Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold és a Vénusz együttáll a Bika jegyében, ami nagyon romantikus hangulatot hoz. Most te is könnyebben elérzékenyülsz, hiába próbálod titkolni. Ha van "jelölt", érdemes keddre időzíteni a randit!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

A Hold és a Vénusz együttállás, ráadásul a te jegyedben, így kedvező hatását is te érezheted a legerősebben. Most gyakorlatilag bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, mert sokakra vagy nagy hatással. Ha szingli, most beléphet az életedbe a nagy ő.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A siker nagyon fontos az életben, de mindezt csak akkor tudjuk igazán élvezni, ha megoszthatjuk valakivel, aki együtt tud velünk örülni. Ma mindekttőből kijut: eredményekből, örömökből és olyan személyből is, aki őszintén tud veled örülni.

Ikrek havi horoszkóp

A keddi napon kedvező hatások érvényesülnek (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehet, hogy nem minden alakul majd pontosan úgy, ahogyan azt te szeretnéd. Talán egy hibát vétesz, de az is elképzelhető, hogy más hibája okozza a kalamajkát. Szerencsére mindez ma kevébé számít: mindenki kedvesebb és elnézőbb a szokásosnál.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma igyekezd a szavaidat, cselekedeteidet nem csak a saját szemszögedből tekinteni, hanem figyelembe venni, hogy azokat is, akikre mindez hatással lehet. Lehet ugyanis, hogy ma egy kicsit önző dologra készülsz és esélyes egy kis mosolyszünet valakivel emiatt. Ugyanakkor jó hat tudod: igazad van.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma légy óvatos és ne vállalj be kockázatokat sem a munkádban, sem pedig a magánéletedben. Legyen hát bármilyen csábító is egy adott helyzet, vagy ajánlat, a józan eszeddel reagálj. A mai napod mottója legyen ez: Nem mind arany, ami fénylik!

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. május 6-12.: Páratlan lehetőségek

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók az első május héten. A szerda Bika újhold páratlan alkalom, hogy elkezdhess valami újat, új célokat tűzz magadnak, s ha kell felülbíráld a korábbiakat. Csodás hét vár rád, érdemes alaposan átgondolni a horoszkóp javaslatait.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden jó megfigyelőként, éles szemmel észrevehetsz valamit, amit mások talán nem. Ha pedig ügyes vagy és talán lesz benned egy kis kockázatviselési hajlandóság is, előnyödre fordíthatod ezt a plusz információt.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Uralkodó bolygód, a Mars a Kos jelében jár. Nagyon erős tűz lobog benned és talán a lendületed is akkora, hogy meg sem lehetne állítani téged. Miközben azonban nagy léptekkel haladsz a célod felé, ne feledkezz meg arról, hogy körülötted mások is vannak. Nehogy valakit elsodorj közben…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden alkalmad lehet arra, hogy valakivel, aki közel áll hozzád, eltölts egy kis extra időt, de talán az egyéb elfoglaltságaid miatt fontolgatod, hogy lemondanál róla. Ne tedd! Ma együttáll a Vénusz és a Hold, és igazán szép, tartalmas pillanatokat ígér.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 4-10.: a szerdai újholdnál megtalálhatjuk a közös nevezőt

Új fordulatokat jeleznek a következő napok, de a szerdai újhold segít megtalálni ezekkel kapcsolatosan is a közös nevezőt. Heti szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma picit besűrűsödnek a dolgok, te meg ma nehezebben koncentrálsz a munkára. Lesznek pillanatok, amikor azt érzed, hogy képtelenség, hogy minden feladatodon túljuss, de ez valószínűleg erős túlzás. Menni fog az, fel a fejjel!

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Lehet, hogy kedden egy leckével leszel gazdagabb és ha jól figyelsz, tanulhatsz is belőle. Talán túl sokat vállaltál, vagy túl hamar akartál eredményt és most korrigálnod kell. Soha sincs késő egy kérdéshez más oldalról közelíteni. Más irányból meg szuper híreket kapsz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A Hold és a Vénusz fényszöge csodás napot jelez. Ma könnyen meghatódsz, pedig víz-elemű jegyként ez egyébként sem áll távol tőled, de ma ez még fokozódik. Nézz meg egy szép filmet!

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!