Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Hold és a Szaturnusz kedvező fényszöge mutatja, hogy ma valakitől segítséget kaphatsz, ráadásul egy olyan személytől, akitől nem is vártad. Nem látod tejesen a másik motivációit, de ez most nem is számít. A dolgokat később még tisztázhatod, most a fontos az, hogy megoldást találj.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne hagyd figyelmen kívül a jeleket, amiket az intuícióddal érzékelsz, mert lehet, hogy értékes útmutatást hoznak számodra. A párod felé is legyél nagyon nyitott, mert az együttérzés és megértés most kulcsfontosságú lehet a kapcsolatotok elmélyítésében.

Bika havi horoszkóp

A mostani péntek 13-ra jó fejleményeket mutat a Szaturnusz fényszöge (fotó: Shutterstock)

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A mai nap nagyon sűrű. Rengeteget kell ide-oda rohangálni, nem is csoda, hogy a végén úgy érzed, az erőd teljesen szétforgácsolódott. Ha tudnál valahol egy kicsit nyugtot lelni, leülni, pihenni, többre mennél. A Bak Hold segít a koncentrálásban. Párkapcsolatban veszekedés várható a Hold és a Vénusz kvadrát fényszöge miatt.

Ikrek havi horoszkóp

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Lehet, hogy péntek 13 van, de szuper nap vár rád. Számolatlanul kaphatod a bókot, a pozitív gesztust, a jó híreket, ölelést, és valójában bármit, aminek az emléke egész nap elkísér. A munkatársakkal is könnyű együttműködni, a főnök meg lehet, hogy bent sincs.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Hold és a Szaturnusz kedvező fényszöge erős felismeréseket hoz péntek 13-ra. Váratlan lehetőségek, vagy egy hirtelen megoldódó probléma lehet, ami bearanyozza a napodat. Mutasd ki a háládat, és gondolkozz továbbra is pozitívan.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy pénteki találkozó hosszú időre meghatározhatja a hétköznapokat. Lehet, hogy a jövőben mindez több tevékenységet, lótást-futást, levelezést jelent neked. Még ha így is lesz, örülj neki. A hírnevedet alapozhatod meg most.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Péntek 13: valóban szerencsétlenséget hoz?

Szerencsétlennek tartott nap vár ránk e héten: a péntek 13-a hagyományosan rossz ómen. De miért is alakult ki ez a babona?

Tovább olvasom

    

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

A munkahelyen bízz magadban és ne félj kiállni az ötleteid mellett, mert most másokat is meggyőzhetsz az igazadról. Gondolkozz csapatban! Egyrészt jó ötletei lehetnek másoknak, és téged is inspirálnak, másrészt így megoszthatod a feladatokat.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma ki kell lépned egy kicsit a komfortzónádból. Ahhoz ugyanis, hogy sikeresen teljesítsd egy feladatod, ma fokozottan szükséged lesz a fantáziádra és a kreativitásodra. Ne gondolkodj hát kizárólag a szokásos dolgokban.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Hidd el, ma szinte csodákra vagy képes a Hold és a Szaturnusz fényszöge miatt. Épp ezért ha valamiben igazán hiszel, ne várj semmilyen különleges jelre, hanem kezdd el megvalósítani azt azonnal.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Nagy őszi angyalhoroszkóp 2024.: ezt üzeni az őrangyalod a kövekező hónapokra

Minden léleknek van egy őrangyala, aki kíséri és segíti földi útja során. Nézd meg, mit üzen neked az égi segítőd az őszre! Nagy őszi angyalhoroszkóp 2024.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A Hold és a Szaturnusz kedvező fényszöge kivételes napot jelez. Most bizony még olyasmire is képes lehetsz, amiről még te is azt gondolod, hogy lehetetlen. Mindehhez mindössze arra van szükséged, hogy egy kicsit tágítsd a perspektívádat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken már fáradt vagy, és nagyon fel is pörögnek körülötted a dolgok, kaotikus lehet a napod. Nyugalom, hamar letisztul, leülepszik minden és te meglátod a fényt végre az alagút végén. Hidd el, ez a péntek 13 szerencsés lesz.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken nagyon is jól alakul a napod a Hold és a Szaturnusz fényszöge miatt. Olyan dologban is megoldást találhatsz, amiről már kezdtél teljesen lemondani. Pénzügyekben is szerencsés hírt kaphatsz.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!