Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kedden váratlan helyen ütközhetsz ellenállásba, melynek során kiderülhet, hogy rosszul ítélsz meg valakit. Ismerd el, ha tévedtél, hiszen emberek vagyunk, mind hibázunk néha. A bocsánatkéréstől csak még nagyobb leszel a másik szemében.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Hold a Skorpió jegyébe lép, és kissé sértődékennyé, érzékennyé tehet téged. Egész nap "harapósabb" lesz a hangulatod. Ne válj paranoiássá, senki sem akar bántani. Koncentrálj inkább a sok jóra, ami körbevesz.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Sok fordulatot hoz a hét, és így már a keddi nap is. Már az Ikrekben jár a Nap, és rövidesen a Vénusz és a Jupiter is csatlakozik. Már ezen a napon érezheted az igazán kedvező és téged támogató energiákat. Lovagold meg a hullámokat!

Hirdetés

Ikrek havi horoszkóp

Kedden minden döntést bízz a megérzéseidre (Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden a Hold a Skorpióba lép, amely felfokozza az érzelmeket, és számodra meglepő fordulatokat jelez. A valódi érzelmek kerülhetnek felszínre egy olyan kapcsolatodban, amelyre eddig talán nem ez volt a jellemző. Úgy tűnik, végre őszinte válaszokat kapsz az illetőtől.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden valaki, aki közel áll hozzád, átléphet egy határt. Jó lenne, ha újra megmutatnád neki, meddig mehet el. Ne hagyd semmiképp, hogy olyasmibe üsse az orrát, ami egyáltalán nem tartozik rá.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Hold már a Skorpió jegyében jár, amelynek hatására mindenki érzékenyebb egy kicsit, még ha nem is mutatja. Legyél éppen ezért megengedőbb a többiekkel. Ne kritizáld őket, ne emlékeztesd őket a hibáikra. Cserébe ők is ugyanígy viszonyulnak hozzád.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti holdhoroszkóp 2024. május 20-26.: a Nyilas telihold szenvedélyt hoz

A hét elején a Mérlegben jó hangulatot, aztán a Skorpióba átlépve mély érzéseket hoz a Hold. Csütörtökön pedig telihold lesz a Nyilasban, ami alaposan felkorbácsolja az indulatokat. Heti holdhoroszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden problémád lehet valakivel a közvetlen környezetedben. A béke érdekében most nem vállalod fel a véleményedet. Hidd el, teljesen fölösleges áldozatot hozol, ráadásul az illetőt abban a hitben hagyod, hogy a viselkedése rendben van…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Kedden a Hold a jegyedben jár. Jó lenne, ha nem most mennél bele a különféle játszmákba, és őszintén felfednéd az érzéseidet, érzelmeidet. A legjobb, ha egyenesen és világosan elmondod, mit szeretnél a másiktól. A fölösleges körökkel nem jutsz el a célig.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Egy munkahelyi helyzetben hirtelen riválissá válhat, akivel alapból jóban vagy. Okosan vonulj most vissza és adj teret a másiknak. Hidd el, később meghálálja neked, ha most engeded győzni… Nem megéri?

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. május 20-26.: Nagy változások jönnek

A pünkösd hétfővel kezdődő hét nagyon különleges változásokat tartogat. Nemcsak a Nap lép az Ikrek jegyébe, és kezdődik az Ikrek hava, de követi a Vénusz és a Jupiter bolygó is nagyon szerencsés lehetőségeket jelezve...

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden kézben tartod az eseményeket, és így minden a tervek szerint alakul. Sőt le tudod tenni valaminek az alapját is, ami majd később bontakozik ki. A gondolkodásod szokatlanul éles és gyors, és átlátod a rejtett összefüggéseket is.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden a bőség zavara jellemez. Nehéz lehet kiválasztani a legjobbat a megannyi remek lehetőség közül. Hagyatkozz ezúttal is a megérzéseidre. Azok most pengeélesek, és megmutatják a legjobb döntéseket.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedden nagyon kiélesednek az érzékeid, és az intuíciód is felerősödik. Olyan jelet kaphatsz az Univerzumtól, amely arra ösztönöz, hogy változtass a véleményeden egy fontos ügyben. Ha rugalmasan állsz a kérdéshez, jutalmat kapsz érte.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!