Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Lehet, hogy mostanában többet gondolkodsz azon, hogy egy hozzád közel álló személlyel való kapcsolatodban változásra lehet szükség és ma talán döntésre is jutsz e kérdésben. Beszéld át vele is, lehet, hogy most nagyon kellemesen fogsz csalódni.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton próbáld megosztani a figyelmedet a saját dolgaid és egy hozzád közelálló ember dolgai között. Valami fontosat szeretne ugyanis közölni veled az illető és ha te nem vagy figyelemmel rá, könnyen sértődés lehet végül a dologból.

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha úgy érzed, hogy túl sok a teher rajtad, ne habozz és jelezd valakinek a családban. Lehet az is, hogy a problémára ez a valaki egészen más megközelítéssel reagál és onnantól meg is oldódik a dolog. Ma pont egy ilyen helyzet adódhat, így a segítség talán duplán hasznosul majd.

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint a szombat érdekes fejleményekt hoz (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Az újhold előtti napon egy üzenet, vagy jel érkezik valahonnan és te pontosan tudni fogod, miként értelmezd azt. Persze ehhez az is kell, hogy picit lelassíts, és valóban tudj figyelni egyszerre kifelé és befele.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton, az újhold előtti napon kedvező fordulat mehet végbe a magánéletedben, ami akkor is bekövetkezhet, ha eddig sem érezted rosszul magadat a bőrödben. Mindenen lehet ugyanis még tovább javítani és ezt a mai napon megtapasztalhatod a sjaát bőrödön is.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha úgy érzed, hogy valaki, akivel a viszonyod kimértebb lett az utóbbi időben, egyre jobban hiányzik az életedből, így itt az ideje, hogy változtass a dolgokon. Óvatosan közeledhetsz hozzá, kipuhatolva, hogy vajon ő is ugyanezt érzi-e.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban...

2024 tavasza a nagy találkozások évszakának ígérkezik, és a párkapcsolatban élőknek is komoly fordulatokat jeleznek az égi folyamatok. Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Holnap újhold lesz, ami új kezdeteket, újrakezdést szimbolizál. Ha van valaki a környezetedben, akit az elmúlt időszakban kissé elhanyagoltál, akkor ma itt az ideje, hogy ezen változtass. Tegyél meg mindent, hogy a kapcsolatotok rendeződjön, aminek jó első lépése lehet, ha felveszi a telefont…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Te már régen túl vagy azon, hogy felszínes, könnyű kapcsolatok rabolják az idődet, ami neked megfelel, az egy tartalmas, hosszú távon is működő, bizalomra épülő viszony, legyen az baráti, vagy szerelmi. Ma ez legyen a megalapozója egy döntésednek, amikor próbálkozik nálad valaki.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha valakivel egy ideje fellazult a kapcsolatod, vagy eltávolodtatok egymástól, talán itt az ideje, hogy egy kicsit visszapörgesd az idő kerekét. A mai nap például remek alkalom lehet néhány félreértés tisztázására is.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Márciusi pénzhoroszkóp 2024.: a Halak havában könnyű elúszni a pénzzel

A Nap és a Merkúr is a Halak jegyében jár, ami hozhat nagy nyereséget, de könnyedén el is úszhatunk a pénzzel. Most nehéz ellenállni a költekezésnek! Márciusi pénzhoroszkóp következik.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nem várhat tovább, hogy ismét alaposan feltöltsd az akkumulátorokat. Ma csak pihenj, töltődj, és tényleg keress valami olyan programot, ami teljesen kikapcsol. Akár egyedül, akár társaságban - a lényeg a magadra való odafigyelés.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ügyelj a részletekre a hétvégén, mivel nagy az esélye annak, hogy egy egészen apró dolog lehet az, ami miatt esetleg nem minden sikerül úgy, ahogyan eltervezed. Vonatkozzon mindez a kommunikációra is, mert egy félreértés is okozhat kellemetlen perceket számodra.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton lehet, hogy valaki beleüti az orrát olyasmibe, ami nem rá tartozik. Próbálj udvariasan távolságot tartani, nehogy sértődöttség legyen a vége, hiszen a hosszú távú jó kapcsolat fontos.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!