Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken a közvetlen környezetedben egy téged is érintő nagy változás állhat be, ami felkelti a gyanút, hogy van valami körülötted, amit nem tudsz, vagy valakit esetleg rosszul ismersz. Igyekezz hát kideríteni a körülményeket, hogy tisztán láss.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha valami nyomaszt, akkor oszd meg a pároddal! Butaság azt hinni, hogy pl. a munkahelyi problémákat nem szabad hazavinni. Hiszen hova vigyed, ha nem haza? Persze nem kell minden estéteknek erről szólnia. De ha mesélsz, akkor a párod képben van, és érti, hogy mitől borúsabb olykor a kedved

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Napi horoszkóp péntekre (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Minden lehet a mai nap, csak nem felhőtlen. Ma a közeledben többen is ingerültebb hangulatban ébredhetnek, ezt pedig érdemes figyelembe venned, amikor kommunikálni próbálsz velük. Ha azt látod, hogy valaki paprikás hangulatban van, kerüld el, nehogy beszakadjon alattad az a vékony jég, melyen most lépkedsz.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Olyan munkahelyi változások zajlanak újfent, amelyek teljesen elvonhatják a figyelmedet és a kapacitásodat a párkereséstől. Ilyen állapotban bölcsen teszed, ha egy kis időre felfüggeszted az ismerkedést. Egy új embernek nem ildomos panaszkodni.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A tegnapi újhold miatt sziporkázóan új terveid vannak. Ez felvillanyoz téged. Közben jó lenne, ha tekintettel lennél a szerelmedre, és megkérdeznéd a véleményét. Ezzel érzékelteted vele, hogy fontos neked, hogy értsen, és egyetértsen…

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Te könnyen kibillensz, ha folyton keresztbe húzza valami a terveidet. Pedig az élet már csak ilyen: minél inkább ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál biztosabb, hogy nem úgy alakul. A párod igyekszik ilyenkor lecsendesíteni, de nem mindig sikerül neki. Jól tennéd, ha nem mordulnál rá pénteken, amikor épp ez a szituáció alakul ki.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Januári kínai horoszkóp 2024: sokaknak szerencsét és pénzt hoz a Bivaly hónapja

Január 5-én vette kezdetét a Bivaly hónapja, ami a régi helyzetek lezárásáról és az új kezdetekről szól. Stabilitás, megbízhatóság, segítőkészség - ezeken van most a fókusz. A januári kínai horoszkóp 2024 a szerencsenapjaidat is megmutatja.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Pénteken az égi folyamatok azt is mutatják, hogy minél inkább ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál biztosabb, hogy nem úgy alakul. Legyél bizakodóbb, és engedd ki az irányítást a kezedből! Ez az élet minden területére igaz most, a szerelemre, párkapcsolatra is.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Te általában híres vagy a nagyon jó és pontos intuíciódról, vagy ösztöneidről, de előfordulhat, hogy ez a képességed ma nem fog megfelelően működni. Ne hagyatkozz hát kizárólag a megérzéseidre, amikor megvizsgálsz valamit, figyelj a tényekre is.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Pénteken egy meglehetősen felzaklató információt hallhatsz valakiről, talán telefonon, vagy üzenetben, de ne adj hitelt azonnal mindennek. Van esély arra ugyanis, hogy mire ez az információ hozzád került, módosult és a valóság egyáltalán nem ez.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy éves horoszkóp 2024

Sorsfordító változásokat és kivételes asztrológiai eseményeket hoz ez az esztendő. S hogyan hat mindez az egyes csillagjegyekre? A 2024-es éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A párod már megint előáll valami újjal, ami téged újratervezésre kényszerít. Ettől idegessé válhatsz. Mielőtt összevesznétek, kérd meg, hogy lassítson, és beszéljétek át az ötletét! A bolygók többször is vita veszélyét jelzik.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Az égi folyamatok szerint valaki sürgetni akar pénteken. Egyre inkább úgy érzed, hogy képtelen vagy ezt a tempót tartani, és nem tudsz az elvárásainak megfelelni. Ha biztos vagy ebben, szólj neki! Ha bizonytalan vagy, tegyél fel kérdéseket! Kérdezd meg, hogy miért siet?

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kifejezetten inspirálóan hat rád a tegnapi újhold. Nem bírsz magaddal. Szeretnéd, ha a párod is hozzád hasonlóan lelkesedne. De nem biztos, hogy azonnal képes követni téged. Legyél vele türelmes! Csak így előzheted meg a vitát.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!