Ahogy a Nap belép a Szűz jelébe, az eddiginél jóval kiegyensúlyozottabb energiák hatnak ránk, és felélénkülünk, ahogy kilépünk a fülledt nyárból. ha már egy kicsit elég volt az Oroszlán jegy drámaiságából, akkor most nagyon jól fog jönni ez a leföldelt energia, ami mentes a túlzásoktól és a nagy kilengésektől. A Szűz havi horoszkóp szerint tervszerűség, racionalizmus, ugyanakkor segítőkészség és együttműködés jellemzik ezt az időszakot. Ez a részletekbe menő tervezés és hatékonyság időszaka is.

A Szűz hava lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit csendesebben térjünk vissza a földre, és jobban ráhangolódjunk a mindennapok anyagi valóságára, amelyben élünk. A Szűz havában visszatér a rendezettség az életünkbe, ami nagyon jó hatással lesz szinte minden jegyre. De lássuk egyenként az egyes csillagjegyeket!

Szűz havi horoszkóp: Kos

Nagyon jól haladnak majd az ügyeid, csak adj magadnak időt! Pontosabban: jól oszd be az idődet. Most sok múlik azon, hogy valóan türelmes legyél, és kivárd, amíg lassan fellendülnek a dolgok körülötted.

Szűz havi horoszkóp: Bika

Örömteli időszakot jelent számodra a Szűz hava, és újra visszatér az optimista életszemléleted. Romantikus szemüvegen keresztül látod a dolgokat, és szórakoztató élményekre, kreatív inspirációra és könnyed hangulatra számíthatsz. Élvezd a jó hangulatot anélkül, hogy bármi is kilendítene az egyensúlyodból.

Ezt jelzik a bolygók a Szűz havára (fotó: Shutterstock)

Szűz havi horoszkóp: Ikrek

A Szűz havában az otthonodra és az érzelmi szükségleteidre összpontosítasz. Itt az ideje, hogy a családot és a szívügyeket előtérbe helyezd a külső zavaró tényezőkkel szemben. Az érzelmi beteljesülés megtalálása kulcsfontosságú számodra.

Szűz havi horoszkóp: Rák

A kommunikáción van a fő hangsúly számodra a Szűz havában, aminek uralkodója a Merkúr. Itt az ideje, hogy finomítsd, hogyan fejezed ki magad, és hogyan lépj kapcsolatba másokkal. Ennek erősítése segít a következő szint elérésében a magánéletben és a munkában is.

Szűz havi horoszkóp: Oroszlán

A határok meghúzása,megtalálása a cél a Szűz havában: most megtanulod jól beosztani az erőforrásaidat, hogy mindenre jusson idő, pénz vagy energia. Ez pedig kiegyensúlyozottsáot hoz az életedbe.


    

Szűz havi horoszkóp: Szűz

Itt az ideje, hogy ragyogj! Ünnepeld az életet, és összpontosíts a személyes fejlődésedre. Nagyon szerencsés időszak ez számodra, amikor minden abban segtí, hogy megvalósítsd az álmaidat. A spiritualitás lépcsőjén is előre léphetsz, fontos, pozitív, örömteli felismeréseid lehetnek. Vedd át az irányítást!

Ez is érdekelhet

Szűz hava: születésnapi horoszkóp a Szűz jegy szülötteinek

A születésnap mindenkinek fontos dátum. Neked is, Szűz szülött. Mielőtt az előtted álló időszakot átvilágítanánk a bolygók segítségével, nézzük csak, hogy mi minden lakozik benned!

Tovább olvasom

Szűz havi horoszkóp: Mérleg

Lassíts a Szűz havában, és koncentrálj a belső világodra. Itt az ideje a gondolkodásnak és hogy elengedd azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak téged. Az érzelmi intelligencia kulcsfontosságú lesz.

Szűz havi horoszkóp: Skorpió

Merre tartasz? A kérdés ébren tartott éjszakánként - de végre úgy érzed, megvan a válasz. A Szűz hava társasági és vidám időszak lesz számodra, amikor fellélegzel, megkönnyebbülsz. Vedd körül magad barátokkal és hasonló gondolkodású emberekkel, akik felemelnek. Itt az ideje az értelmes kapcsolatok kiépítésének is.

Szűz havi horoszkóp: Nyilas

Próbáltál előrelépni az elmúlt időszakban. Most végre megkapod a támogatást, és minden erenrgiád megvan ahhoz, hogy célt érj.Komoly sikereket könyvelhetsz el majd a Szűz havában.

Szűz havi horoszkóp: Bak

A Szűz hava új ötletek és kalandok felfedezésére ösztönöz. Ha kilépsz a komfortzónádból, az segít a fejlődésben és értékes élettapasztalatok megszerzésében. Nagyon inspiráló időszak lesz ez, és megismerhetsz egy embert, aki fontos lesz az életedben.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2024. augusztus 19-25.: Az év egyik legkritikusabb hete

Ember legyen a talpán, aki meg tudja őrizni a higgadtságát, a nyugalmát ezen a héten. Most úgy tűnhet, mintha a bolygók "összeesküdtek" volna ellenünk. Már eleve nagyon feszülten indul a hét a telihold okán, majd további rázós helyzetek elé állíthat az élet. Legyél nagyon óvatos és elnéző, kerüld a vitákat. A legbölcsebb döntés, ha kiélvezed az ünnepet és a nyár utolsó napjait.

Tovább olvasom

    

Szűz havi horoszkóp: Vízöntő

Hajlamos leszel mélyen gondolkodni ebben a hónapban - még a szokásosnál is mélyebben. Szinte minden területen fejlődsz, előre lépsz. Légy végre büszke magadra!

Szűz havi horoszkóp: Halak

Számodra a kapcsolatok állnak a középpontban a Szűz havában. Olyan emberekkel vedd magad körbe, akik felemelnek, feltöltenek! Itt az ideje, hogy egyszerűen nemet mondj azoknak, akikkel nem támogató és szeretetteljes a kapcsolatod.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!