Az Oroszlán jegyéhez tartozik az önérvényesítés, az életerő, az életkedv, a kreativitás, és a hatalom kérdésköre. A teremtő erő megélése rendkívül fontos most, ugyanakkor meg kell találni a párkapcsolatban az egyensúlyt. A dominanciára törekvés az Oroszlán havának egyik fő témája. Szenvedélyt és mély érzéseket hoz a kapcsolatokba, ugyanakkor ügyelni kell rá, hogy a szerelmet ne eméssze fel az a hatalmas tűz, amit az Oroszlán-energiák gerjesztenek ebben az időszakban. A szerelmi tarot jóslás előtt pár percre csendesedj el, majd válassz egyet a három lap közül. Ezután olvasd el lent a kártya jelentését.

Melyik kártyát választod a 3 közül? (fotó: Shutterstock)

Tarot szerelmi jóslás az Oroszlán havára - 1. kártya

Ha a 1. kártyát választottad, akkor a Botok kilences lapot húztad. Ez azt jelzi, hogy azon az úton vagy, hogy felfedezd valódi belső erőd. Talán korábbi fájdalmas tapasztalataid gátoltak abban, hogy szabadon megéld az érzéseidet a szerelemben. A kártya szerint úgy érezted, szerepet kell játszanod ahhoz, hogy szerethető légy, és féltél felvállalni a valódi érzéseidet. A Botok kilences lapja mindenképpen gátlásokat jelez, de azt is, hogy elindul egy folyamat, aminek során végre felszámolod ezeket. Hallgass a megérzéseidre, és légy bátor - ezt üzeni neked a tarot az Oroszlán havában!

Tarot szerelmi jóslás az Oroszlán havára - 2. kártya

Ha az 2. kártyát választottad, akkor a Császárnő nevű lapot húztad. Ez a kártya a természet erejét, a termékenységet, a női energiákat jeleníti meg. Ősi erőt képvisel, az anyaság princípiumát, a születést. A természet mindig képes megújulni, és örök körforgásban váltják egymást az élet különböző stációi - ez jelenik meg most valamilyen formában a személyes életedben is. Tedd fel magadnak a kérdést: hogyan használhatod ezeket a teremtő energiákat a párkapcsolatod megújítására? Ha szingli vagy, akkor arra utal, hogy ne a józan megfontolásokkal törődj, hanem a zsigeri megérzéseiddel, az ösztöneiddel, mert azok fogják megmutatni, ki a hozzád illő partner.

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet az Oroszlán havában

Kezdetét vette az Oroszlán hava. Tűzjelként ez az energia erőt, ragyogást és szenvedélyt ad. Van 4 csillagjegy, akiknek kivételesen szerencsés időszakot hoz, nekik szinte semmi sem lehetetlen. Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

Tarot szerelmi jóslás az Oroszlán havára - 3. kártya

Ha a 3. kártyát választottad, akkor a Császár nevű lapot húztad, ami tüzes energiákat jelenít meg. Aktív cselekvésre késztet. Azt üzeni neked ez a kártya, hogyha vágysz valamire, vagy valakire, akkor a tettek mezejére kell lépned. Az új szerelmi szenvedély kezdetét is jelezheti: ha nő vagy, feltűnhet valaki az életedben, aki domináns és tudja, mit akar, férfiként pedig egy olyan kalandot sodorhat az utadba a sors, aminek nem tudsz majd ellenállni. Vigyázz, ne égesd meg magad túlságosan! Arra is figyelmeztet ez a lap, hogy meglévő párkapcsolatodban felborulhat az egyensúly: az agresszió mellett regresszió, vagyis belemerevedés is lehetséges az adott helyzetekbe.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!