Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap szakíts egy kis időt arra, hogy áttekintsd az életed egyes területeit. Hol tartasz a saját magad által felállított terveid szerint és nézd meg, milyen sikereket értél el. Ha van valami, ami már elvesztette jelentőségét, azt húzd le a képzeletbeli listáról. Így mentálisan felkészíted magad az új életszakaszra, amita Plútó jegyváltása jelez.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Van, aki csak az erőből ért, hát mit lehet tenni. Vasárnap sok múlhat a fellépéseden egy helyzetben, így készülj arra, hogy határozottan kell majd viselkedned. Ha ugyanis azt látják, eltökélt és magabiztos vagy, fel sem merülhet az, hogy megkérdőjelezzék azt, amit mondasz, vagy teszel.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Mit jelez a horoszkóp szombatra? (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az új célkitűzések ideje a mostani. Arra azért figyelj, hogy ne csak a célt figyeld, az utat élvezd, ami oda vihet! Az is fontos, hogy tudj örülni az életnek, és jusson idő pihenésre is. Ma ezeket a nagyon fontos kérdéseket gondolod végig.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

"Célozd meg a holdat, ha elvéted, a csillagokba jutsz" - ez lehet a jelmondatod mára! Végre feltámad a vállalkozó szellem benned, és olyasmibe mersz belevágni, ami felvillanyoz téged. Engedd el a fantáziádat! Nem lesznek akadályok, csupán a saját kishitűséged fékezhet meg.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Vasárnap valaki egy érdekes összefüggésre, vagy tényre hívhatja fel a figyelmedet és elképzelhető, hogy ez elültet a fejedben egy gondolatot, amely talán egész nap nem is hagy nyugodni. Ha így van, igyekezz utána nézni, lehet, hogy meg fogsz lepődni!

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha nyomaszt valami, két út áll előtted. Befelé fordulsz és megpróbálod egyedül feldolgozni, vagy megnyílsz valakinek, aki közel áll hozzád és élvezi a bizalmadat. Ma talán jobban tennéd, ha az utóbbit választanád. Könnyebben és gyorsabban jutsz túl a problémán.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Indul az átalakulás második szakasza: a Plútó a Vízöntő jegyébe lép 2024.

Szinte mindenki érzi, hogy a régi világnak végleg vége. Természetesen vannak értékek, amelyeket át kellene menteni az új világba. De nagy kérdés, hogy ez lehetséges-e, illetve milyen mértékben. Több összeesküvés elmélet kering. Mindenki a hite szerint adhat teret ezeknek. Mi most fikciók helyett végig vesszük, hogy mit hoz a Plútó a 12 jegynek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap valaki egy helyzetben igen kellemes meglepetéssel szolgál neked, mivel kiderül róla, hogy a felszín mélyen érző és felelősségteljes lelket takar. Légy nyitott az illetővel, mert okozhat még további pozitív meglepetéseket!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap akkor tudod kimozdítani magadat a holtpontról, ha valami intenzív tevékenységet végzel olyan helyen, ahol friss inspirációkat gyűjthetsz. Tervezz be hát egy kirándulást, ha megmarad a hó, akkor gyönyörű az erdő, úgyhogy hajrá!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Veled gyakran fordul elő, hogy lázadóként nem csatlakozol a nagy véleményközösségekhez, hanem igyekszel kialakítani, a saját, független álláspontodat egy témában. Ma épp ezt kell tenned! Kételkedj, gondolkodj, és alakítsd ki a saját véleményed!

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Kínai horoszkóp 2024: szerencsét és jólétet hoz ez az év a Patkánynak

A Fa Sárkány éve 2024. február 10-én veszi kezdetét, melyet világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát. S mi mindent jelez a Patkány kínai horoszkóp 2024? Minden fontos tudnivaló az Astroneten!

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha valamikor különösen fontos, hogy a tested és a lelked harmonikusan együtt működjön, akkor az most van - a Plútó ma lép be a Vízöntőbe, ami mindent megmozgat bennünk. Ügyelj hát különösen az egészségedre, táplálkozz egészségesen és igyekezz többet mozogni és ápold magad körül a szociális hálót is.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ez a te napod lesz. Magad mögött hagyhatod a heti gondokat. Most minden korábbinál fontosabb, hogy olyan programot találj magadnak, ami teljes figyelmedet leköti, ezáltal kikapcsol. Ez lehet hobbi, barátokkal töltött idő, főzés, sport, stb.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Vannak helyzetek, amikre kár időt és energiát fecsérelni. Ma olyan szituáció adódhat, amelyben a természetes reakciód talán valami egészen más lenne, mégis inkább akkor teszel okosan, ha megvonod a válladat és elsétálsz. Egyszerűen hagyd annyiban a dolgot.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!