1. A barátai a te barátaid

A párod bemutat a barátainak, és te szinte azonnal egy hullámhosszra kerülsz velük? Ez nemcsak hogy hatalmas lépés egy kapcsolatban, hanem azt is mutatja, hogy a vonzalmon túl a "barátság-faktor" is megvan a kapcsolatban.

2. Megnevettetitek egymást

Hidd el, ez nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnád. Van, akinek fanyar humora van, más úgy viccel, hogy csak kevesen értik, hogy ezt humornak szánja… Sokféle humorérzék létezik, és amin az egyik nevet, az a másiknak lehet, hogy cseppet sem vicces. Ha ebben is egy hullámhosszon vagytok, az az egyik legerősebb jele annak, hogy egy életen át fog tartani a kapcsolat.

Ez a 8 biztos jele annak, hogy egy életen át együtt maradtok (fotó: Shutterstock)

3. Meg tudtok vitatni valamit veszekedés nélkül

Nem kell mindig egy véleményen lenni! De az nagyon fontos, hogy ha nem értetek egyet valamiben, akkor meg tudjátok vitatni anélkül, hogy manipulálnátok egymást, játszmáznátok, rivalizálnátok, vagy egyszerűen összevesznétek. Ez nagyon fontos egy életen át tartó kapcsolathoz.

4. Hallgatni is tudtok egymás mellett

Az intimitás egészen mély szintje az, amikor már nem érzitek úgy, hogy folyton szórakoztatni kell a másikat; és az is, amikor úgy tudjátok jól érzeni magatokat egymás mellett, hogy nem csináltok semmit.

5. Jobb emberré tesz

Ha fejlődésre késztetitek egymás, ha jobb, megértőbb, kedvesebb vagy a másik miatt - az mind-mind jele annak, hogy ez egy életen át tartó kapcsolat lesz. Ez ugyanis csak a boldog kapcsolatokra jellemző, a toxikus, mérgező viszonyokban nincs ilyen.

Hirdetés

6. Hálásak vagytok egymásért

Ha mély hálát érzel azért, hogy megadatott neked ez a kapcsolat, az mutatja, hogy nem csak az egyedülléttől való félelem miatt vagy a másikkal. Pro-tipp: mutasd is ki felé, amit érzel!

7. Szeretitek megérinteni egymást

Csak úgy adni egy puszit, egy ölelést, mikor elmész mellette - nem csak a szexualitásban, hanem amúgy is. Ez az egyik fontos mutatója annak, hogy a kapcsolat rendben van!

8. Együtt tervezgettek

Ha a párod sokszor beszél a közös jövőtökről, az mutatja, hogy komolyan veheted ezt a kapcsolatot. A közös célok nagyon fontosak a kapcsolat jövője szempontjából.

Thoma Izabella

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy a legszerencsésebb augusztusban a kínai asztrológia szerint

Augusztus 7: ezzel a nappal veszi kezdetét a Majom hónapja, ami az egyik legszerencsésebb időszak lesz az évben. 4 csillagjegy különösen érezheti az égiek áldását! Lássuk, kik ők!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!