Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Dél körül jegyet vált a Hold, ettől a hangulatod, a közérzeted és a motivációd is erős kettősséget mutat. Szóval nincs baj, ha délelőtt kikapcsolódsz (Oroszlán Hold), délután pedig rendezed a dolgaidat (Szűz Hold.)

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ez a nap tökéletes lenne arra, hogy kimond azt, amire rájöttél, illetve amit összeraktál a fejedben. Megkönnyebbülsz, ha kimondod. Ráadásul a másik félnek is lehetőséget adsz, hogy a saját nézeteit eléd tárja. Ebből egy jó beszélgetés kerekedhet.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hosszú a listád, amiket mára terveztél. Remélhetőleg rajta van a pihenés is, mint feladat. Ha jót akarsz magadnak, akkor legalább délután pihenj, töltődj, lazíts! Elpattan a húr, ha túl feszítik. Ne várd meg, hogy lerobbanj! Inkább előzd meg!

Ikrek havi horoszkóp

Vasárnap nap közben jegyet vált a Hold (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Nem lesz okod panaszra ezen a szép őszi napon. Ugyanis bolygód, a Hold átlép a nyugodt és praktikus Szűz jelébe, ami konkrét megoldást, ötletet hoz neked. Ez megnyugtat, és nagyon eredményessé is tesz.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha tanuláson, képzésen, vagy utazáson töröd a fejedet, akkor itt az ideje lépéseket tenned. Ne várj tovább! Az égi folyamatok kedveznek minden ilyen témának. Kérhetsz ötletet, tanácsot olyan emberektől, akik már csináltak ilyesmit.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egész nap "vigyáz" rád a Szűz Hold. Vagyis lehetsz hatékony. Ám jó lenne, ha jutna időd pihenésre, töltődésre is. Hiszen nem csak a mobiltelefonodat kell feltöltened, hanem a saját elemeidet is. Máskülönben lemerülsz, lebetegszel.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Októberi horoszkóp 2024.: nagy fordulat jön

Az októberi horoszkóp szerint komoly változásokra számíthatunk ebben a hónapban. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója hátrálni kezd, de bőven lesznek segítő fényszögek, amik ellensúlyozzák a kihívásokat. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagy beszélgetéseket, vidámságot jelez neked a horoszkóp. Olyan keményen dolgoztál a héten, hogy tényleg meg kell engedned magadnak, hogy csak pihenj, töltődj. Egy barátod vagy családtagod nagyon kedves gesztussal lephet meg.


    

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap is lenyűgözöl másokat, és most biztos lehetsz benne, hogy te leszel a társaság középpontja. Neked szükséged van a pozitív visszajelzésekre, és nem lesz okod a panaszra, hiszen a Vénusz a te jegyedben jár. Lesz valaki, aki egyenesen el lesz ragadtatva tőled!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Neked most arra kell figyelned, hogy le tudj lassítani. Ha hétvégén is azon a fordulatszámon pörögsz, mint hét közben, akkor előbb vagy utóbb teljesen ki fogsz égni. Előzd meg ezt, tarts mértéket a programokban is!

Nyilas havi horoszkóp

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ha döntésekről van szó, ma hallgass elsősorban a megérzésedre. Most minden egy irányba mutat, persze csak akkor, ha nyitott vagy a jelekre, és tudsz olvasni is bennük. Egy baráti beszélgetés is nagyon sokat jelenthet.

Bak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 28-október 4.: Csodás lehetőségeket jeleznek a bolygók

Csodás lehetőségeket jeleznek a bolygók a hétvégére és az első októberi napokra is a pároknak és a párt keresőknek egyaránt. Miben és hogyan támogatnak most a bolygók? Olvasd el a jegyednél a részleteket!

Tovább olvasom

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Legyél egy picit belátó, és engedd el, ha túl sokat terveztél. Ha így teszel, szuper napod lesz! Ha ragaszkodsz az eredeti elképzelésekhez, akkor viszont csak lótsz-futsz egész délután, és semmi időd nem marad pihenésre.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Kedvező fényszögek hatnak rá a mai napon. Ez csodálatos lehetőséget ad neked arra, hogy a földön maradj, és racionálisan számolj. Nem csak a pénzeddel kapcsolatosan kell, illetve kellene képben lenned…

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!