A számmisztika az asztrológia társtudománya. A numerológiai elmélet szerint minden számnak egyedi rezgése van, ami bizonyos tulajdonságokat ad neki. Ezek a tulajdonságok rávilágíthatnak eseményekre, meghatároznak energiákat, utalhatnak egy személy viselkedésére, vagy megjósolhatják, hogy kompatibilis-e a másikkal. Az időegységek, esztendők, évek is számokból állnak, és ezekből megjósolható a jövő. Lássuk tehát, mit jelez a számmisztika 2024 az esztendőre.

Nagy változások, gyors energiák: ezt jelzi 2024-re a számmisztika (fotó: Shutterstock)

A numerológiában a számjegyeket egyesével adjuk össze, és az összeadást addig folytatjuk, míg egy számjegyű összeget nem kapunk. Ez a szám fogja meghatározni az alapvető energiáit az adott időszaknak. Az elemzés elkészítéséhez önmagában és összeadva is meg kell vizsgálni a számjegyeket.

A számmisztikai képlete a 2024-es esztendőnek

2024= 2 0 2 4 = 8

A következő év tehát a 8-as szám energiáit kapja meg. A 8-as a számmisztika szerint a leggyorsabb rezgésű szám: ösztönök, erő, hatalom, nagy sikerek, de a bukás lehetősége is. Hozhatja a meggazdagodás lehetőségét, de nagyon fontos, hogy megfontoltnak kell maradni, és mindenre elég időt hagyni. A 8-as az agresszió száma is, kollektív szinten ez jelenthet komoly összecsapásokat is. A 8-as ugyanakkor átalakítja a dolgokat: hatalmas ereje lehet pusztító és teremtő energia is. A 8-as az Igazságosságot is képviseli a világban.

Egyenként a számjegyek árnyalják a 8-as jelentését:

Hirdetés

2-es: a Hold, a befogadás, a nőiesség, a víz, az érzékenység száma, az együttműködést, a labilitást, a befolyásolhatóságot jelzi.

0: önmagában nincs energiája, viszont megsokszorozza a mellette álló jegy energiáit, jelen esetben a 2-est.

2-es: ismétlődik az érzelmek száma, és jelzi, hogy most számíthatunk az emeberi összefogásra, az együttérzés erejére is.

4-es: materiális szám, stabilitást hoz a káoszba. Jelzi, hogy az alap egység, a család értéke kerül most előtérbe, és minden téren az összefogás fog számítani.

Ez is érdekelhet

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!