Az augusztus sokak számára kaotikusnak tűnhetett. A Merkúr retrográdja elég sok fejtörést okozott. Szeptemberben a Merkúr már előre halad, ami jelentősen megkönnyíti a helyzetünket. Ráadásul 8-án saját jelébe, a Szűzbe lép. Ugyanilyen erőteljes és szerencsés hatás, hogy a Vénusz, ami nemcsak a szerelem, hanem a kis szerencse és a pénz bolygója, szintén saját jegyében, a Mérlegben van.

A Nap a hónap nagy részében a Szűz jelében jár. Ráadásul szeptember 3-án az újhold is ebben a rendszerező jegyben van, és tiszta helyzetet teremt abban, amire a fókuszunk irányul. Például a pénzügyekben.

De ezzel nincs vége a nagy erejű hatásoknak. Szeptember 1-jén hátrálni kezdett az Uránusz a Bika jelében. Az Uránusz a nagy fordulatok, a szabadság, a hirtelen áttörések és a forradalmi újítások bolygója. Hátráló mozgása során nagy energiákat mozgósít. Ebben az időszakban próbára lesz téve a rugalmasságunk, mert a Bika jegyének ez az egyik kihívása. Alkalmazkodjunk a változó körülményekhez - ez a feladat. A retrográd Uránusz segít visszatekinteni arra, honnan jövünk, hol tartunk jelenleg, és mit kell még tennünk, hogy elérjük céljainkat.

A szeptemberi pénzhoroszkóp 2024 szerint komoly fordulatok jönnek (fotó: Shutterstock)

A Plútó pedig szeptember 1-jén visszatért a Bak jegyébe, ahol még november 14-ig marad, majd végleg elhagyja a jegyet. Amíg a Plútó a Bak jegyében tölti a következő két és fél hónapot, gondold át, hogy életednek mely fejezetét hagyod magad mögött, és hogy mit jelez az intuíciód a következő életszakasszal kapcsolatban.

Szeptember 4-én a Mars a Rákba költözik. A Rákon áthaladó Mars, a cselekvés bolygója érzelmi motivációt ad napjainknak. Ám vigyázat: sértődékenységet és passzív agressziót is hozhat. A Szűz Merkúr kell hozzá, hogy megfelelő mederbe tereljük az energiákat.

A hónapot az őszi napéjegyenlőség zárja, és a Vénusz szeptember 22-én a Skorpió jegyébe lép, míg a Merkúr a Mérleg jegyébe lép szeptember 26-án. Az őszi napéjegyenlőség a Mérleg szezon kezdetét jelenti - a nyár hivatalos végét és az ősz kezdetét.


    

Na de lássuk, mit jelez a szeptemberi pénzhoroszkóp az egyes csillagjegyeknek!

Kos szeptemberi pénzhoroszkóp

Itt az ideje szintet lépni! Most olyan lehetőségek jönnek, amikkel hosszú távra megalapozhatod a szerencséd. A bolygók nagy mozgásának és irányváltásának köszönhetően olyan helyről jön pénz számodra, ahonnan nem számítasz rá. Lezárhatsz egy régi ügyet, vagy adósságot. Egy dologra figyelj: pénzügyi döntésekben ne befolyásoljanak pletykák!

Bika szeptemberi pénzhoroszkóp

Annyi hirtelen fordulatot hozhatnak a bolygók, hogy bepánikolsz. Ehelyett azonban állj meg egy pillanatra, és tudatosítsd magadban, hogy a változás szép és jó (és főleg, elkerülhetetlen). Ha átadod magad neki, akkor az áramlás most jó helyekre visz. A szeptemberi pénzhoroszkóp szerint olyan változások jönnek, amik aztán, pár hét múlva nagyobb pénzt is eredményeznek.

Ikrek szeptemberi pénzhoroszkóp

Most kiléphetsz egy terveddel az árnyékból, és végre megmutathatod, milyen remek elgondolásaid vannak. A munkahelyeden most sok elismerésben lesz részed, vagy más téren mutatkoznak meg a szerencsés hatások. Átláthatóbb, rendezettebb pénzügyeket hoz neked a Szűz Merkúr, és tökéletesen át fogod látni, hogy mikor mit kell lépned.

Rák szeptemberi pénzhoroszkóp

A Marssal a jegyedben nem ismersz lehetetlent! De csak akkor, ha megtanulod jól csatornázni az energiáidat. Sok változás jön, és ha megtorpansz, megsértődsz amiatt, ha nem minden az előzetesen "legyártott" elképzeléseid szerint alakul, akkor elszalasztod a jó lehetőségeket. Szóval ne tedd: most csak a célt tartsd szem előtt. Viszont vigyázz: van egy álnok ember a környezetedben, aki keresztbe akar tenni neked. Ne bánd, ha kiderül, ki az!

Oroszlán szeptemberi pénzhoroszkóp

Nagy hónap áll előtted, Oroszlán! Utazásod azon pontján jársz, amin nem csak áthaladsz, hanem gyarapodsz is. Elülteted a változás magvait, és másokat is inspirálsz a változásra. Komoly elismeréseket is kapsz.

Szűz szeptemberi pénzhoroszkóp

A Merkúr, a kereskedelem és kommunikáció bolygója előre halad a jegyedben. Ráadásul a Nap is itt van, valamint egy újhold is van a jegyedben. Ennél több támogató hatást nehéz elképzelni! Egy dolgod van, használd ki ezeket a lehetőségeket. Ne szerénykedj, nincs rá okod.


    

Mérleg szeptemberi pénzhoroszkóp

A Vénusz az uralkodó bolygód, ami hosszas bolyongás után végre hazatért a jegyedbe. A Vénusz ráadásul a pénz bolygója is, úgyhogy egészen biztos, hogy személyes szinten nem lesz okod a panaszra, a bolygók gondoskodnak róa, hogy mindenre jusson, amire szükséges - sőt, még arra is, ami nem annyira szükséges, csak nagyon szeretnéd.

Skorpió szeptemberi pénzhoroszkóp

Most végre újból lehet tervezni hosszú távra. Stabil és kiszámítható jövőt szeretnél a társaddal. Ha van párod, akkor érzelmileg ehhez minden adott, de a karrieredben kell számolni néhány hullámvölggyel. Mielőtt a körülményeit hibáztatnád azért, ami rosszul sül el, szánj egy pillanatot arra, hogy megvizsgáld, min kel javítanod. Csak emlékeztetőül: megérdemled, hogy érzelmileg, lelkileg ÉS anyagilag kielégítő életet élj.

Nyilas szeptemberi pénzhoroszkóp

A szeptemberi pénzhoroszkóp üzenete szerint most az a legfontosabb, hogy ne várj a sült galambra, hanem kezdeményezz! Elébe kell menned a dolgoknak. Jó tendenciákat jelez a horoszkóp, de csak akkor, ha te is odateszed magad.

Ez is érdekelhet

Szeptemberi horoszkóp 2024: Új lehetőség, hogy megtedd, amit eddig nem mertél

Új és egyben utolsó lehetőséget kínálnak a bolygók, hogy megtedd azt, amit korábban nem mertél vagy bármikor okból halogattál. Szeptemberben mindenképpen érdemes élni a vissza nem térő alkalommal. Ne hagyd ki!

Tovább olvasom

Bak szeptemberi pénzhoroszkóp

Most ismét rád irányul a reflektorfény. A Plútó visszalép a jegyedbe, és a következő két és fél hónapban lehetőséget ad rá, hogy elérd, amit szeretnél, vagy amit elhalasztottál korábban. Ne sokat teketóriázz! A pénzügyi tervekkel pláne ne…

Vízöntő szeptemberi pénzhoroszkóp

Lehet, hogy te úgy érzed, elakadtál a terveiddel. De az égi folyamatok inkább arra utalnak, hogy te nem hoztad meg magadban a szükséges döntéseket. Jó lenne, ha tisztáznád a helyzetet a pénzügyekben is, mert stabil alapokkal most bármit elérhetsz, és bevonzhatod a pénz áramlását az életedbe.

Halak szeptemberi pénzhoroszkóp

A bizonytalanság állandó téma volt az elmúlt hónapokban. Egyrészt úgy érzed, hogy haladsz előre. Másrészt úgy érzed, nem tudod, hová a vezet az utad… Légy türelmes önmagadhoz, és légy türelmes az isteni tervhez, amely számodra kibontakozik. Nemcsak hinned kell benne, mert rövidesen bizonyítékát is kapod, hogy az ügyeid jobbra fordulnak. A hónap második felében nagyon jó hírt kapsz a pénzügyekkel kapcsolatban!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!