Az égiek rejtélyes módon szólnak hozzánk, hinned kell benne, hogy olvasni tudj a jelekben, és értelmezni tudd az üzeneteket. Érdemes azonban figyelni a spirituális jelekre, mert megóvhatnak a bajtól, és hozzásegíthetnek a szerencsés lehetőségekhez. Íme, 6 biztos jel, hogy az angyalok üzennek neked!

1.Visszatérő tapasztalatok, emberek, élmények, álmok

Ha mindig ugyanabba a személybe botlasz; ha gyakran ugyanazt tapasztalod; ha ugyanazt éled meg bizonyos helyzetekben - az nem véletlen! Az angyalok szeretnének üzenni neked valamit! A megfejtéshez a megérzéseidet kell használnod, az meg fogja súgni, mi az, amit le kell szűrnöd ebből. Az angyalmeditáció vagy az angyalkártya jóslás is segíthet. A visszatérő álmoknak nagyon gyakran angyali üzenete van. Ne a konkrét eseményekre koncentrálj, hanem az álomszimbólumokra - abban rejlik a megfejtés.

2. Angyali számok

Folyton ugyanazok a számok térnek vissza az életedbe, vagy számok mintáit látod kirajzolódni magad előtt? Az angyalok nagyon gyakran ezeken a séma-szerű jeleken keresztül üzennek nekünk. Segítünk megfejteni!

6 biztos jel, hogy az angyalok üzennek neked (fotó: Shutterstock)

3. Előkerülnek elveszettnek hitt dolgok

Hirtelen a kezedbe akad egy régi emlék, képeslap, levél, amiről már rég azt hitted, elkallódott? Vagy egy elhunyt szeretted személyes tárgya akad a legjobbkor a kezedbe? Figyeld meg alaposan, amit a kezedben tartasz, mert ezt bizony az angyalok küldik neked. Az is lehetséges, hogy egy tárgy elvész, akár hónapokra, évekre, majd amikor szükséged van rá, váratlanul a kezed ügyébe keveredik. Erre sincs racionális magyarázat, csak az univerzum közbenjárása.

4. Erőteljes gondolatok

Mindannyiunknak vannak kósza gondolatai, akár teljesen oda nem illő ötletei, gondolatfoszlányok, amelyek csak átfutnak fejünkön - ezeknek nincs nag yjelentőségük. De ha egy gondolat makacsul vissza-visszatér, szinte kiűzhetetlenül, annak bizony lehet angyali jelentése. De nem biztos, hogy konkrétumokban érdemes gondolkozni. Valószínűbb, hogy mint az álomértelmezésnél, a szimbólumokat kell megfigyelni.

Hirdetés

5. Mély érzések, meggyőződések, benyomások

Ha valamiről azt érzed, mély, zsigeri szinten, hogy nincs rendben - akkor hallgass erre a megérzésre, még ha minden ellentmond neki, akkor is! Az angyalok ezen az érzésen keresztül akarnak megóvni téged valamitől. Ugyanez igaz, ha nagyon mélyen meg vagy győződve valamiről. Ne hagyd meggyőzni magad az ellenkezőjéről, mert az angyalok akarnak üzenni neked a mély benyomáson keresztül.

6. Dallamok, zene, zeneszöveg

Van, hogy csak a háttérben szól a zene, de hirtelen belénk hasít: ez a szám, mintha rólam, nekem szólna! Az angyalok szívesen üzennek a zene csatornáján keresztül, akárcsak a számokon keresztül. Ha tehát beléd hasít egy szám, egy dallam, vagy nem tudod kiverni a fejedből, dallamtapadásod van, akkor érdemes elgondolkodnod a szövegén - mert angyali szándék állhat mögötte!

Ez is érdekelhet

Július 21.: az év harmadik tízmilliószoros napja

Segíts másoknak, és légy hálás mindazért, amit az univerzumtól kaptál - ez a legfőbb tanács a különleges energiájú tízmilliószoros napokra, amikor a gondolatok és cselekedetek ereje is tízmilliószoros erővel hat. Július 21-én lesz az év harmadik tízmilliószoros, teremtő napja.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!