Mindenkiben ott lapul a babonaság szikrája, még akkor is, ha ezt nem igazán vallja be saját magának. Természetesen a nőkben és a férfiakban egyaránt, igaz, hogy a hölgyek sokkal jobban figyelnek a különböző hiedelmekre.

Ezekre a szerelmi babonákra érdemes figyelni (fotó: Shutterstock)

Ennek nemcsak az a magyarázata, hogy a nőket jobban érdekli a szerelem, hanem tulajdonképpen energetikai okai vannak: az anyaság és a biztonság érdekében hajlamosabbak azokra a dolgokra jobban odafigyelni, amelyek a családdal és a párkapcsolattal kapcsolatosak. Éppen ezért összegyűjtöttem a legfontosabb szerelmi babonákat, amelyeknek megfigyeléseim szerint van alapja - kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Iszet boszorkány és főmágus

Amennyiben valaki az asztal sarkához ül, akkor nem házasodik meg, és pártában marad.

Karikagyűrűt vagy ahhoz hasonlót nem szabad hordania annak, aki nincs férjnél, és társra vágyik, mert ezzel energetikailag akadályozza magát abban, hogy rátaláljon a szerelem.

Hirdetés

Ha valaki elhagyja a karikagyűrűjét, netán eladja, akkor készüljön, hogy őt pedig a házastársa hagyja majd el. Ha mégis megtörténik, hogy valaki véletlenül elhagyja az ékszert, akkor ahhoz, hogy ez energetikailag orvosolva legyen, venni kell egy ugyanolyan vagy legalább egy hasonló gyűrűt, és lehetőleg a templomban ismét felhúzni a másik ujjára, még akkor is, ha nem volt templomi szertartás. Azért fontos ez, mert így megakadályozzuk, hogy egy harmadik fél belépjen egy kapcsolatba energetikailag és fizikailag is.

Elhervadt piros rózsát ne hagyjunk a vázában, és ne várjuk meg, amíg teljesen ledobja a szirmait, mert a szerelemben hoz hervadást, vagyis elhalnak az érzelmek.

Törött vagy sérült poharat nem szabad a lakásban tartani, mert veszekedés várható az ott élők között. De főleg a párkapcsolatok terén lehet vitára számítani, mivel rombolja a szerelmet és a boldogságot.

Ha a cukor kiszóródik, az nemcsak azért kellemetlen, mert fel kell takarítani, hanem azért is, mert akkor azon a napon nem szabad randevút szervezni. Ugyanis azt jelképezi, hogy az édes életet tapossák szét.

Ha párkapcsolatban vagyunk, nem szabad a másiknak parfümöt ajándékozni. Főleg a nő nem adhat a párjának, mert ez veszekedéshez és szakításhoz vezet. Sajnos ezt nagyon sokan nem tudják, pedig van valóságalapja.

Ha takarításkor kihagyjuk az ajtó előtti, külső részt, akkor abban a lakásban a szerelem sem lesz tiszta. Vagy egyáltalán nem talál rá az egyedülállókra.

Aki társra vágyik, annak nem szabad szikkadt vagy kissé száraz kenyeret ennie, mert a szerelmi élete is száraz és sivár lesz.

Számítson rá, hogy keserű lesz a szerelmi élete annak, aki a kávét vagy a teát keserűn issza.

Ha az ételt a lábas aljából egy egyedülálló nő kieszi, akkor szegényes lesz a szerelmi élete, vagyis pártában marad. Mindig ki kell szedni a tányérra, még akkor is, ha már csak kevés van a lábasban.

Amennyiben valaki a merőkanálból eszik, vagy esetleg onnan kóstol főzés közben, akkor nagyszájú, veszekedős típusú lesz a párja.

Ha a hitvesi ágyban más alszik, például azért mert egy vendéget a hálószobában szállásolunk el, akkor az viszályt és szétesést hozhat a házaspárnál.

A családban az ételt a nőnek kell kiszedni a férfi tányérjára. Ha ez nem így történik, akkor a szerelem is rövid életű lesz közöttük. Főleg, ha más szedi ki az ételt a tányérba, akkor ott egy másik nő lép a férfi életébe. Ezt nagyanyáink is tudták, ezért mindig figyeltek erre.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!