1. Légy őszinte!

A Skorpió hava arról szól, hogy szembenézzünk a bennünk lévő félelemmel, "napfényre" vigyük azokat, és leküzdjük őket. Ehhez az kell, hogy szánj időt önmagadra, és arra, hogy picit lelassulj, és legyen időd/alkalmad arra, hogy átértékeld a dolgokat.

2. Zárd le!

Ha van olyan helyzet, kapcsolat az életedben, ami csak viszi el az energiádat, de nem ad, azt most esélyed lesz könnyebben lezárni. A tudatosság segít!

A Skorpió havában felébresztheted belső gyógyító erőidet (fotó: Shutterstock)

3. Jósolj!

A Skorpió és az okkultizmus kéz a kézben járnak. Tehát ha már évek óta a polcon porosodnak a Tarot kártyáid, akkor ideje leporolni őket, vagy próbáld ki az egyik jóslásunkat!

4. Írj naplót!

Érdekes gondolataid támadhatnak, és beindítja a szembenézés folyamatát, ha naplót vezetsz. Írd le, mi az, ami motivál, mi jár az eszedbe napközben és mit álmodtál. Érdekes összefüggésekre jössz majd rá.

5. Fürdőzz!

A Skorpió a víz-elem képviselője. Most mindennél jobb töltekezés, ha egy forró kád vízben lazítasz. Próbálj ki különféle habfürdőket, tedd igazán érzéki élménnyé a fürdőzést. Ez beindítja gyógyító energiáidat.

Hirdetés

6. Kapcsolódj másokhoz!

A Skorpió havában hajlamosabbak vagyunk begubózni. Tegyél ellene, és keresd mások társaságát. Ha tudatosan figyelsz a bizalomra, olyan beszélgetésekben lesz részed, amik során közelebb kerülhetsz a belső igazságaidhoz.

7. Hallgass a belső hangra!

A következő időszakban hihetetlenül erősek lesznek a megérzéseink, ösztöneink. Hallgass mindig a belső hangra, meglepően pontos válaszokat kapsz majd az intuíciódtól!

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek sorsszerű fordulatot hoz a Skorpió hava

A Skorpió havában mindig rákényszerülünk, hogy megválaszoljuk a fontos kérdéseket. És bár nem feltétlenül kényelmes ez, mégis szükségszerű, és elősegíti a fejlődést, a továbblépést. A következő csillagjegyek pozitív, sorsszerű fordulatra számíthatnak október 23-tól!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!