Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön egy helyzetben ki kell lépned a komfortzónádból. Olyan helyzetbe kerülsz, amikor határozott igent vagy nemet kell mondanod egy kérdésre. És ha tudod, hogy az a jó megoldás, akkor bátran bele is vágsz az új tervbe.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Mindenkiben, így benned is vannak félelmek, gátlások, melyek abban akadályoznak meg, hogy igazán önmagad légy. Ma alkalmad lesz arra, hogy ebből leküzdj valamennyit. Olyan lehetőséget hoz eléd az élet, amikor át kell lépnek a határaidat!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A mai Hold-Merkúr szembenállás nem érint jól. Ha valamit eddig nem beszéltél meg, azt semmiképp se a mai napra időzítsd. Most ugyanis olyan hatások érnek, amik összezavarják az érzelmi kérdéseket és a racionális indokokat.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Komoly terveid, elképzeléseid vannak, melyek viszont nagy önállóságot igényelnek, és hogy a saját lábadra állj. Ez komoly döntés, és ugyan szabaddá válsz, de onnantól kezdve a felelősséget is vállalnod kell - ezt vedd figyelembe!

Rák havi horoszkóp

A csütörtöki nap izgalmasan alakul (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagyon erős az igazságérzeted, ami gyakran arra sarkall, hogy fontos dolgokért is oroszlánként küzdj, ha kell. Pont ez az egyik tulajdonságod az, amiért képes vagy jó vezetővé válni. Ma is kiállsz valakiért, aki nem tudja egyedül megvédeni az érdekeit.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Bizonyos gátlásoktól meg kell szabadulnod, ah a mostani terveidet valóra akarod váltani. Ráadásul ma ahhoz is, hogy változást érj el egy fontos ügyben, muszáj lenne kimozdulnod a komfortzónádból. Úgyhogy szedd össze a bátorságodat!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. szeptember 25-október 1.: Paprikás hangulatot jelez a Kos telihold

Szeptember utolsó napjai igencsak rázósnak tűnnek a Kos telihold miatt. Pénteken legyetek a lehető legkörültekintőbbek, és kerüljétek a vitás, feszült helyezeteket. A hétvége csak így lehet igazán harmonikus és békés.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagy érzékenységgel fordulsz csütörtökön a környezeted felé és a körülötted élők legapróbb érzelmi rezdüléseit is észreveszed. Használd ki ezt a napot arra, hogy foglalkozz a szeretteiddel, barátaiddal, mert most tényleg gyógyító erők birtokában vagy.

.Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma szerencsés napod lesz. Úgy érezheted, hogy helyükre kerülnek a dolgok körülötted. Mintha egy varázspálcával a kezedben irányítanád magad körül az eseményeket, minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma semmi sem tud kibillenteni a nyugalmadból és a magabiztos fellépésedből. Mindezt pedig most az okozza, hogy a magánéletedben szinte minden a helyén van. A magabiztosságod pedig további sikerekhez vezet.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2023. szeptember 23-29.: Egy ölelés csodát tehet

A következő napokban lehetnek félreértések, sőt sértődés a párkapcsolatokban és a párt keresők életében is. Ezt ugyanakkor a másikra való figyelemmel, szeretettel, sőt, csupán egy öleléssel is könnyedén elkerülhetitek.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha van egy jó elképzelésed, ötleted és azt megosztanád mással, akkor az jól működik. Ha azonban be is avatkozol vele a másik életébe, azt már nem lehet olyan meggondolatlanul megtenni. Ami ugyanis neked minden kétséget kizáróan jó, még másnak nem biztos, hogy az.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Csütörtökön valakivel kapcsolatban egy sejtés fogalmazódhat meg benned, úgy érzed, hogy az illető szándékai irányodban nem teljesen tiszták, vagy megtévesztő dologra szeretne rávenni téged. Ha így van, kérdezz rá minden apró részletre.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Egy furcsa telefonhívás, vagy üzenet felkeltheti benned az érzést, hogy valami nincs teljesen rendben egy hozzád közelálló ember körül. Próbálj meg utána járni a dolognak, lehet, hogy scak rossz napja van, de az is, hog yvalóban segítségre szorul az illető.

Halak havi horoszkóp

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!