Néhány évtizeddel ezelőtt az álláskeresési lehetőségek jóval szűkebb keretek között mozogtak, gyakorlatilag csak a nyomtatott újsághirdetésekre lehetett hagyatkozni. Noha a virtuális térben egyre több állásportál kínálata között böngészhetünk, gyakran ez sem hozza meg (elég) gyorsan a kívánt eredményt.

Gyere el a Világgazdaság június 29-i állásbörzéjére!

A Világgazdaság egész napos, ingyenes állásbörzéje most lehetőség kínál, hogy személyesen találkozz leendő munkahelyed képviselőjével. Június 29-én a Westend Millenium Tetőkerten várunk.

A közvetlen találkozás lehetőségén kívül segítséget kaphatsz, ha elvesztél az állásinterjúk és pályázatok útvesztőjében. Mit írj az önéletrajzodba, csatolj-e minden esetben motivációs levelet, és az miről szóljon, milyen fotót küldj magadról?

A hasznos tanácsok mellett játékra is invitálunk, a szervezők fesztiválbelépőket és értékes nyereményeket sorsolnak ki. Nincs más dolgod, mint regisztrálni és június 29-én eljönni az Állásbörzére. Ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban, nézz meg legalább három izgalmas workshopot.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!