Bence fiatal férfi, néhány éve fejezte be főiskolai tanulmányait. Felnőtt élete nehézkesen indult, hiszen szegényebb családból származott - bár szülei lehetőségeikhez képest igyekeztek támogatni, mindent magának kellett megteremtenie.

Bence úgy döntött, külföldön próbál szerencsét a gyorsabb anyagi előrelépés érdekében, a pályázatait azonban sorra elutasították. Épp kezdett mérhetetlenül elkeseredni, mikor egy különös csodát tapasztalt meg az életében.

A hála, az áldás hatalmas erőkre képes (fotó: Shutterstock)

"Isten áldása kísérjen"

Egyik délután egy forgalmas út gyalogátkelő helye előtt állva várta a zöld jelzést, csakúgy, mint egy 2 év körüli kislány az édesanyjával. Egy másodperc töredéke alatt arra eszmélt fel, hogy a pici lány édesanyja kezéből a sajátját kirántva, az úttestre rohant a piros jelzés ellenére. Gyors reflexeinek köszönhetően a kicsi után szaladt, akit egy hajszál választott el attól, hogy egy közeledő autó végzetesen megsebesítse.
Az édesanya, mikor feleszmélt és tudatosultak benne a történtek, zokogva szorította magához kislányát, gyermeke, Anna nevét kiabálva. Mikor kicsit megnyugodott, még mindig görcsösen zokogva odalépett Bencéhez, akit erősen szorítva ölelt, majd azt mondta: "Megmentetted Anna életét, és ezzel az enyémet is. Isten áldása kísérjen egész életeden át, örökké hálás leszek neked."

Bence napokig zaklatott volt a történtek miatt, de szépen lassan újra átvették gondolatait a napi feladatok.

Megvalósult álmok

Egyik reggel örömteli üzenet várta: egy észak-európai székhelyű játékgyártó és forgalmazó cég elfogadta a jelentkezését, és az online interjút követően munkaszerződést ajánlottak neki, lakhatási támogatással.
Bence összecsomagolt, és külföldre költözött.

Hirdetés

A kiérkezése után szinte azonnal otthon érezte magát, bár életében először járt ott, meglepően komfortosan mozgott az új közegben.
A második munkahéten a főnökasszony behívta az irodába, ahol ismertette vele a következő projektet: a feladat egy új gyermekjáték megtervezése és piacra helyezése volt, mely hátborzongató módon az " Anna és barátai" nevet kapta.

Bence összeszedte minden kreativitását, és olyan egyedi terveket prezentált, hogy főnöke kiemelt figyelemmel tüntette ki első nagy munkája után.

Azóta 4 év telt el, és Bence élete minden szempontból rendeződött. A vállalatnál hamar szintet lépett a karrierje, fizetése meghaladta a remélt összeget. 2 éve pedig a szerelem is rátalált, norvég származású kedvesével remek párost alkotnak.

Nincs olyan hét, hogy ne gondolna vissza a kislányra és édesanyja szavaira. Bár Bence racionálisabb típus, rengeteget forog a fejében, vajon sikereinek köze van-e a megmentett kislány édesanyjának "áldásához"?

A szívből jövő jókívánság hasonlóan pozitív energiaszintet hozhat létre, mint egy avatott vagy " szent" ember áldása.

Nem véletlenül tartják a hálát az egyik legpozitívabb rezgésszintű érzelemnek. Egy mély érzelemből, szeretetből vagy mérhetetlen hálából fakadó mondat vagy megnyilvánulás a legerőteljesebb imához hasonló energiákat mozgathat meg.

Abszolút visszaigazoló szinkroneseménynek tekinthető az is, hogy a kislány és a munkaprojekt neve ugyanaz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!