Jupiter 2023 május 15-ig a Kos jelében járt. Az utolsó napokban felfokozta azt a szenvedélyt és versengést, amit a Kosban szimbolizál. Ez idegtépő lehetett azoknak, akik alapvetően békések, és konfliktuskerülők. Jupiter a Bikába lépve végre harmonikusabbá és biztonságosabbá teszi a kapcsolatokat, a munkát és a pénzügyeket is.
Mindeközben lelassítja a folyamatokat, tehát több türelemre lesz szükség minden területen. Garantáltan beérnek a gyümölcsök. Csak ki kell várni.
2024 május 26-ig jár Jupiter a Bikában, szóval lesz idő a gyümölcsök beérésére és a szüretre.
Hirdetés
Jupiter Bikába lépése hatalmas változást indít el az ingatlanpiacon és a pénzügyi befektetések terén is. Mivel Jupiter a Bikában a stabilitás és a jólét szimbóluma, jó esélyek és lehetőségek nyílnak meg. De észnél kell lennünk, mert a Jupiter túlzásokra hajlamosít minket. A harácsolás és az élvhajhászat tilos. Garantáltan vissza felé fog elsülni, ha valaki kapzsivá válna.
Mivel nem vagyunk egyformák, mindannyian másképp éljük meg ezt is.
Vegyük sorra, hogy ki hogyan!

KOS

A Bikába lépő Jupiter erejét felhasználhatod a bevételeid növelésére. Ám nem szabad rágörcsölnöd erre a témára. Elég, ha optimistán és pozitív elvárásokkal állsz hozzá a témához. Ha hatékony akarsz lenni, akkor olvass utána, hogyan lehet bevonzani a pénzt! Az biztos, hogy Jupiter a bőség bolygója. Szóval esélyed van gazdagodni 2024 május végéig. De tudd, hogy ennek határt szab a hited! Ugyanis Jupiter a hit bolygója is. Nincs mese: a hited megerősítésével kell kezdened…
A Jupiter a Bika jegyébe lép május 16-án, és bőséget hoz (fotó: Shutterstock)

BIKA

Egyértelműen kijelenthető, hogy az egész év, sőt az elmúlt 12 év legszuperebb égi eseménye számodra az, hogy Jupiter, Fortuna Major, a Nagy szerencse bolygója belép a Bikába. Mivel 2024 május 26-ig lesz itt, bő 1 éved van arra, hogy kiélvezd Jupiter áldásos hatását, ami sok kedvező folyamatot indít el: bőség, jobb életkörülmények, esküvő, méltóbb munkakörülmények, magasabb pozíció, nagyobb lakás, stb. De sajnos hízást is szimbolizál Jupiter. Szóval a finom falatokkal óvatosnak kell lenned.

IKREK

Jupiter az igazság és a törvényesség bolygója. Óvakodnod kell minden olyan befektetéstől, anyagi hasznot ígérő helyzettől, ahol ezek megkérdőjeleződhetnek. Vagyis tilos illegális módon pénzhez jutnod. Kalkuláld be a lebukást! Mérlegeld, hogy mit veszíthetsz! A másik kihívást jelentő terület a titoktartás. Muszáj diszkréten kezelned minden információt, amit rád bíznak, vagy amire rájössz. Mindeközben vonzhatnak spirituális tanítások. De a mester álruhában érkezik. Nem lesz egyszerű felismerni.

RÁK

Jupiter kimondottan jóindulatú bolygó. A Bikába lépve megtapasztalhatod, hogy milyen sok jóindulatú ember van körülötted. Bika a béke, a bőség és az élvezetek jegye. Ezek együttesen kellemes csalódást fognak eredményezni. Végre megbízhatsz olyan emberekben, akikből barátok, szövetségesek, protektorok, mentorok lehetnek. Sőt az ő támogatásukat élvezheted. Ez akár mesébe illő szituációkat generálhat. "Szemérmes koldusnak üres a tarisznyája". Vagyis fogadd el a segítséget!

OROSZLÁN

2024 májusig változhat a munkahelyed, a beosztásod és a főnököd. Akár többször is. Ez próbára teszi a rugalmasságodat. A legnagyobb káosz közepén jusson eszedbe, hogy Jupiter mindig javulást hoz! Tuti, hogy győztesen jössz ki a leglehetetlenebb szituációból is. Ehhez optimistának kell maradnod. Amire még szükséged van, az a hit. Hiszen Jupiter a hit bolygója. Ha hiszel, melléd áll a szerencse. Jupiter a Nagy szerencse bolygója is. Szóval a siker kulcsai: rugalmasság, optimizmus, hit és szerencse.

SZŰZ

A Bikába lépő Jupiter hatására nálad aktuálissá válik a továbbtanulás és/vagy külföld. Nagyszerű lehetőségek nyílnak meg utazásra, költözésre, munkára, képzésre. Szerencsére ez cseppet sem frusztrál téged. Sőt fel leszel dobódva ettől. Jogosan érzed, hogy eljött a te időd, beértek a gyümölcsök, szüretelhetsz. A Bika a szorgalom és a biztonságra törekvés jegye. Ám Jupiter túlzásokra hajlamosíthat. Jó lenne, ha nem ragaszkodnál mereven a terveidhez. Bölcsebb, ha nyitott maradsz 2024 május végéig.

MÉRLEG

Szó szerint fel fogsz lélegezni azzal, hogy Jupiter átlép a Bikába. Tavaly december óta a Kos jelében a Jupiter sok provokációt okozott neked. Szinte folyamatosan kritikát és bántást kaptál. Kezdted úgy érezni, hogy senki sem szeret, és hogy alkalmatlan vagy a munkádban. Ennek vége. Mostantól jövő május végéig egy sokkal békésebb időszak köszönt be. Bár többször lesz az az érzésed, hogy nem te irányítod az eseményeket. Engedd, hogy a szerencse vezessen! Mivel Jupiter a Nagy szerencse bolygója.

SKORPIÓ

Az asztrológiában a Jupiter a legális, törvényszerű kapcsolatok szimbóluma. Nálad 1 éven belül eljegyzésre, esküvőre kerülhet sor, ha van már párod. Amennyiben még nincs, akkor hamarosan olyasvalakivel fogsz találkozni, akivel komoly kapcsolatod lesz. További jó hír, hogy nyíltszívű, őszinte emberekkel lesz dolgod, akik szerencsét hoznak neked. Az is jó hír, hogy ezt mások szívesen megosztják veled, amit nem szabad elutasítanod. Csupán annyi a dolgod, hogy örülj velük a szerencséjüknek.

NYILAS

Jupiter a Bikába lépve a munkahelyi hangulat szempontjából a lehető legkedvezőbb. Végre jobb együttműködési készség lesz jellemző. Szerencsés leszel, ha van munkád, és akkor is, ha munkát keresel. A kollégáid joviálisak és segítőkészek lesznek veled. Az egészséged szempontjából is szerencsés időszak következik: ha betegeskedsz, akkor a gyógyulás biztosra vehető. Ha egészséges vagy, akkor ez így is marad. Természetesen vigyáznod kell magadra, és tenned kell azért, hogy megőrizd a vitalitásodat.

BAK

Te leszel az egyik nyertes, aki a Jupiter áldását élvezheti. Szerencse kísér téged kreativitás, vállalkozás és gyermekekkel kapcsolatos témákban. Utóbbiban ez akkor is jó hír, ha már van gyermeked, és akkor is, ha még nincs, és szeretnél. Mivel Jupiter a hit bolygója, elengedhetetlen, hogy higgyél magadban és a jó sorsodban. Az optimizmus úgy fog működni, mint egy mágnes, ami a legszerencsésebb szituációkat vonzza be. Ebben a leghatásosabb szövetségesed Jupiter, a Nagy szerencse bolygója.

VÍZÖNTŐ

Mivel a Bika jegy kifejezetten kedvez ingatlan ügyeknek és befektetéseknek, érdemes fontolóra venned ezt: adhatsz, vehetsz, költözhetsz, felújíthatsz. Az biztos, hogy minőségi javulás jön. Jupiter mindig tágasabb és méltóbb körülményeket szimbolizál. Mindez elvonhat a karrieredtől. Emellett Jupiter mozgalmas családi eseményeket szimbolizál. Gyarapodhat a család: valaki hozzád költözik, vagy valaki házasodik, vagy gyermeket szül. Mindez nem mindig lesz kedvedre való. De idővel megbékélsz.

HALAK

A te szempontodból Jupiter szerencsét hoz utazás, tanulás, kapcsolatépítés területén. Te egy ideje arra vársz, hogy felélénküljön a társasági életed. Pont ez történik most. Ám Jupiter a túlzások bolygója is. Szóval rengeteget fogsz utazni, tanulni, és rengeteg meghívást fogsz kapni. Kicsit olyan leszel, mint aki ki lett éheztetve, és be akarja pótolni a lemaradást. Vigyázz, mert nem tesz jót, ha sóvárogsz az élményekre! Nem kell hajszolnod. Jobb, ha engeded, hogy megérkezzen…

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. május 15-21.: Változatos és nagyon izgalmas hét vár ránk

Szinte csak kapkodjuk a fejünket, mennyi minden változást hoz ez a hét. A Jupiter belép a Bikába, a Mars az Oroszlánban, míg a Nap az Ikrek jegyében halad tovább, és akkor még nem is említettük az újholdat. Nem kell nagyon aggódni, ezek a változások most kifejezetten izgalmasak és örömteliek lesznek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!