Kos novemberi pénzhoroszkóp

Bár nagy lendülettel kezded a hónapot, aztán picit elbizonytalanodhatsz, ugyanis pénzügyi veszteségek érhetnek. Kritikus napok: november 3, 4, 11 és 13. Ám visszatér a szerencsédbe vetett hited, ugyanis a véletlen a kezedre játszik, és végül mégiscsak jól jössz ki az összes ügyletből. Innentől pedig már semmi sem állhat utadba. Szerencsés napjaid: november 7 és 17 - ezeken a napokon fordítasz a sorsodon, méghozzá csakis a jó irányba!

Bika novemberi pénzhoroszkóp

A Skorpió Mars hatalmas ambíciókat ébreszt benned, viszont nehezen türtőzteted magad, és ha versenyről van szó, most semmitől sem riadsz vissza. Túlzásba is eshetsz, ami veszélyes lehet számodra, mert visszaüthet… Szerencsére a Vénusz, a pénz bolygó november 8-tól mindenben segít neked, de legfőképp abban, hogy diplomatikusabban fogalmazz, és megtaláld az arany középutat, ami most kulcsfontosságú a siker szempontjából.

Ikrek novemberi pénzhoroszkóp

A hónap eleje nem indul túlságosan szerencsésen számodra. Na de a folytatásra már nem lesz panaszod! Olyan égi folyamatok zajlanak, amik a te malmodra hajtják a vizet. Uralkodó bolygód, a Merkúr a Nyilasba lép, és nem hagyja, hogy kudarc érjen. Innentől bármilyen üzletbe kezdesz, az beváltja a reményeidet.

A novemberi pénzhoroszkóp szerint a Szaturnusz segít minket ebben a hónapban (fotó: Shutterstock)

Rák novemberi pénzhoroszkóp

Egy nagyon izgalmas és eredményes időszak veszi kezdetét számodra, egyértelműen te leszel az egyik nyertese ennek a hónapnak. A Nap víz-elemű jegyben, a Skorpióban jár, ezek az energiák nagyon passzolnak hozzád, és amiért eddig küzdened kellett, az most szinte az öledbe hullik. A Szaturnusz nemcsak a sors, hanem az idő bolygója is, és a hatására most valóban jól időzíted minden lépésedet.

Oroszlán novemberi pénzhoroszkóp

Talán te is érzed, hogy a hónap elején általánosan nem neked kedveznek a körülmények, ez betudható a sok Skorpió-jegyű bolygónak. Te a nyíltságot, egyértelműséget keresed, és a hónap elején még csak nagyon lassan körvonalazódnak a dolgok. Légy türelmes! Eljön a te időd. Fokozatosan tisztul a kép, ahogy a bolygók belépnek a Nyilasba: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars. Ez meghozza neked a szerencsét, és innentől semmi sem állhat az utadba.

Hirdetés

Szűz novemberi pénzhoroszkóp

Végre átbillensz a holtponton, és dűlőre jutsz azokkal az ügyekkel, amikről már a legszívesebben lemondtál volna. Milyen jó, hogy ilyen kitartó voltál, mert most aztán hatalmas nyereséget könyvelhetsz el cserébe. Azért vannak kritikus napok is: november 3-án, 4-én, 11-én és 13-án - ezeken a dátumokon ne írj alá semmit, és ne hagyd, hogy döntéshelyzetbe kényszerítsenek!

Mérleg novemberi pénzhoroszkóp

November elején hajlamos vagy a borúlátásra, pedig nagyon nem kellene, mert már látszik a fény az alagút végén. Igencsak próbára lettél téve az elmúlt időszakban, ez tény, de a következő hetekben túljutsz ezen a perióduson. Lesz még 4 nap, amikor résen kell lenned: november 3, 4, 11 és 13. Nagyon vigyázz, mert valaki megpróbál átverni. Ha ezen túljutsz, akkor viszont nyert ügyed van, és bejönnek a számításaid.

Skorpió novemberi pénzhoroszkóp

A Mars és a Nap is a te jegyedben van, és ez hatalmas erőt jelent: bármilyen csatát, vitát megnyersz, ha sor kerül rá, így jobban tenné mindenki, ha nem keresztezné az utadat. Ha valaki óvatlanul mégis kikezd veled, amire van esély, akkor légy kíméletes. Ha fontos megbeszélésed van, vagy kockázatos lépést tervezgetsz, azt november 7-re, vagy 17-re időzítsd.

Nyilas novemberi pénzhoroszkóp

November elején sok fejtörést okozhatnak ingatlan, vagy munkaügyek, bizonytalanságot mutatnak a bolygók. Aztán először a Merkúr (november 10.), majd a Nap (november 22), végezetül pedig a Mars is (november 24) a jegyedbe lép, és ezek a planéták megoldják minden gondodat. Innentől nyert ügyed van!

Bak novemberi pénzhoroszkóp

Vége a borúlátásnak, mert uralkodó bolygód, a Szaturnusz november 4-én több mint 4 hónap hátrálás után végre elindul előre, és elhárítja előled az akadályokat. Az információáramlás is felgyorsul, tanulásra, utazásra is van lehetőséged, és ezek most mind szuper lehetőséget hoznak anyagi szempontból is.

Vízöntő novemberi pénzhoroszkóp

Komoly nyomást, kihívásokat jeleznek a bolygók a hónap elejére. Szerencsére te képes vagy a feszített munkatempóra, és hatalmas elszántsággal leszel úrrá az akadályokon. November 10-től pedig a Merkúr jegyváltása meghozza neked a pénzügyi szerencsét: innentől nem ismersz lehetetlent.

Halak novemberi pénzhoroszkóp

Szaturnusz nemcsak a sors, hanem az idő bolygója is, és a te jegyedben halad előre. Egész novemberben az lesz az érzésed, hogy jó időpontban vagy jó helyen, és valahogy összeállnak a puzzle-darabkák, most minden erőfeszítésed beérik. Minden tervedben sikeres leszel, te vagy a hónap egyik abszolút győztese!

Ez is érdekelhet

A Mars a Skorpió jegyébe lép, és hatalmas energiákat ébreszt, amiktől főnixmadárként nyerjük vissza erőnket

2023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!