Kos szeptemberi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, hogy bízd rá minden aggodalmadat és gondodat, ő pedig majd továbbítja őket az égiek felé. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az égi ajándékokat is nyitott szívvel fogadod. A bőség hamarosan konkrét formában is megnyilvánul az életedben.

Bika szeptemberi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, hogy oszd meg a benned ragyogó isteni fényt és szeretetet azokkal, akiknek erre szükségük van. Elég, ha csak gondolatban elképzeled, és szeretetenergiád máris az illető személy vagy helyzet irányába áramlik majd. Az égiek meghálálják majd az önzetlenségedet.

Ikrek szeptemberi angyalhoroszkóp

Most képes vagy igazán menyitni szívedet a szeretet felé, ami összekapcsol másokkal, meglátni a jót a világban, és azt is, hogy segíthetnél másoknak. Szeptemberben a sok jó, amit adsz, visszaáramlik feléd, és különleges szerencsét hoz neked.

Mit üzen neked az őrangyalod szeptemberre?

Rák szeptemberi angyalhoroszkóp

Segítséget kértél az égiektől. Most rajtad a sor, hogy észre vedd ezt a segítséget! Az angyalok jelekkel próbálják felkelteni a figyelmedet. Talán úgy alakítják, hogy sokszor hallj egy dalt. Talán egy tárgyat helyeznek az utadba, és csak észre kell venned. Figyelj a jelekre, amik mutatják, melletted állnak és elrendezik a gondjaidat.

Oroszlán szeptemberi angyalhoroszkóp

Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt segítség, aminek célja, hogy kimozdítson a jelenlegi állapotodból. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje.

Hirdetés

Szűz szeptemberi angyalhoroszkóp

Természetes gyógyító képességekkel vagy megáldva, te magad is egy gyógyító földangyal vagy. Minden helyzetben, ahol gyógyításra van szükség, a szeretet gondolatait áraszd magadból. Képzeld el, hogy a helyzet már meg is oldódott, majd köszönd meg az égieknek a gyógyulást, és engedj át mindent az angyaloknak.

Mérleg szeptemberi angyalhoroszkóp

Kéréseid, imáid most meghallgatásra találnak. Lehet, hogy az elmúlt időszakban elbizonytalanodtál, mert más úton várod a válaszokat. Pedig talán egy megérzés vagy egy új lehetőség formájában érkezik el, vagy akár hirtelen jött ötleteken és gondolatokon keresztül kapod meg.

Skorpió szeptemberi angyalhoroszkóp

Tudd, hogy megérdemled az égiek segítségét! Hidd el, az őrangyalod csak a kérésre vár - legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessen neked. Azán már csak annyi a dolgod, hogy fogadd nyitott szívvel az isteni útmutatást és segítséget.

Nyilas szeptemberi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod szerint nagy változásokon mész keresztül. Az égiek abban segítenek, hogy élvezd a jelent és fejlődésednek minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Az angyalok mindig gondoskodtak rólad, és ezentúl is fognak.

Bak szeptemberi angyalhoroszkóp

Ha a szívedre hallgatva döntesz, akkor természetes összhangban haladsz életed küldetésével. Őrizd meg a nyugalmadat és önbizalmadat: boldogan és méltósággal haladj tovább a megkezdett úton.

Vízöntő szeptemberi angyalhoroszkóp

Áldást küldenek feléd az égiek. Most tisztázódnak azok a kérdések, amik eddig homályosan voltak, minden egyértelmű, és örömteli. Légy hálás, és segíts te is másokon - ezt üzeni neked az őrangyalod szeptemberre!

Halak szeptemberi angyalhoroszkóp

Az üzeni neked az őrangyalod, hogy biztos lehetsz a sikerben! Bármire is vágysz, magánéletben, vagy amunka, pénz vonalán, szeptemberben segítenek neked elérni!

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2023: fontos változásokat hoz ez a hónap

Több bolygó is retrográd szeptember folyamán, ami jelzi, hogy a sors visszahoz a múltból néhány feladatot, vagy éppen komoly lehetőséget... A hónap közepén egy Nap-Neptunusz szembenállás kelthet feszültséget, de minden hétre jut egy békés, segítő konstelláció is. Intenzív energiákkal köszönt be az ősz!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!