Milyen energiákat közvetít a 876-os angyalszám?

Először is nézzük meg külön a számok jelentését: a 8- as szám az anyagi világot, a manifesztációt és személyes befolyásunkat jelképezi a teremtési folyamatokban, illetve a végtelen szimbólumaként erős összefüggést mutat a karmával és az univerzális törvényekkel.

A 7- es szám belső világunkat, tudatalattink és érzelmeink birodalmát fejezi ki, fő fókuszában az önmagunkba tekintés és önvizsgálat áll. Ehhez a számhoz köthető a gyógyulás és gyógyítás is, illetve a testi jólétünk.

A 6-os szám a családdal, érzelmi kapcsolódásainkkal függ össze, illetve a törődést, gondoskodást és szívbéli vágyainkat helyezi előtérbe.

A 876-os szám rezgése e 3 területet kapcsolja össze harmonikus jelleggel, és az újhold erejével együttesen radikális változásokat indíthat el életünkben és belső világunkban.

E számkombináció rezgéseivel meghatározó lépéseket tehetünk az egészségünk, anyagi helyzetünk és érzelmi életünk fejlődése érdekében, melyet az univerzális energiák is támogatnak fentről.

Hirdetés
Angyali energiák hatnak ránk szombaton (fotó: Shutterstock)

A hit erejével

Szívünk-lelkünk rejtett szavait meghallva, mélyen magunkba nézve világosan láthatjuk, mi az igazán fontos számunkra boldogságunk és önazonosságunk megéléséhez, és a cselekvéshez szükséges erőt is megkaphatjuk a változásokhoz.

Teremtőerőnk ezen a napon megsokszorozódhat, viszont a siker attól függ, mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz: ha sorsunkkal, fejlődési ciklusunkkal és igazi lényünkkel összhangban lévő célokat manifesztálunk, az eredmény biztosan nem marad el, hiszen az univerzum támogatását is élvezhetjük.

A legmélyebb, talán hitetlenségünkből kifolyólag rég eltemetett vágyaink is felszínre kerülhetnek, melyek új célok megfogalmazásához vezethetnek.
Merjünk hinni és bízni abban, hogy érdemeink szerint részesülhetünk az égi adományokból és az anyagi bőségből, de sose feledjünk az adás és kapás egészséges egyensúlyát fenntartani.

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. július 6-7.: Jól alakul minden, ha...

Csodálatos újholddal és remek új lehetőségekkel indul a hétvége. Ám a pozitív fejlemények mellett veszélyekre is felhívják most a figyelmet a bolygók. Legyél résen, és tényleg minden a lehető legjobban alakul.

Tovább olvasom

A hit vezéreljen bennünket, ne a konkrét elvárások, hiszen a sors éppen azt fogja megadni számunkra, amire fejlődésünk érdekében a legnagyobb szükségünk van. Szívünk őszinte hangjaira, vágyaira a mai napon rendkívül erőteljesen reflektál az univerzum.
Spirituális, extraszensz képességeink tetőznek e számkombinációnak köszönhetően, mentális erőnk is a tetőfokára hág.
Minden téren sikeres folyamatokat indíthatunk el, legyen szó a családi helyzetünk rendezéséről, vágyott életformaváltásról vagy materiális biztonságunk megteremtéséről. Az univerzum ereje ezen a napon összekapcsolódik a földi síkkal és lelkünkkel egyaránt.
Használjuk hát ki ezt a csodálatos napot, és fogadjuk magunkba a kozmikus energiákat!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!