán önzetlen természet vagy, így a legtöbbször te is élvezed, hogy mások érdekében cselekszel, de ma eljöhet a nap, amikor egy kicsit eleged lesz abból, hogy mindig figyelembe vegyél valamit, ami nem a te érdeked. Legyen hát ez a nap, ami tényleg csakis rólad szól.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!