KOS januári horoszkóp

Az év eleje, és különösen a január a tervezésről szól. Neked erre lesznek igazán remek napjaid: január 1., 7. és 18. Bármelyik nap alkalmas arra, hogy leülj, fogd a naptáradat vagy egy papírt és tollat. Írd le, mit mikor akarsz megvalósítani. Ne álmodozz, hanem tervezz! A kettő között az a különbség, hogy a tervezés konkrétabb. Nem lesz kedvedre való ez, mert nem erősséged a stratégia és a tervezés. Jó hír, hogy fellélegezhetsz, amint a Nap átlép a Vízöntőbe január 20-án.

BIKA januári horoszkóp

Január 3-án bolygód, a Vénusz a Vízöntőbe lép, s munkahelyi változásokat "ígér". Nincs mitől tartanod, csak arra ügyelj, hogy soha semmibe ne ragadj bele, ne ragaszkodj olyasmihez, ami régen bevált! Ezt javasolja az a három bolygó (Mars, Merkúr, Uránusz), ami a hónap során befejezi a hátrálást és elindul előre. Szóval ne hátrafelé, hanem előre nézz! Január végére új szövetségeseket fogsz találni, akik ebben is támogatnak és drukkolnak neked.

IKREK januári horoszkóp

A Mars még mindig az Ikrekben jár, de január 12-én végre elindul előre. Valójában te innentől tudsz felélénkülni, holott szükség lenne az aktivitásra előtte is, ha nem akarsz lemaradni egyetlen lehetőségről sem. Hiába jár Vénusz január 3-tól a Vízöntőben, te akkor leszel elemedben, amikor a Nap is belép a Vízöntőbe január 20-án. Másnap újhold lesz a Vízöntőben, s ezek az égi események a téli álmodból ébresztenek fel. "Jobb későn, mint soha." - szokták mondani…

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

RÁK januári horoszkóp

Szinte egész januárban azzal leszel elfoglalva, hogy ki szeret, illetve ki miért kritizál téged. Ez iszonyatosan sok energiádat rabolja el, vagyis minél előbb abba kellene hagynod. Ezzel párhuzamosan nagy találkozások várnak rád, amelyekből akár szerelem is szövődhet. De ne hamarkodj el semmit! Jó hír, hogy ebben a hónapban három bolygó (Mars, Merkúr, Uránusz) indul el előre, ami téged is beindít. Január vége felé nem tervezett kiadásod adódhat…

Hirdetés

OROSZLÁN januári horoszkóp

Számodra a legnagyobb kihívás januárban az egészséged megőrzése. A Bak bolygók fegyelemre és felelősségre "tanítanak". Kicsit szigorúbbnak kell lenned magadhoz, ha elakarod kerülni a betegeskedést. Sajnos az is veszély most, hogy ha ebben a hónapban robbansz le, akkor a felépülés hosszabbnak ígérkezik. Közben pedig már január 3-tól - ahogy a Vénusz jegyet vált - a szerelem kerül a fókuszodba. Ez akkor is fontos, ha van már párod, és akkor is, ha még nincs.

SZŰZ januári horoszkóp

Kedvedre való lesz a januári Bak bolygó találkozó. Különösen január 1-én, 7-én és 18-án, mivel te nem ijedsz meg a kemény munkától, a fegyelemtől és az eltökéltségtől. Sőt te ebben érzed otthonosan magad. A szabadság és a lazaság másokat inspirál, de téged elbizonytalanít. A hónap vége felé törekedj rá, hogy a munkatársaiddal többet egyeztess! Muszáj csapatjátékossá válnod, ha nem akarod kirekesztettnek érezni magad. Tőled függ, nem a többiektől.

Változásokat, a megújulás lehetőségét jelzik a bolygók januárban (Shutterstock)

MÉRLEG januári horoszkóp

Az év eleje számodra folyamatos küzdelem: a családod visszahúz téged, akadályozza az önállósodásodat és a karriered építését. Ezt meg kell értened, de nem muszáj hagynod. Közben ingatlanügyek is fejtörést okozhatnak. Különösen január 7-én. Valójában nincs nagy baj, hiszen két nagy bolygó is támogat téged: Mars és Szaturnusz. Mindkettő arra ösztönöz, hogy merj dönteni, majd tedd meg a szükséges lépéseket ahhoz, hogy elérd a céljaidat!

SKORPIÓ januári horoszkóp

Az idei januárod sok izgalmat hoz neked, ami felvillanyoz téged. Semmin ne lepődj meg! Főleg azon ne, ha valaki mond valamit, majd rövidesen pont az ellenkezőjét állítja! Nem szabad másokkal foglalkoznod, mert ez elviszi az energiádat. A hónap második felében a család és otthonteremtés egyre nagyobb hangsúlyt kap. Remélhetőleg ez nem megy a munkád rovására. Ügyelned kell rá, hogy ne vidd be a magánéletedet a munkahelyedre.

NYILAS januári horoszkóp

2023 januárja számodra egy igazi vizsga: képes vagy úgy kommunikálni, hogy a végeredmény egyetértés legyen? Észre kéne venned, hogy gyakran kioktató, sőt lekezelő a stílusod! Ez jogosan irritálja a többieket. Jó lenne ezen változtatni. Beszélj közérthetőbben és konkrétabban! Közben anyagi gondokat is meg kell oldanod. Szerencsére bolygód, a Jupiter - aminek neve Nagy szerencse - kreatív ötleteket hoz neked. Ezek segítségével a hónap végére megtalálod a legjobb megoldást.

Ez is érdekelhet

Szerelmi horoszkóp 2023

Izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók 2023-ra a szerelemben. Vajon mi minden vár az egyes csillagjegyre? Éves szerelmi horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

BAK januári horoszkóp

A te hónapod lesz a január. Nagy dolgok zajlanak a Bak jegyében az égen és itt, a Földön is. Sok minden eldől ebben a hónapban. Olyasmi is, ami látványos, és olyasmi is, ami nem. Utóbbit csak hónapokkal később fogod észlelni. De ne erre fókuszálj, hanem a jelenre! Ebben a hónapban három bolygó indul előre, ami jó hír, mert a beragadt ügyeid oldódnak ki végre. A hónap vége felé a pénz egyre fontosabbá válik. Új pénzforrás is megnyílhat…

VÍZÖNTŐ januári horoszkóp

Fokozódó türelmetlenséget érezhetsz januárban. Feszül benned a tettvágy. Ha nem akarsz lebetegedni, akkor maradj fegyelmezett! Nem kicsi a tét: ha vigyázol az egészségedre, akkor a január végén érkező lehetőségekkel tudsz élni, ha nem, akkor elmulasztasz több remek lehetőséget. Életkorodtól, életviteledtől és tapasztalatodtól függően tedd meg, amire a tested és a lelked vágyik! Szerencsére január 3-tól Vénusz, a Kis szerencse bolygója a Vízöntőbe lép…

HALAK januári horoszkóp

A január a rutinról fog szólni. Jól tennéd, ha nem most hoznál nagy döntést. Folytasd a megkezdett utat, és ne változtass! Persze ez utóbbit nem szabad mereven értelmezned. Maradj nyitott! Közben meglepő - olykor sokkoló - információk jutnak el hozzád. Kérdés, mit kezdesz ezekkel? Amit elsőre sokkolónak látsz, később használhatónak fogod megítélni. Szóval érdemes várnod a reakciókkal. Január 27-én Vénusz, a Kis szerencse bolygója a Halakba lépve segít neked.

Ez is érdekelhet

Karrier horoszkóp 2023: munka, pénz és önmegvalósítás

A Mars az év uralkodó bolygója egész évben hatalmas lendületet ad nekünk, ráadásul az esztendő első felében a Jupiter is tűz elemű jegyben jár. Mi minden vár ránk a munka és a pénzügyek területén? A karrier horoszkóp 2023 választ ad a kérdésekre.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!