Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán az átlagosnál is kevesebbet kell tenned azért, hogy elnyerd másoknak a szívét, vagy meg tudd győzni a környezetedet az igazadról. Ma ugyanis olyan karizmatikus a kisugárzásod, hogy senki sem tud ellenállni neki.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A víz-elemben járó bolygók érzékennyé teszik. Szerdán ezért különösen erős kapcsolódást érezhetsz valakivel a szeretteid közül és ez arra inspirálhat, hogy a korábbinál is könnyebben nyílj meg előtte. Ha van olyan téma, melyet eddig féltél felhozni, most talán itt az ideje.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma különösen intuitív lehetsz és szinte megérzed, kitalálod a körülötted lévők gondolatait. Ez nemcsak arra ad lehetőséget, hogy a kedvében járj valakinek, hanem arra is, hogy a magad hasznára fordítsd, vagy elhárítsd egy próbálkozást arra, hogy valaki manipuláljon.

Ikrek havi horoszkóp

A szerdai nap különleges lesz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Valószínűleg te is erősen érzed, hogy kezdenek összerendeződni körülötted a dolgok és helyükre pattannak az életed apró puzzle darabkái. Ami egykor problémát jelentett, az most maga a megoldás és egész más színben látod a dolgokat.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán valaki a környezetedben látványosan a kedvedet keresi. Igyekszik olyan dolgokat is megtenni érted, melyekre eddig nem nagyon volt példa. Ha felmerül benned némi gyanú ezzel kapcsolatban, az nem biztos, hogy tévútra visz. Talán az illető egy korábbi tévedését igyekszik kompenzálni.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Járj ma nyitott szemmel és füllel! Kaphatsz ugyanis egy olyan információt, aminek hatására meglátsz egy összefüggést, és a lehetőséget is a kialakuló szituációban. A kérdés már csak az, hogy mit kezdesz ezzel az információval.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz a Halak hava

A Halak az utolsó csillagjegy. Amikor ide belép a Nap, az a záróakkord. A Halak hava március 20-ig, az asztrológiai újév kezdetéig tart. 4 csillagjegynek hatalmas meglepetéseket hoz ez a különleges időszak!

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha valaki túlságosna rámenős, vagy egyenesen tolakodó, akkor nem sok választást hagy neked. Most okosabb lenne nemet mondanod még akkor is, ha ez igencsak nehezedre esik. Vannak helyzetek azonban, amikor az udvariasság, kedvesség nem fő szempont.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A víz-elemű bolygók nem annyira kedveznek a hatékonyságnak. Komoly erőfeszítéseket kell megtenned egy ügyben és néha már-már úgy érezheted, jobb lett volna bele sem kezdeni. Pedig a végeredmény mindenért kárpótolni fog majd!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nem kell, hogy rossz érzésed legyen amiatt, ha valakinek nemet mondasz. Rád minden helyzetben lehet számítani és ezt néha van, aki ki is használja. Persze te csak azért is segítesz, de ma mégis jobb lesz, ha meghúzod a határokat.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. február 19-25.: Sok lesz az ellentét a héten

Ezen a héten is meglehetősen kemény feladatokat állíthat elénk az élet. A hét legnehezebb napja a bolygók szerint a szombati szökőnap lesz. Most résen kell lenned, hogy ne vonódj a konfliktusokba, ellentétekbe. Ezek a hatások is hamar elmúlnak, ezért sem érdemes.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha túl sok a teendőd, ráadásul sok olyan, amiket tulajdonképpen mások helyett végzel, akkor ideje változtatni. Az arányokon kell fordítani egyet, azon az időn, melyet a saját ügyeidre fordítasz elsősorban.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A Vénusz a jegyedben van, így ma ne csodálkozz, ha szinte sugárzol majd és ez nem kerüli el többeknek sem a figyelmét a környezetedben. Mindez nem csak a külsődre, hanem a lelkedre is igaz lehet, ezért aztán különösen népszerű vagy.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Halakként könnyen beengeded a környezetedből a hatásokat, és ez komoly befolyással lehet a lelkiállapotodra. Szerdán mosolyogj és ne hagyd, hogy bárki is negatív hatással legyen rád. Pedig talán lesz próbálkozó, több is!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!