A 8-as szám ereje augusztus 8.- án még erőteljesebben érzékelhető, hiszen ezen a napon duplán jelenik meg a dátumban.

Mit üzennek számunkra ma az égiek, és hogyan használhatjuk fel legoptimálisabban e szám hatalmas energiáját?

Készüljünk fel a változásokra!

A 8-as szám a szükségszerű változásokra és megújulásra hívja fel a figyelmünket. Az élet természetes rendje a változás, a végtelen jele a folyamatos haladásról és fejlődésről szól- a komfortzónából és megrekedt helyzetekből segít kibillenteni bennünket.

Ha úgy érezzük, egy ideje szélmalomharcot vívunk, esetleg ugyanazokat a köröket futjuk fejlődés és eredmény nélkül, ideje felülvizsgálnunk a cselekedeteinket és a szándékainkat. Ezen a napon megkaphatjuk azt a plusz energiát az univerzumtól, ami segítséget jelenthet a továbblépéshez.

A 8-as szám különleges energiát hordoz (fotó: Shutterstock)

Égi támogatás

Mivel gyakorlatias számról van szó, nem csak ötleteket és inspirációt, hanem cselekvésre sarkalló erőt is érezhetünk. Legyen szó munkahelyi, anyagi helyzetről, vagy családi, párkapcsolati kérdésről, az ügyeink ezen a napon égi támogatásnak köszönhetően mozgásba lendülhetnek.

Hirdetés

Nagyon fontos, hogy ne konkrét terveket és forgatókönyvet fogalmazzunk meg, csak lássuk tisztán, mely életterületeken van szükségünk változásra. Hagyjuk, hogy az univerzum a számunkra legoptimálisabb irányba vezessen bennünket. A legjobb irány nem mindig egyezik legmerészebb ambícióinkkal, az önfejlesztés szempontjából legtermékenyebb változást támogatják az égi energiák - melyek kompatibilisek személyes sorsvonalunkkal.

A legkívánatosabb eredményt akkor érzékelhetjük, ha hiteles önismeretre tettünk szert, és hajlandóak vagyunk hibás, számunkra káros viselkedésmintáinkon változtatni.

Ha már eleget vergődtünk, szenvedtünk megrekedt élethelyzetekben, a változással együtt járó időszakos bizonytalanság is sokkal vonzóbb lesz számunkra, mint a helyben maradás. Ha mindezt felismerjük, a cselekvéshez szükséges erőt ezen a napon megkaphatjuk- bízzunk önmagunkban és az univerzum bölcs , rendező és irányító erejében.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!