Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szerdán együtt áll a Nap és a Merkúr. Bármennyire is tele vagy tűzzel, és szeretnél komolyan foglalkozni valamivel, körülötted nem mindenki osztja a lelkesedésedet és a tenni akarásodat. Legszívesebben mindenkit kirángatnál a lustaságból. Ez nem fog menni, de legalább te odateszed magad!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne hagyd figyelmen kívül a jeleket, amiket az intuícióddal érzékelsz, mert lehet, hogy értékes útmutatást hoznak számodra. A párod felé is legyél nagyon nyitott, mert az együttérzés és megértés most kulcsfontosságú lehet a kapcsolatotok elmélyítésében.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint szerdán békés megoldásokra törekszünk (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A munkahelyen bízz magadban és ne félj kiállni az ötleteid mellett, mert most másokat is meggyőzhetsz az igazadról. A csapatmunka nagy előnyt jelenthet számodra, és azáltal, hogy másokkal együtt dolgozol, komoly sikereket érhetsz el.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Különleges energiával rendelkezel. A megérzések most erőteljesen jelen vannak az életedben, és segítenek, hogy helyesen érzékeld az esélyeket és ki is használd azokat. Szinte olvasol a másik lelkében, érzései közt.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerdán arra van szükség, hogy kilépj picit a komfortzónádból. Ahhoz ugyanis, hogy sikeresen teljesítsd egy feladatod, ma fokozottan szükséged lesz a fantáziádra és a kreativitásodra. Ne gondolkodj hát kizárólag a szokásos dolgokban.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Legyél egy picit nyugodtan önzőbb! Ha pedig ez valaki másnak esetleg nem tetszik, akkor legyen az ő problémája. Neked is szükséged van egy kis én-időre néha, ebből soha ne engedj, bármekkora is a nyomás rajtad.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. február 24-március 1.: Feszültség után béke és harmónia

Feszült lehet a hétvége a bolygók szerint. A Szűz telihold mellett még két másik bolygószembenállás jelzi a konfliktusok lehetőségét. A horoszkóp javaslatai épp abban segítenek, hogy a lehető legnagyobb türelemmel és megértéssel fordulj a párod felé. A hét további része már nyugalmat, békét, harmóniát hoz.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A Nap és a Merkúr fényszöge ma kivételes napot jelez. Most bizony még olyasmire is képes lehetsz, amiről még te is azt gondolod, hogy lehetetlen. Mindehhez mindössze arra van szükséged, hogy egy kicsit tágítsd a perspektívádat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Hidd el, szinte csodákra vagy képes, ha ma nekidurálod magad. Épp ezért ha valamiben igazán hiszel, ne várj semmilyen különleges jelre, hanem kezdd el megvalósítani azt azonnal. Kitartásból is jelesre vizsgázol szerdán.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szerdán bepörögnek körülötted a dolgok, és egy kissé kaotikus lehet a napod. A végére úgy érezheted, hogy habár egy pillanatra sem álltál le, mégsem haladtál igazán semmivel. Nyugalom, hamar letisztul, leülepszik minden és te meglátod a fényt végre az alagút végén.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

A Gyógyítás és Törődés angyala vigyáz ránk február 25. és 29. között

Habuhiah, a Gyógyítás és Törődés angyala a február 25. és 29. között született Halak őrangyala, és Ő patronálja ezt a néhány napos időszakot.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Időnként azért te is hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat, és esetleg minden mögött valami eltitkolt szándékot feltételezni… Pedig az élet néha tényleg csak annyiról szól, aminek elsőre látszik. Ma épp egy ilyen helyzetbe keveredhetsz.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szerdán egy rejtélyes dolog történhet a munahelyeden, vagy a szomszédnál, és téged talán nem is hagy nyugodni a dolog, így megpróbálod kideríteni az ezzel kapcsolatod igazságot. Az azonban lehetséges, hogy egész más lesz majd, mint amire számítottál.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nem lesz könnyű napod szerdán, hiszen erős nyomás lehet rajtad, hogy elvégezz egy feladatot, amihez úgy érzed, talán nincsenek is meg a megfelelő képességeid. Könnyen lehet azonban, hogy ezúttal kishitű vagy.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!