Kos pénzhoroszkóp

Augusztus 22-ig a Nap az Oroszlán jegyében látható, ami nagy energiákat és ambíciókat mutat. Uralkodó bolygód, a Mars viszont a Szűz jegyben jár, és visszafogja a lendületed. Jelezhet ez olyan személyt a környezetedben, aki akadékoskodik, de most ez jól jön, mert kétszer is átgondolsz mindent, és ez a precizitás végül hasznosnak bizonyul. Munkádban stabilitás, pénzügyekben fellendülés várható.

Bika pénzhoroszkóp

A Mars és a Jupiter fényszögének köszönhetően most már láthatod a fényt az alagút végén: valószínűleg nehéz és stresszes időszakon jutsz túl a munkában. Nincs okod az aggodalomra, a Jupiter a jegyedben járva jelzi, hogy minden szerencsésen alakul. Az ingatlanügyekben mutatnak viszont nehézséget a bolygók. A három kritikus nap ezzel kapcsolatban: augusztus 22, 27 és 31. Ezeken a napokon ne köss szerződést, és ne írj alá semmit!

Ikrek pénzhoroszkóp

Az Ikrek jegyének bolygója a Merkúr, ami most a higgadt és precíz Szűz jegyében jár. Ez nagyon jó bolygóállás minden pénzügyi döntéshez, új befektetésekhez, kihívást jelentő feladatokhoz. A hónap végén, augusztus 27 környékén a Szaturnusz, az idő, a korlátok és nehézségek bolygója kedvezőtlen fényszögbe kerül, ami arra figyelmeztet, hogy az idő szorításába kerülhetsz, ha nem koncentrálsz a megfelelő ütemezésre!

A pénzhoroszkóp szerencsés lehetőségeket jelez augusztus második felére (fotó: Shutterstock)

Rák pénzhoroszkóp

Légy nagyon figyelmes: augusztus során olyan új információk birtokába juthatsz, amik segítenek a jó pénzügyi döntések meghozatalában. Augusztus 16 fontos dátum neked, olyan változások indulhatnak el ezen a napon, amiknek a jelentősége később rajzolódik ki. Sikert most akkor érhetsz el, ha figyelsz mások tanácsaira, felvetéseire, a közös munkában olyan impulzusok érnek, amik új utakra vezetnek. Lesz két nap a hónap második felében, amikor pénzügyi veszteség érhet: augusztus 16 és 22 - ezeken a napokon kerülj mindenfajta tranzakciót!

Oroszlán pénzhoroszkóp

Az augusztus 16-ai újhold szerencsés periódust indít el az életedben. Ráadásul augusztus 22-ig a Nap is az Oroszlán jegyében jár, ami szuper lehetőségeket és gyors megvalósulást jelez. Most mindennel célt érhetsz, amit csak eltervezel. Arra viszont ügyelned kell, hogy hogyan képviseled az álláspontodat. Ne menj bele konfliktusokba, mert könnyen elragadnak az indulataid, és akkor rosszul kommunikálsz. Pedig most érdemes észnél lenni, és kihasználni ezt a szerencsés időszakot!

Hirdetés

Szűz pénzhoroszkóp

A Merkúr, a kommunikáció és a kereskedelem bolygója a Szűz jegyében jár, és jelzi, hogy most minden adott a sikeres üzletkötésekhez, pénzügyi fellendüléshez. Ráadásul a Mars is a te jegyedben jár, ambíciót, energiát ad. Olyan szerencsés véletlenek, egybeesések is lesznek, amik könnyen megkeresett pénzt mutatnak. Te vagy ennek a hónapnak az egyik nagy nyertese! Élj a kínálkozó lehetőségekkel!

Mérleg pénzhoroszkóp

A te jegyed uralkodója a Vénusz, a "kis szerencse bolygója", ami egész hónapban retrográd - most visszahozhat számodra egy olyan helyzetet, esélyt, amivel a múltban nem tudtál élni, amit hagytál elmenni. Hát most itt a nagy lehetőség, hogy korrigálj! Augusztus második felében és szeptember elején ráadásul egyszerre több lehetséges forgatókönyv is látható, és munkahelyet is válthatsz: legyen a fő szempont a pénz, mert amit most kiharcolsz magadnak, az hosszú évekre megalapozhatja a pénzügyi szerencséd.

Skorpió pénzhoroszkóp

Olyan lehetőségeid lesznek, amik egyszerre régiek és újak. Két uralkodó bolygód, a Mars a Szűzben, a Plútó a Bakban jár, és gondoskodnak róla, hogy most nagyon higgadt és céltudatos tudj maradni, amire szükséged is lesz, mert gyors változások jellemzik ezt az időszakot. Bízz az ösztöneidben, ha hirtelen kell döntést hoznod, mert most nagyon jól érzékeled, hogy merre tudsz/lehet haladni munkában, üzleti életben.

Nyilas pénzhoroszkóp

A Szűz-Merkúr mutatja, hogy nehezen értesz most szót munkatársakkal, felettesekkel, nem bírod elviselni a kritikát, az ellenvetést, és könnyen "boríthatsz" mindent. Igazán kritikus napok: augusztus 22, 27, 31. Jobb lenne, ha ezekre a dátumokra szabadnapot terveznél. Az egész időszakra jellemző, hogy türelmetlen vagy, pedig most éppen kivárni kellene. Szerencsére a Jupiter, az uralkodó bolygód megvéd mindenfajta komolyabb pénzügyi következménytől.

Bak pénzhoroszkóp

Ez az időszak már jóval nyugodtabb, mint a hónap eleje volt. Augusztus 23-án ráadásul belép a Nap a Szűzbe, ami az eddigi erőfeszítések beérését mutatja. A kitartó, precíz munkának most élvezheted az eredményét. A hónap végén a Szaturnusz, azaz az idő szorítását te is érzed: kalkulálj mindenre több időt, és nem lesz baj.

Vízöntő pénzhoroszkóp

Régi témák és helyzetek térhetnek vissza az életedbe, sőt egy olyan személy is, akivel korábban már dolgoztál együtt. Ezzel viszont korábbi problémák is újra előjöhetnek, de bízz magadban, ezúttal végleg pontot teszel a végükre! Augusztus végén lesz egy telihold, ami anyagi problémákat jelez: van, aki segíthet, csak légy nyitott rá!

Halak pénzhoroszkóp

Nem igazán kedvező időszak ez számodra, jobb, ha kivárod, míg eljön a te időd. Ráadásul van valaki, aki provokál, és rá akar bírni egy döntésre, amivel kapcsolatban sok a tisztázatlan kérdés. Ne ugorj most bele semmibe, mert pénzügyi veszteséggel járna! Augusztus 23 után már fellendülés várható, és végre visszatér a szerencséd is. A hónap végén halld meg egy jó szándékú barát tanácsát, mert ezzel sok felesleges körtől megkímélheted magad.

Thoma Izabella

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy újra összejöhet az exével a retrográd Vénusz idején

A Vénusz vasárnap hátrálni kezdett az Oroszlán jegyében. A retrográd Vénusz segíti, hogy újra megtaláljuk az egyensúlyt a párkapcsolatban, gyógyulást hoz, és segít annak, aki nehezen nyit mások felé. 4 csillagjegy életébe pedig visszatérhet az ex szerelme.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!