KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Február eleje a barátok, a szövetségesek "begyűjtéséről" szól a bolygók szerint. Nincs mese, a népszerűség és a jóindulatú emberek hozzásegítenek, hogy jó és még jobb lehetőségek találjanak meg téged. Kérdés, a párod mennyire lesz féltékeny? Tompíthatod a szituáció élét, ha folyamatosan mesélsz neki. És legyen kapacitásod közös programra is!

Szingli Kos

A Vízöntőbe lépő bolygók azt javasolják, hogy fókuszálj a barátokra, szövetségesekre! Tudnod kell, hogy népszerűség és jóindulatú emberek nélkül nehezebb érvényesülnöd. Bármikor több lehet egy barátságból, ezért mindig legyél éber és törekedj a kölcsönösségre! Természetesen az őszinteség is sokat segít. De ne keverd össze az őszinteséget a nyers vélemény kinyilvánításával!

Kos éves horoszkóp 2024

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Hirdetés

Párkapcsolatban élő Bika

Nem vagy túl jó passzban az égi folyamatok szerint. A Vízöntőben felvonuló bolygók munkahelyi átszervezést, személyi változásokat szimbolizálnak. Egyelőre nem tetszik, és nem értesz egyet ezekkel, de bölcsebb lenne, ha nem lázadnál. Várj, adj időt az új felállásnak! És a kedveseddel oszd meg mindazt, ami nyomaszt! Ebből tudhatja, hogy nem vele van bajod.

Szingli Bika

Ne csodálkozz, ha a szokottnál fáradékonyabb és ingerlékenyebb vagy! A Vízöntőben felvonuló bolygók (Nap, Merkúr, Plútó) munkahelyi átszervezést, személyi változásokat szimbolizálnak. Nem baj, ha nem tetszik és nem értesz egyet, de egyelőre ne szólj! Várj, adj időt az új felállásnak! És emiatt ne hanyagold el a párkeresést! Bármikor összefuthatsz a Nagy Ő-vel…

Bika éves horoszkóp 2024

Újabb érezhető változásokat jeleznek a bolygók (Shutterstock)

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Mindkettőtöknek jó, hogy te egyre jobban érzed magadat a bőrödben. Vannak most is kihívások, de jó hír, hogy bolygód, a Merkúr is belép a Vízöntőbe. Vigyázz, mert ettől "elszállhatsz", és olyan gyorsan vagy magas röptűen beszélhetsz, amit a másik nem ért, és amivel frusztrálhatod vagy meg is sértheted őt. Egyszerű a megoldás: beszélj lassabban és egyszerre kevesebbet!

Szingli Ikrek

Örülhetsz, mert bolygód, a Merkúr is belép a Vízöntőbe. Csak arra vigyázz, hogy ne "szállj el", és ne beszélj gyorsan vagy magas röptűen, mert ezt sokan nem értik. Nem csak frusztrálhatja őket, hanem a végén megsértődhetnek. Egyszerű a megoldás: beszélj lassabban és egyszerre kevesebbet! Közben jogos, hogy olyan társra vágysz, aki mellett nem kell visszafognod magad…

Ikrek éves horoszkóp 2024

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Ezen a héten nagy szükséged lesz a kedvesed gyengéd támogatására. Unod már, hogy ilyen témákkal kell foglalkoznod: pénz, spórolás, tartalékképzés, csalódások. Úgy tűnik, el kell engedned valamit vagy valakit, amit gyászként élsz meg. Valószínűleg nincs akkor baj, csak most képtelen vagy az optimizmusra. Ebben kell a kedvesed támogatása.

Szingli Rák

Kifejezetten fáraszt, hogy még mindig olyan témákkal kell foglalkoznod, mint a pénz, a spórolás, tartalékképzés, csalódások. Nemcsak fáraszt, hanem szabályosan lehangol mindez. Úgy tűnik, el kell engedned valamit vagy valakit, s ezt gyászként éled meg. Most van igazán szükséged a vidám és optimista emberekre. Ne a szerelmet kergesd, elégedj meg egy kedves emberrel!

Rák éves horoszkóp 2024

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Oroszlán

"A csillagok azt üzenik" kezdetű mondatoknak nincs értelme, mert egyetlen csillagunk van, és az a Nap. Ellenben naprendszerünk bolygóinak van üzenete. Neked most azt üzenik, hogy minden idegszáladdal koncentrálj a szerelmedre, máskülönben kihűl a kapcsolatotok, és ezerrel távolodtok egymástól. Hétköznap is randizhattok, esténként meg bármit csinálhattok együtt.

Szingli Oroszlán

Hideg van, a tél még nem ért véget. Hó nélkül viszont nagyon lehangol téged. Érthető módon még jobban vágysz a szerelem forróságára, holott tudod jól, a szerelem olyan, mint egy pillangó, nem foghatod be hálóval. Meg kell várnod, hogy rád találjon, rád szálljon. Kezdd azzal, hogy méltónak érzed magad rá! A bolygók meglepő fordulatot ígérnek. A többi rajtad múlik…

Oroszlán éves horoszkóp 2024

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Szűz

Ne szégyelld, hogy elveszettnek érzed magad a párod miatt! Nem azért, mert nem tudsz dönteni, vagy nem tudsz megcsinálni valamit egyedül. Inkább azért, mert szeretnéd vele együtt csinálni. Legyen szó takarításról, selejtezésről, bútor átrendezésről, kulturális programról. Ezekre mindre van most igényed. Egyeztess a pároddal, és ne hagyd, hogy kivonja magát mindebből!

Szingli Szűz

A szingli létnek sok-sok előnye van: nem kell senkitől engedélyt kérned, nem kell senkinek a sértődős ábrázatát nézned, ha olyasmit csinálsz, ami neki nem tetszik. Persze vannak hátrányai is, mert vannak helyek, ahova ciki egyedül menni, és persze van, amikor jól esne, ha valaki bátorítana, drukkolna neked. Ez a kettősség hullámzik benned szinte egész héten.

Szűz éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 3-4.: Nehéz szombat, pompás vasárnap

Erre a hétvégére tökéletesen igaz a mondás, amely szerint minden jó, ha a vége jó. Míg a szombat hozhat nehéz és konfliktusos helyzeteket, addig a vasárnap igazán pazarnak tűnik a bolygók és a horoszkóp szerint.

Tovább olvasom

MÉRLEG heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Mérleg

Hétvégén töltődj! Ne zsúfold tele azt a két napot, amit pihenéssel kellene töltened! Szólj a szerelmednek, hogy csináljátok együtt a semmit! Hétfőtől kicserélve ugorhattok fejest a munkába. Rád jó hatással lesz, hogy Merkúr is belép a Vízöntőbe. És ami rád jó hatással van, az ő rá is. Nem vagytok összenőve, de tudd, hogy közvetlen hatással vagytok egymásra!

Szingli Mérleg

Ez tipikusan az a hétvége, amikor semmi mást nem szabadna csinálnod, mint lazítani, lustálkodni, pihenni és töltődni. A hét során rengeteg dolog történt, amiket még fel kell fognod, meg kell emésztened. Ellenkező esetben kibírhatatlan hisztérikává válsz. Korábban több kapcsolatod tönkre mehetett ilyesmi miatt. A hét lendületesen indul, biztató kommunikáció kezdődhet el…

Mérleg éves horoszkóp 2024

SKORPIÓ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Skorpió

Frusztrál, irritál pár dolog. De addig nem tudod ezeket megosztani a pároddal, amíg nem tudod, mik ezek. Csinálj magadnak pár csendes órát, hogy végre meghalld a belső hangodat! A párod nem fog neheztelni rád. A hét során több feszült konstelláció arra figyelmeztet, hogy ne söpörd a szőnyeg alá a gondokat!

Szingli Skorpió

Vannak napok, amikor nehezebb összeegyeztetni a családot és a munkát, a magánéletet és a karriert. Na, ilyen napok jönnek most. Egyre erősebben érzed, hogy pár dolog zavar. De addig nem tudod ezeket kommunikálni, amíg nem tudod, mik ezek. Csinálj magadnak pár szabad és csendes órát, amikor végre meghallhatod a belső hangodat! A hét során több alkalmad lesz ilyesmire…

Skorpió éves horoszkóp 2024

NYILAS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Nyilas

Felemásak az érzéseid: hol rohannál és beiratkoznál egy képzésre, hol sorolod a kifogásokat, hol az utazást tervezgeted, hol lemondod az egészet, hol kinyitod a szádat és hol legyintesz. A szerelemed nem tud kiigazodni rajtad. Tudj róla, most meglehetősen sok türelem kell hozzád! Kérd a segítségét! Hallgasd végig, és utána dönthetsz te! Nem fog megbántódni.

Szingli Nyilas

Nem érted magadat: hol rohannál és beiratkoznál egy képzésre, hol sorolod a kifogásokat, hol utazást tervezel, aztán lemondod az egészet, hol kinyitod a szádat, majd legyintesz. Ugye, tudod, hogy nehéz kiigazodni most rajtad? Cseppet se bánd, mert aki szeret, így szeret, aki ilyennek ismer meg, az vagy hozzászokik vagy megszökik. De persze ne ess túlzásba!

Nyilas éves horoszkóp 2024

Ez is érdekelhet

Februári horoszkóp 2024: mindenkinek jeleznek jót a bolygók

Ritka az, amikor kivétel nélkül minden jegynek jeleznek a bolygók pozitív fordulatokat, lehetőségeket. A különbség februárban csupán annyi, hogy lesz, akinek a hónap első, másoknak pedig a második felében futnak be a kiváló alkalmak. A lényeg, hogy mindenképpen élj vele!

Tovább olvasom

BAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bak

Nemcsak téged gondolkodtat el február első napjaiban, hogy hol is tartasz az újévi tervekkel, fogadalmakkal. A párod is hasonló kérdésekkel küzd. Számot kell vetnetek. De semmiképp se az legyen a konklúzió, hogy "ez sem sikerült"! Biztassátok egymást, készítsetek stratégiát külön-külön és közösen is! Ez összekovácsol titeket.

Szingli Bak

Február elején jogos a kérdés felvetés: hol tartasz az újévi terveiddel és/vagy fogadalmaiddal? Számot kell vetned. Ha nem tetszik az elért eredmény, akkor változtatnod kell. Szánj időt a válasz megtalálására: mi hiányzik, mire van szükséged?! Ezt időről időre érdemes megkérdezned magadtól! Segíthet valaki, de a válasz benned van.

Bak éves horoszkóp 2024

VÍZÖNTŐ heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Vízöntő

Érzed, de még nem fogtad fel, hogy új korszak kezdődött el az életedben azzal, hogy január 21-én a Plútó belépett a Vízöntőbe. Apránként megváltozhat az ízlésed: színek, ízek, illatok, zenék, valójában bármi. A kedvesed aggódik, hogy vajon őt is lecseréled-e? A Vízöntőbe lépő Merkúr segít, hogy kellő humorral megfűszerezve mondd neki, nem tervezel ilyesmit…

Szingli Vízöntő

Valószínűleg még nem fogtad fel, hogy új korszak kezdődött az életedben azzal, hogy január 21-én a Plútó belépett a Vízöntőbe. Fokozatosan megváltozhat az ízlésed: színek, ízek, illatok, zenék, és az emberek is. Ne lepődj meg, ha átértékeled az elvárásaidat! Ne nyúlj vissza a múltba, de legyél felkészülve, sőt örülj neki, hogy más stílusú embereket vonzol be!

Vízöntő éves horoszkóp 2024

HALAK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Halak

A kedvesed többször int óvatosságra. Nem szabadna kizárólag a megérzéseidre hallgatnod. Figyelembe kellene venned a konkrét tényeket is. A hét során ez kifejezetten frusztrálhat, és hajlamos lennél a kedvesedet hibáztatni. Ne tedd! Inkább kérd meg, hogy most ne kritizáljon! Senkinek sem esik jól, ha azzal szembesítik, mit csinál rosszul.

Szingli Halak

Tisztában vagy vele, hogy nem szabad pusztán a megérzéseidre hallgatnod. Figyelembe kell venned a konkrét tényeket is. A hét során ez kifejezetten frusztrálhat, és hajlamos lehetsz másokat hibáztatni. Ne tedd, mert ez nem tesz népszerűvé és vonzóvá! Te sem szeretsz olyan emberrel beszélgetni, ismerkedni, aki folyton arra panaszkodik, hogy őt hányan kritizálják, ugye?

Halak éves horoszkóp 2024


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!